http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, tammikuuta 19, 2011

Matti Vanhasen jäävisepäily lumetutkinta päättyi ja ei syytettäSiinä se nyt taas jälleen kerran nähtiin, että korkeita vapaamuurareita eivät koske Suomen lait.

Matti Vanhanen vielä teki tämän klassisen tempun, että heti kun joutui lautakasajupakan ja jääviysepäilyjen takia median kautta huonoon valoon. Niin mies lähti siltä seisomalta eduskunnasta ja johan löytyi samantien perhekeskusten liitosta uusi johtajan pesti. Jos meistä rivikansalaisista olisi myös monet vapaamuurareita, niin johan löytyisi työttömille yhtäkkiä Nokian hallituspaikkoja ja luottamustoimia kuin sieniä sateella.

Tämä koko Matti Vanhaseen liittynyt poliisitutkinta häneen liittyneistä jääviysepäillyistä oli puhdas lumemielessä tehty tutkinta, jossa ei hirveämmin A-neloset lentäneet mihinkään suuntaan.Suomen ministereistä lähes kaikki on aivan täysiä konnia, jotka junailevat kaiken mahdollisen mm. uraanikaivoshankkeista itselleen ja jos joku näistä korruptioon liittyvistä toimista pääsee livahtamaan julkisuuteen niin rouva pääministeri Kiviniemi tulee silloin median eteen ja sanoo, että ei ole syytä tarkempaan tutkintaan. Rehellisyys ja ministerinpalli kun eivät kuulu yhteen.

Tämä siis todistaa sen, että Suomen poliittinen eliitti toimii aivan kuin mafia. Koska heillä on ujutettuna mm. Kimmo Sasi (kok.) YLE:n hallitukseen ja suurimmat ministerit lamppaavat salaisissa Bilderberg-ryhmän kokouksissa. Mutta näissä kokouksissa käy myös YLE:n uutispäällikkö, sekä Hesarin omistava lehtikeisari Aatos Erkko. Kun nuo ja monet muut Suomesta sinne lähetetyt herrat eivät mitään Suomen kansan asiaa siellä aja. Vaan he keskittyvät muun maailmaneliitin kanssa suunnittelemaan yhteisiä strategioita minne uutta maailmanjärjestystä viedään.

Siellä myös puidaan USA:n tulevia sotastrategioita ja NATO-joukkojen sijoitusta tulevassa III-maailmansodassa. Suomea ollaan tämän vuoksi oltu viemässä kohti NATO-jäsenyyttä, joka ei taas olisi Venäjän mieleen.

Bilderberg-ryhmä on myös uusimpien tietojen ja huhujen mukaan suunnitellut tuhoavansa euron valuutan 2011 vuoden aikana ja tästähän sitten seuraa mm. suuria mellakoita ja elintarvikkeiden saatavuus vaikeutuu todella paljon. Se tietää hyvin todennäköisesti myös Suomeen väliaikaista poikkeustilaa ja Vanhasen toimesta läpi viety valmiuslaki liittyy tähän.
Eli tämä siis tiedetään jo Suomen vallanpitäjien puolelta ja Suomen armeijan korkeimmilla virkamiehillä on myös ennakkotietoa näistä menetelmistä miten toimitaan jos Suomeen tulee poikkeustila.Suomen armeijan puolelta n. pari vuotta sitten yli 600 sotilaspoliisia osallistui yhteisiin sotaharjoituksiin joita järjestettiin Santahaminassa, Laajasalossa, Malmin lentokentällä, Viikinmäen jätevedenpuhdistamolla ja Myllypuron voimalaitoksen alueella.

Poikkeustila tarkoittaa myös sitä, että silloin nykyiset kansalaisoikeudet eivät päde ja viranomaisten toimesta kännykkä ja puhelinliikenne katkaistaan, sekä internetliikenne ajetaan alas tarkoituksella ettei kansalaisten välinen sosiaalinen verkostoituminen onnistu.

Poikkeustilassa Suomen poliisivoimat luovuttavat yleiset järjestyksenpito-oikeudet Suomen armeijalle ja sotilaspoliiseille.Kuvassa on Denverin lentoasemalta löytyvä maalaus joka esittää EU:n liittovaltion natsisotilasta kaasunaamari päässä. Eli se jo kertoo suoraan illuminatin suunitelmat miten se aikoo toimia kolmannesa maailmansodassa. Sillä biologisilla aseilla on tarkoitus tappaa useita miljardeja ihmisiä myös Euroopassa ja tämä kaikki liittyy väestön eliminointiprosessiin.

Rikollisen maailmaneliitin tarkoituksena on sitten tämän erittäin brutaalin ja tuhoisan kolmannen maailmansodan jälkeen perustaa yksi maailmanliittovaltio. Joka tulisi sitten muotoutumaan lopulliseksi uudeksi maailmanjärjestykseksi.