http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, tammikuuta 16, 2011

IMF:llä sormensa pelissä Tunisian tilanteessaViime päivinä Tunisiassa on tapahtunut suuri kansannousu ja kapinat ovat kasvaneet entisestään. Maan presidentti Zine al-Abidine Ben Ali pakeni jo maasta Saudi-Arabiaan ja Tunisian parlamentin puhemies Foued Mebazaa otti väliaikaisesti hänen paikkansa.

Mielenosoittajat ovat vaatineet maan opposition kanssa Ben Alin eroa, joka hallitsi Tunisiaa yli 23 vuoden ajan. Häntä syytettiin jatkuvasti Tunisiaa vaivanneesta massatyöttömyydestä joka on jo tilastollisesti n. 14 % Mutta nuorisotyöttömyysaste (15-24 vuotiaiden) on jo yli 31 % ja nämä köyhyysolot ovat saaneet siellä kansan nousemaan barrikaadeille.

Nämä suunnattoman suuret työttömyysluvut ja laaja köyhyys on seurausta IMF:n, eli maailmanpankin toimista ja näyttävästi Tunisian maasta paennut presidentti Zine al-Abidine Ben Ali ei ole saanut kansan hyväksyntää puolelleen, joten Saudi-Arabian sheikki varmaan antaa hänelle turvapaikan jos hän suostuu pelaamaan illujen rosvoeliitin säännöillä.

Yksi vaihtoehtoteoria on taas se, että Ben Ali ajettiin tietoisesti pois vallasta illujen toimesta, koska ei suostunut pelaamaan yhteistä peliä IMF:n kanssa. Jolla on Tunisiassa käynnissä jo mittavat luonnonvarojen yksityistämiset. Mikä tarkoittaa sitä, että sinne on jo tunkenut vaikka mitkä korporaatiot jalkansa ja pumpanneet paikallisen kilpailun kuiviin sekä jättänyt paikalliset yrittäjät konkurssiin ja aivan sama juttu missä tahansa muuallakin päin maailmaa. Jossa paikallisten yrittäjien on lähes mahdotonta lähteä kilpailemaan Aasialaisen hikipajatyövoiman kanssa jota pyörittävät häikäilemättömät ja ahneet korporaatiot.

Silti Tunisian todellinen tilanne on ollut tiukassa mediapimennossa kuten se, että siellä on tapahtunut myös mielenosoittajien keskuudessa mm. itsemurhia kuten eräs mies sytytti itsensä palamaan bensiinillä sen jälkeen kun naispuolinen poliisi oli läimäissyt häntä kun oli huomannut, että henkilöllä ei ollut vihannesten myyntilupaa.

Näissä käynnissä olevissa mielenosoituksissa on myös kuollut jo yli 24 ihmistä väkivaltaisuuksissa.Tunisian tilanne on kuitenkin se, että jos siellä minkäänlaista kansanvaltaa pääsee syntymään näiden mellakoiden perusteella. Niin maahan lähetetään välittömästi USA:n armeija ja sinne orkestroidaan jonkunsortin sisällissota, minkä verukkeella USA:n joukot sekä NATO:n ilmavoimat tulevat sitten pommittamaan maan tuhannen paskaksi ja näin toimii illujen maailmanvalta. Sillä jos joku valtio pistää heille hanttiin vaikka IMF:n ehdoissa, niin ensin rankaistaan IMF:n maailmanpankin kautta ja lopulta jos ei valtionjohto ota opiksi niin tapahtuu sitten viimeinen vaihtoehto, eli USA:n armeijan invaasio.