http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, tammikuuta 12, 2011

Arizonan ampuja Loughner oli 9/11 totuusaktivistiValtamedia aikoo seuraavaksi mitä todennäköisimmin kertoa sen, että Arizonan verilöylyn takana ollut Jared Loughner oli 9/11 totuusaktivisti koska hän oli katsonut mm. Loose Change dokumenttielokuvan ja vienyt sen myös kaverilleen näytettäväksi.

Ylläolevalla videolla puhuu tämän Loughnerin kaverin isä, joka kertoo myös siitä miten hän huomasi että tällä kaverilla ei ollut ihan kaikki hyvin.

Valtamedia ja sen takana lymyilevä eliitti, sekä republikaanit ja konservatiivit yrittävät nyt tehdä kaikkensa, että saisivat mustamaalauttua salaliittoteoreetikot ja niputtaa heidät kaikki mielenvikaisten hullujen sakkiin. Mutta se, että 9/11 totuusaktivistien joukosta löytyy yksi siviileitä ampunut hullu ei tarkoita sitä, että kaikki totuusaktivistit olisivat samanlaisia mielenvikaisia ja skitrofreenisiä hulluja. Mutta mediassa mitä todennäköisemmin kuullaan lisää mustamaalausta totuusaktivistien tahojen suuntaan kun David Icke on jo saanut maistaa oman osansa siitä.