http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, tammikuuta 17, 2011

Valtioneuvoston 2 autonkuljettajaa ammuttiin kuukauden sisälläJouluviikon tiistaina sisäministeriön autotallista kuului laukaus. Ampumisen seurauksena ministeriön autonkuljettaja kuoli heti.

Viime perjantaina samassa yksikössä työskennellyt, 50-vuotias autonkuljettajamies löytyi kotoaan Sipoosta ammuttuna 62-vuotiaan vaimonsa kanssa.

Molemmat kuolleet miehet työskentelivät valtioneuvostossa samassa yksikössä autonkuljettajina.

Hätäkeskuksen kerrottiin saaneen perjantai-iltana noin kello 22 soiton, jossa 50-vuotias mies kertoi surmanneensa 62-vuotiaan vaimonsa ja perheen kaksi koiraa.

Vain hetki ensimmäisen puhelun jälkeen mies soitti hätäkeskukseen toisenkin puhelun, mutta apu ei ehtinyt ajoissa.

Tapauksien motiivit ?

Salamurha on poliittisista syistä tehty murha, jonka tekijä pyrkii pysymään salassa.

Mediassa ilmoitettiin välittömästi tämän Sipoossa tapahtuneen seurauksena, että kyseessä oli ampumistragedia ja itsemurha. Mutta se ei edelleenkään selitä sitä, että mikä yhtälö sillä oli tähän, että myös toinenkin valtioneuvoston työntekijä löytyi ammuttuna. Koska nämä tapaukset liittyvät hyvin selkeästi yhteen.

Poliisi on tapahtuneesta täysin vaitonainen ja ei suostu kertomaan siitä mitään eteenpäin.

Pelkkä terve järkikin kertoo, että jos tämän Sipoossa asuneen valtioneuvoston autonkuljettajan työkaveri löytyi ammuttuna valtionevoston autotallista. Niin ei voi tälle autokuskille tulla mieleen sitten vielä ampua itsensä talousongelmiensa takia n. viikkoja myöhemmin, sekä vaimonsa että kaksi koiraa. Koska kyseessä on hyvin selkeästi poliittinen salamurha, jossa molemmat autonkuljettajat ovat tienneet jotain mitä olivat kuulleet luonnollisesti valtioneuvoston kautta. Pelkät Helsingin taksikuskit kuulevat näiltä ministereiltä ja valtioneuvoston työntekijöitä vaikka mitä.

Kun tämän mieshenkilön soittaman hätäkeskussoiton on voinut periaatteessa soittaa kuka tahansa ja yksi mahdollinen syy miksi pariskunta löytyi tapettuna. Oli tämän toisen autonkuljettajan salamurhan lavastaminen näyttämään se tämän kyseisen miehen aiheuttamalta ampumistragedialta.