http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, tammikuuta 17, 2011

Polisiin soluttauja jäi kiinni Iso-BritanniassaEkoaktivistien keskuuteen Iso-Britanniassa soluttautunut peitepoliisi Mark Kennedy jäi kiinni ns. astuttuaan omaan paskaansa, kun eräs aktivist löysi hänen passinsa josta selvisi hänen oikea nimensä jne.


Hän oli soluttautunut n. 8-vuotta sitten Englantilaisten ilmastoaktivistien keskuuteen ja saanut toimintaansa poliisilta n. 300 000 euron suuruiset määrärahat. Joten hänestä muotoutui aktivistien keskuudessa johtohahmo, joka järjesti aktiivisesti toimintaa.

Peitevirkansa puolesta hän sai passin, ajokortin ja pankkitilin Mark Stone -nimellä sekä kännykän jäljityslaitteineen. Lopetettuaan peitehommat hänellä oli vaikeuksia kirjoittaa oikea nimensä virallisiin papereihin.Mutta mediassa sivutettiin täysin itse olennaisin juttu tässä, että mikä intressi oli pistää poliisi soluttautumaan juuri ekoaktivistien keskuuteen.

Sillä esim. yhteiskunta-aktivistit ovat paljon seuratumpi porukka ja potentiaalisesti valtaapitävälle eliitille vaarallisempi. Mutta nämä eko/ilmastoaktivistit ovat yleensä sitä porukkaa joka kiinnittää enemmän huomiota maapallon saastumiseen jne.

Kun tämä ekoaktivistien keskuuteen soluttautuminen ja siihen liittyvät motiivit ovat hyvin tiiviisti tekemisessä ilmastonmuutoksen suureen huijaukseen. Eli ekoaktivistit oli jollain tapa infiltroitava pitämään yhteinen linja, ettei niiden toiminta lähtisi liikaa kallistumaan kohti yhtiskunta-aktivistista linjaa ja tämän vuoksi Iso-Britanniassa hallitus tuki tätä soluttautumistoimintaa n. 300 000 eurolla per poliisi.

Ilmastoaktivistit ovatkin tämän vuoksi rikolliselle maailmaneliitille oiva kohderyhmä pitää heidän katseensa ilmastossa ja ympäristöaktivismissa, jolloin heidän toimintansa ei katsota uhkaavan valtaeliittiä. Tämän vuoksi myös Suomessa suurimpien vihreiden ekoliikkeiden toimintaa tuetaan järjestelmällisesti valtion verorahoista.

Mutta siitäkin huolimatta, että ilmastoaktivistien keskuuteen soluttaudutaan myös Suomessa ei se poissulje sitä etteikö myös yhteiskunta-aktivistien keskuuteen lähetetä soluttautujia SUPO:lta. Tällaista toimintaa tapahtuu koko ajan ja esim. viime-kevään aikana olleen massiivisen mielenilmauksen aikana tätä toteutettiin. Mutta itse mielenosoituksen järjestäneen keskuuteen soluttautunut soluttautuja paljastui myöhemmin.

Näillä suomessakin toimivilla soluttautujilla on usein ns. tavallinen peitetyö, jonka alla sitten tekevät hommia SUPO:lle.