http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, tammikuuta 25, 2011

Internetin alasajo alkaa viikon päästäViikon päästä Helmikuusta 2011 IP-osoitteiden ehtymättömältä näyttänyt osoitepankki tyhjenee. Jokaisen internetiin kytketyn tietokoneen yksilöiviä IP-numerosarjoja jakavan yrityksen Hurricane Electricin mukaan niitä ei yksinkertaisesti enää ole.

Tähän saakka internetissä on ollut käytössä IP-osoitejärjestelmän neljäs versio (IPv4), jonka tuomionpäivä lähestyy. Hurricane Electric on avannut Twitter-tilin "ARPAgeddon”, jossa lasketaan IPv4:n osoitteiden loppumista.

Uusi vaihtoehtoinen IP-osoitejärjestelmän versio 6 on kyllä olemassa. Siihen ei ole vielä siirrytty ja vaihtokustannukset ovat nykyään niin korkeat, että nykyisellä 4-versiolla sinnitellään vielä tovi.

Tarkemmin jos lähetään tutkimaan, että kuka on tämän järjettömän protokolauudistuksen takana, niin siitä saamme kiittää maailman rosvoeliittiin kuuluvan pankkiiri-eliitti Rockefellerien edustajaa Jay Rockefelleria, joka jo vuonna 2009 ärjyi parlamentissa, että internettiä ei olisi tullut koskaan tuoda julkisille markkinoille. Ja hän lateli perusteet erittäin köyhän propagandan ympärille kuten cyber/verkkohyökkäyset. Todellisuudessa nämä verkkohyökkäykset joista myös Rockefellerit puhuu on niitä kun ihmiset heräävät eri puolin maailmaa ja internetin kautta pystyvät verkostoitumaan keskenään, sekä laajentamaan tietoisuuttaan. Joten tämä on saanut sitten koko illuminati-eliitin ampumaan itseään jalkaan ja ei ihme, että näitä rosvoja pelottaa kun heidän valtansa horjuu jo.Mutta aivan kuten Web.Bot ennusti, että maailmaneliitti yrittää vuonna 2011 internetin järjestelmällistä alasajoa. Mutta tulevat siinä kuulemma epäonnistumaan.

Useiden tietojen mukaan kuitenkin tuleva IP-osoitevaraston tyhjeneminen ei ole täysi katastrofi. Internet alkaa kuitenkin pikkuhiljaa huonontua ja hidastua. Kun osoitteet loppuvat, palveluntarjoajat järjestelevät internetin palveluita uusiksi.