http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, tammikuuta 11, 2011

Arizonan joukkomurhaaja saapui oikeuden eteenArizonan verilöylystä syytetty Jared Loughner, 22, oli maanantaina oikeuden edessä ensimmäistä kertaa.

Samalla hänestä levisi maailmalle tuoreet valokuvat, jossa hänen päänsä on ajeltu vankien tapaan kaljuksi. Kuva ei jätä paljon arvailujen varaan ja hänen silmistään näkee suoraan, että kyseessä on täysin mielenterveydellisesti sairas tapaus. Suorastaan hullun kiilo paistaa silmissä.Maailmalla ollaan raportoitu jo yli 4300 tapausta, jossa SSRI-lääkkeiden (antidepressantit) käyttäjät ovat ruvenneet itsetuhoisiksi ja tapauksista löytyy lähes kaikki koulusurmaajat jne.

Tapaukset ollaan kirjattu http://www.SSRIstories.com nimiselle sivustolle.Yksi juttu mikä tässä ampujan tapauksessa on hämärää. On se hänen viimeinen viestinsä; ”Näkemiin, älkää olko vihaisia minulle!” Joka viittaa enemminkin, että kaverin olisi tarkoitus tappaa itsensä ampumisen jälkeen. Mutta tässä tapauksessa hänen pistoolinsa meni jumiin ja vieressä ollut nainen sai napattua uuden aselippaan.