http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, joulukuuta 31, 2010

FSM act tulossa kohta eurooppaan
Yhdysvaltojen senaatissa meni läpi Food Safety Modernization Act 30. Marraskuuta 2010 ja nyt se vaatii enää presidentti Barack Obaman allekirjoituksen.

Kyseistä aloitetta on kutsuttu kaikkien aikojen vaarallisimmaksi lakialoitteeksi Yhdysvaltojen historiassa. Tästäkään huolimatta Suomen valtavirtamedia ei ole asiasta mitään maininnut.

Mitä laki siis pitääkään sisällään?


- Poistaa oikeuden puhdistaa, varastoida ja näin omistaa siemeniä Yhdysvalloissa laittaen siemenet täysin Monsanton ja muiden multikansallisten yhtiöiden käsiin näin uhaten Yhdysvaltojen turvaa.

- Antaa hallitukselle oikeuden pakollistaa antibioottien ja hormoonien syöttämisen karjalle, teurastamo jätteen, torjunta-aineiden ja GMO:n käytön.

- Lopettaa Yhdysvaltojen hallinto oikeuden sen ruoka varastoista vaatien alistumista WTO:lle(World Trade Organization) näin uhaten kansallista turvaa.

- Voimauttaa Codex Alimentariuksen USA:ssa sekä Euroopassa, joka on globaali ruuan kontrollointi system. CA antaa oikeuden YK:lle, WHO:lle, YK:n ruoka ja maanviljelys organisaatiolle (FAO) ja WTO:lle ottaa haltuunsa kaiken ruuan maapallolla ja poistaa saatavilta luonnonmukaiset lisäravinteet kuten vitamiinit.

- Käyttää ruoka rikoksia ponnahduslautana poliisivaltiomaiselle vallan ja voimankäytölle. Se poistaa perustavanlaatuisia perustuslaillisia suojia kaikilta kansalaisilta maassa, tehden heistä alttiita korporaatio tuomioistuimelle jossa on rajaton valta ja rangaistukset ilman lainopillista katsantoa. Se on loppu "lain hallinnolle" Yhdysvalloissa.

Aloite olennaisesti vahvistaa kaikkia tahoja jotka ovat johtaneet kaiken ruuan tuotannon siirtymistä muutamille valtaville yrityksille samalla tehden paljon hallaa pienille tuottajille, jotka antavat kuluttajille vaihtoehdon ostaa tuoretta ja terveellistä lähiruokaa.

Kanadan päättäjät hyväksyivät samankaltaisen lakipaketin 14. joulukuuta.

http://preventdisease.com/news/10/121510_Canada_passes_bill_c-36.shtmlTässä Food Safety Modernization Act lakiuudistuksessa ei nimenomaan ole kyse kuin maailman väestön tappamisesta, joka saadaan toteutettua mm. Codex Alimentariuksen avulla myrkyttämällä maanviljelijöiden tuotanto ja päämonopolina häärii Monsanto.

Valtaväestön immuniteetti on tarkoitus heikentään niin heikoksi, että lopulta pelkkä tavallista vahvempi flunssa riittää tappamaan heistä miljardeja ja näin illuminatin satanistit pääsevät uuden maailmanjärjestyksen toteutuksessaan taas askeleen pidemmälle.III maailmansota


Mutta on heillä vielä Pentagonissa edelleen valmisteilla tämä kolmas maailmansota joka on enää pienen vaiheen päässä. Missä agendana on mm. lähi-idän herruus ja Iranin öljyvarannot, Pakistanin valloitus, Kiinaan hyökkäys, Pohjois-Koreaan hyökkäys jne.

- lavastettu alien invaasio, josta SETI-asiantuntija John Malley tässä jo lobbasi hiljattain kertomalla, että maata lähestyy tällä hetkellä kaksi valtavaa n. 213 km halkaisijaltaan olevaa avaruusalusta ja saavuttaisivat maan ensi-vuonna.

Tarkemmin tässä ei ole kyse kuin valtaeliitin epätoivosta koska he tietävät olevansa täysin voimattomia GL:n joukoille, jotka taas koostuvat useista avaruusroduista joiden kesken vallitsee täysi diplomatia ja he ovat katselleet tämän planeetan touhuja jo pitkään ja ovat myös tehneet selväksi tämän planeetan salaiselle valtaeliitille, että jos he yrittävät mm. käyttää ihmiskuntaa vastaan heillä olevia salaisia skalaariaseita niin he tulisivat väliin samantien ja julkistaisivat kontaktin tämän planeetan veästöön. Jolloin luonnollisesti tämän kulisseissa piileskelevän rosvoeliitin dynastia tulisi sen lopulliseen päätökseen.Meidän täytyy myös sekin muistaa, että meillä kaikilla ihmisillä on tukenamme myös henkimaailman lukuisat tahot tässä viimeisessä taistelussamme ihmiskunnan itsemääräämisoikeutta ja maaplaneetan transformaatiosa. Vaikkakin illuminati ja heidän käskyläisensä ovat satanisteja ja heidän tukijansa myös henkimaailmassa ovat demonisia tahoja jotka yrittävät tehdä kaikkensa, että ihmiskunta ei pääsisi pois pimeyden voimien otteesta.