http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, tammikuuta 20, 2011

Eduskunta vaijentaa kansalaisten sanavapautta pääportaiden mielenosoituksissaEduskunta on vuokraamassa Helsingin kaupungilta Eduskuntatalon pääportaiden edessä olevan katualueen. Tällä pyritään varmistamaan, että eduskunta voi tarvittaessa puuttua heille epämiellytäviin ja pitkäkestoisiin mielenosoituksiin, joiden on koettu häiritsevän kansanedustajia sekä suomen kasvotonta eliittiä. Sillä pystytään nyt estämään mm. asuntovaunussa järjestettävät mielenilmaukset sekä muut pitkäkestoisen mielenosoitukset ja näin kansan sanavapaus ollaan estetty.

Yksi mielenosoitus (Marko Sihvosen nälkälakko pohjavesien yksityistämistä ja Suomen hallituksen korruptiota vastaan), joka kesti viime-keväänä yli kuukauden oli tähän eduskunnan ratkaisuun pääsyy ja motiivi.

Eduskunnan hallintojohtajan Pertti Rauhion mukaan kyse on turvallisuus- ja järjestysnäkökohtien selkeyttämisestä. Mutta totuus on, että tällä turvallisuudella ei tarkoiteta Suomen kansan turvallisuutta vaan Suomen eliitin turvallisuutta koska he kokevat koko poliittisesti heränneen Suomen kansan itselleen suureksi uhaksi.

Eduskunnan turvallisuusjohtajan Jukka Savolan mukaan parlamenttitalon portailla järjestettäviin mielenosoituksiin tarvitaan käytännössä ilmoitus poliisille ja kaksi lupaa. Toinen lupa tarvitaan eduskunnalta eli kiinteistön haltijalta portaiden käyttämiseen ja toinen kaupungilta kovaäänislaitteiden käyttämiseen.

Jos katualue tulisi eduskunnan hallintaan, eduskunta voisi asioida suoraan poliisin kanssa, jos se kokisi alueelle vaikkapa asuntovaunun tai teltan kanssa majoittuneen mielenosoituksen haitaksi.Mutta mennääs vähän taaksepäin ajassa ja viime-kevääseen ja tuohon Marko Sihvosen nälkälakkoon ?

Mikäköhän siellä silloin oli eduskunnalle haitaksi ? Asuntovaunut ? Vai kenties keskenään verkostoituneet rauhanomaiset kansalaisaktivistit, joita oli paikalla jatkuvasti useita kymmeniä ?

Tässä viime-keväisessä mielenosoituksessa Suomen suojelupoliisi SUPO ohjeisti jatkuvasti eduskunnan porukkaa ja vakoili tarkkaan, että ketkä sinne ottivat osaa ja mielenosoittajia seurattiin punaisenvärisellä Ford Mondeolla useita kertoja.

Mielenilmaukseen kun otti osaa myös tämänkin blogin kirjoittaja, sekä 2 muuta Suomen eturivin blogistia allekirjoittanut, Mirjaleena Isoaho sekä Riikka Söyring.


SUPO oli siis täysin tietoinen siitä tiedon määrästä mikä tällä blogistikolmikolla voi olla. Mutta ylipäänsä koko nämä kaikki aktivistit yhteensä priorisoitiin SUPO:n toimesta niin suuresi turvallisuusriskiksi Suomen valtiolliselle eliitille, että mielenosoitus tuli hajoittaa hinnalla millä hyvänsä.

Lisäksi eduskuntaa sekä muuta Suomen eliittiä ärsytti suunnattomasti se, että mielenosoittajilla oli suora ja sensuurivapaa yhteys Suomen kansalaisiin internetin avulla ja näin pieni marginaali joukko pystyi seuramaan livenä mitä asuntovaunulla oikein tapahtui. Eli tämä oli suuri tappio eduskunnalle ja korruptoitunut media kuitenkin uutisoi tästä mielenosoituksesta pelkällä tylyllä propagandalla ja piti sitä tarkoituksellisessa uutispimennossa.

Kuitenkin yhdessä vaiheessa Vartti-lehti pääsi julkaisemaan kuvan nettiin tod. poliisin tai eduskunnan manipuloimasta liikennemerkistä. Missä siitä oltiin punaisen teipin avulla tehty pysäköimiskielto mielenosoittajien ajoneuvojen sakottamiseksi. Tästä verkkojulkaisusta eduskunta suuttui suunnattomasti ja julisti muutaman tunnin kuluttua MTV3:sta myöten, että "poliisi hajoitti mielenosoituksen eduskunnan edustalla", vaikka asuntovaunut olivat edelleen siellä koskemattomana.

Eduskunta yritti vielä tehdä kaikkensa, että se olisi saanut häädettyä mielenosoittajat sen edustalta pois ja keksivät täysin tuulesta temmatuja ja naiveja sekä valehdeltuja tekosyitä kuten, että vieressä olevan työmaan edustajat olisivat kokeneet asuntovaunut haitaksi heidän toiminnalleen. Tämä jo osoittaa sen, että ei siellä eduskunnassa oikein hirveän suuria älykköjä istu vartiokopissa kyyläämässä pallokamerasta 24/7.

Tuon viime-kevään mielenosoituksen tuli sitten lopulta hajottamaan laiton poliisirynnäkkö, jonka eduskunta suunnitteli pirullisesti Etelä-Helsingin poliisipiirin kanssa ja he laittoivat mediassa tahallisesti eteenpäin viestin, että asuntovaunuille annettiin aikaa 1.3.2010 asti olla siellä. Mutta paria päivää ennen järjestivät sinne poliisirynnäkön ja sen jälkeen toivat paikalle kokonaisista betoniporstaista rakenetun "Helsinin muurin", joka on samalla symbolinen vertaus Suomen sanavapauden tilasta.

Mutta palatakseni vielä tähän Sihvosen mielenilmaisuun, niin siinä oli myös kyse jostain paljon suuremmasta kuin monet voi kuvitellakaan. Sillä se tunne kun sinne itse otti osaa oli niin suuri, että tiesi myös itsekin että kyse oli jo todellakin universaaleista voimista. Eikä mistään ituhippien tusinamielenosoituksesta.

Se ollaan kyllä jo useita kertoja nähty, että heti jos ollaan osoittamassa mieltä kannabiksen laillistamisessa ja pilvenpolttamisesta niin tulee eduskunnan eteen hippejä ihan jonoksi asti tuhatpäin. Mutta heti kun puhutaan Suomen kansan tulevaisuudesta, niin ei olekaan enää kuin pieni muutama kymmenen aktivistia jotka välittävät tämän maan tulevaisuudesta. Kun loput ovat selkeästi vielä unessa.