http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, tammikuuta 12, 2011

THL on aloittanut jälleen pelonlietsonnan ja sikainfluenssarokotelobbauksenTänään uutisoitiin oikein näkyvästi ilta-lehdessä kuinka Kouvolalainen terveessä iässä ollut mieshenkilö kuoli sikainfluenssaan.Lisäksi juttuun oltiin tarkoituksella triggeroitu asiat kuten, "hän ei ollut ottanut mitään rokotetta". Aivan kuin nyt me kaikki vielä rokottamattomat Suomalaiset olisimme vaarassa kuolla sikainfluenssaan.

Sitten oli myös lääkärin kommentti jossa lääkäri suositteli ottamaan influenssarokotteen ja kertoi, että nyt 10 tehohoidossa olevasta potilaasta kukaan ei ole ollut ottanut rokotetta.

Kyseessähän kun ei edelleenkään ole sikainfluenssa vaan tavallista kovempi kausiflunssa-aalto jonka kovin huippu nähtiin jo 2010 joulukuussa, jolloin useat henkilöt sairastuivat tähän tavallista kovempaan virusperäiseen flunssaan. Kun osa sairastuneista on joutunut sitten mm. keuhkokuumeen takia sairalahoitoon ja jopa teholle ja nyt THL käyttä härskisti hyväksi kaikkien näiden flunssapotilaiden kriittistä tilaa lobatakseen vielä rokottamattomat ottamaan sikainfluenssarokote.

Juttuhan on niin, että Suomen valtio tilasi vuosi sitten koko väestölle mitatun määrän sikainfluenssarokotteita joista on edellen yli puolet käyttämättä ja nämä piikit on jo maksettu GlaxoSmithKlinelle ja kyseinen lääketeollisuuden mafia sai jo rahansa. Mutta kyseisen suuryhtiön suurimmat osakkeen omistajat eivät saaneet haluamaansa. Eli koko väestön rokottaminen, koska tämän pienen rosvoeliitin suunnitelma on ollut alusta lähtien lähes koko maailman väestön rokottaminen ja jos he eivät saa haluamaansa läpi niin he voivat pakottaa WHO:n (world health organization) julistamaan kansainvälisen pandemian, jolloin rokotukset tulisivat Suomessa myös pakollisiksi ja tämä johtaisi ennenpitkää massapidätyksiin ja valtiolliseen poikkeustilaan milloin Suomen armeija vastaisi poliisin sijasta julkisesta kurinpidosta.Täällä blogissa aiemmin ollut juttu Denverin lentoasemasta ja mm. siellä olevista hämäristä maalauksista, jotka kuvaavat uutta maailmanjärjetystä ja sen kehittymistä.

Siellä on kuva kuolleista lapsista joita on hauta-arkussa ja tämän uskotaan tarkoittavan lapsien suuria joukkokuolemia kun tiedetään, että sikainfluenssarokotteet heikentävät pikku hiljaa meidän kehon immuniteettijärjestelmän, niin nuoremmalla väestöllä se ei ole vielä tarpeeksi kehittynyt toimimaan yhtä stabiilisti kuin aikuisemmalla osalla väestöä. Joten tästä syystä WHO ja muut saatanaa palvovien globalistien kätyrit ovat mainostaneet koko ajan, että "SUOJAA NYT ITSESI JA LAPSESI ROKOTTEELLA". Ja jokainen lapsi joka kuolee rokotteisiin on samalla uhri näiden maailman rikollisen eliitin palvomalle Luciferille, eli heidän mukaansa valontuojalle jos pimeyden voimien valosta puhutaan. Ja illuminatin vahvajuutalaisuus on vain yksi osa näiden NWO-satanistien juonessa.