http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, tammikuuta 31, 2011

Ilkka Taipale: Naimattomat ja eronneet miehet pohjalla yhteiskunnassaLääkäri Ilkka Taipale oli vieraana 18.02.2011 MTV3:n Studio55-ohjelmassa ja toi hyvin selvästi esille sen yhteiskunnallisen ja sosiaalipoliittisen ongelman, että naimattomat ja eronneet miehet jäävät tässä yhteiskunnassa pohjalle.

http://www.studio55.fi/oikeusjakohtuus/artikkeli.shtml/1257998

Tämä näkyy jo pelkästään itsemurhatilastoista, joista kuulemma yli 60 % ovat syrjäytyneitä mieshenkilöitä. Mutta siellä näkyy myös rappioalkoholismia ja työttömyyttä. Eli tässä juuri nähdään tämän maailmaneliitin ajaman väestöneliminointi/nollakasvuhankkeen tulokset itsemurhatilastoista.

Myös yhteikunta ollaan varta vasten rakennettu perhekeskeiseksi, minkä vuoksi sitten syrjäytyneitä mieshenkilöt saavat mm. paljon hankalammin asunnon tai työpaikan jne.

Pelkästään tilastollisesti Taipaleen tutkimusten mukaan toimeentulotukea saavista on yli 60 % syrjääntyneitä miehiä.

Ei silti syrjänntyminen ole kuitenkaan pelkästään miesten ongelma, mutta syrjäytyneiden miesten tilanne on tässä yhteiskunnassa tehty kaikkein vaikeimmaksi.
Ilkka Taipale tuntuukin olevan lähes ainoa Helsinkiläinen poliitikko, jota kiinnostavat syrjäytyneiden asiat. Mutta mitäpä näille ongelmille voitaisiin tehdä vaikka Taipaleella nyt puheiden mukaan olikin lukuisia esityksiä eduskunnalle näiden mm. köyhyysongelman parantamiseksi (n. 120 EUR lisää työmarkkinatukeen/toimeentulotukeen).

Näitä ehdotuksia ei tietenkään suostuta toteuttamaan, koska se rikkoisi sitten taas Bilderberg-eliitin ja muiden maailmanhallituksen roistojen nollakasvuhanketta jne.

Kokoomus ja Keskusta varsinkin kaikkine edustajineen on jo viime-vuodet näyttänyt selvästi, että minkälaista porukkaa on heidän ministeriensä keskuudessa ja konnia tuntuu löytyvän joka lähtöön.Ilkka Kanerva
kärähti juuri yli 50 000 euron lahjuksista ja saa edelleen jatkaa maakuntakomitean puheenjohtajana. Kiinassa miehelle olisi kyllä käynyt toisin.Matti Vanhanen junaili itselleen mittavat vaalituet istuen samaan aikaan Nuorisosäätiön ja RAY:n johtokunnissa.

Rikostutkinnan päätös: Ei syytettäEdelleen väitetään maailmalla, että Suomi olisi maailman vähiten korruptoitunein maa. Mutta kun näitä ministerien lahjus-skandaaleita katsoo lehdissä, niin huomaa kyllä että ei se korruptio ole Suomesta minnekään kadonnut. Ei tarvitse kuin astua ensimmäiselle kaudelle arkadianmäelle ja liittyä paikalliseen vapaamuurariloosiin, niin "johan tarttui korruptio".