http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, tammikuuta 13, 2011

Jared Loughnerin entinen läheinen kaveri kertoo ampujastaJared Loughnerin lukioaikainen kaveri kertoi yhdysvaltalaiselle uutiskanavalle tarkemmin Loughnerista ja siitä millainen hän oli. Hän kertoi, että hän ei koskaan mm. katsonut lainkaan televisiota ja oli myös tutustunut Zeitgeist nimiseen dokumenttielokuvaan ja kiehtoutunut sen rahajärjestelmää koskevasta asiasta. Missä Loughner esitteli jonkinlaista valuuttasysteemiä omalla Youtube kanavallaan.

Mutta sitten kun toimittaja näytti Loughnerin tuoreinta kuvaa ja kysyy, että tunnistaako hän tästä kuvasta Jared Loughnerin, niin tämä entinen kaveri menee hiljaiseksi ja alkaa nyyhkyttämään, sekä sanoo että tuo kuva pelottaa ja ei tunnista siitä häntä. Joten tämä viittaisi vahvasti siihen, että Loughner saattoi myös olla USA:n valtiollisen aivopesuohjelman uhri, joita Yhdysvalloissa on useita ja kaikki liittyvät enemmän tai vähemmän USA:n armeijaan.Yhdysvaltojen hallitus ja armeija, sekä heidän takana oleva maailmaneliitti on käyttänyt jo 60-luvulta lähtien MKULTRA tyylillä hypnoosilla aivopestyjä palkkamurhaajia poliittisen väen eliminoimisessa kuten Robert F. Kennedyn tappaja Sirhan Sirhan, joka oli täysin hypnoosin avulla aivopesty.

Nämä hypnoosilla aivopestyt palkkatappajat ollaan hypnotisoitu usein niin, että heti kun he kuulevat jonkun ennalta ilmoitetun koodi avainsanan, niin tämän jälkeen aktivoituu heidän hypnoosin avulla aivopesty ohjelmansa ja henkilöt menevät paikasta a paikkaan b ja suorittavat palkkamurhan ja eivät tämän jälkeen muista tapahtumista mitään.Jesse Venturan "conspiracy theory" sarjassa hypnoosin ammattilainen näyttää koehenkilölle kuinka koodi ja avainsanat triggeroivat ennalta ohjelmoidut mielen toiminnot koehenkilön niitä vaikutuksia huomaamatta.