http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, tammikuuta 24, 2011

SUPO rekrytoi lisää nettivakoojia työkkärin kautta

http://www.mol.fi/paikat/Job.do?lang=fi&jobID=7599925&index=5&anchor=7599925

Nykyään SUPO rekrytoi työkkärin kautta vahvuuteensa lisää näitä lähinnä internetissä toimivia verkkoseurannan yksikön vakoojia, joiden tehtävänä on kytätä 24/7 jokaisen seurantalistalla olevan Suomen kansalaisen toimintaa sekä mahdollisesti myös julkisilla foorumeilla mustamaalata heidän toimintaansa leimaamalla heidät mm. vainoharhaisiksi jne.
Yleisin tällainen toiminta internetissä ja valtamediassa on heränneiden kansalaisaktivistien järjestelmällinen provosointi joka nähtiin tuossa Ville Similän kirjoittamassa kolumnissa Zeitgeist aktivisteista.

Internetin keskustelufoorumeilla näitä SUPO:n poliiseja on pesiytynyt erityisesti tiede.fi ja muropaketti.com keskustelufoorumeille.

Siellä heidän pääasiallisin tehtävä on kytätä, että jos joku aktivisti alkaa luennoimaan illuminatista ja salaliittoon liittyvistä asioista. Niin eipä aikaakaan kun verkkoterrorismin yksiköstä hyppää SUPO:lta yksi tällainen apina niskaan ja aloittaa pakkomielteenomaisen ja järjestelmällisen provosoinnin. Ja vaikka näihin provoihin ei kiinnittäisi mitään huomiota, niin siitäkin huolimatta moderaattorit pakotetaan bannaamaan SUPO:lta seurattavat henkilöt ja heille mätkäistään aina kirjoituskieltoa. Tämä konsti tuntee laajemmin nimen "Cognitive Infiltration" ja on lähtöisin Yhdysvalloista jossa Obaman infosota spesialisti Cass Sunstein laati tämän tiedotteen jo vuonna 2008, että kaikki salaliittoteoreetikot ja heidän toimintansa tulee tehdä julkisesti epäuskottavaksi ja sehän ei onnistu kuin juuri tällaisella järjestelmällisellä ja täysin systemaattisella mustamaalauksella.
ja sitten jos lähdet näiden maksettujen poliisien kanssa väittelemään niin bannit mätkäistään joka kerta.Tuolla on tällä hetkellä SUPO:n trollit vauhdissa muropakettin foorumin Zeitgeist ketjussa.Kenties vielä jonainpäivänä työkkärissä haetaan EU:n Gestapojoukkoihin "Uudenmaailmanjärjestyksen valvojia (NWO POLICE)", jotka sähköpampuilla ja rynnäkkökivääreillä valvovat tulevaa uutta maailmanjärjestystä.

Kuten H.G. Wells jo aikoinaan totesi;


“Countless people will hate the New World Order and will die protesting against it.”
—H.G. Wells, The New World Order (1939)


"Eli, lukemattomat ihmiset tulevat vihaamaan uutta maailmanjärjestystä ja tulevat kuolemaan sen mielenosoittamisen johdosta."H.G. Wells