http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, tammikuuta 12, 2011

David Icke sotketiin Arizonan ampujaan

Englantilainen kirjailija ja luennoitsija David Icke sotkettiin mukaan Arizonan ampujaan, kun eräällä television MSNBC:n uutiskanavalla kerrottiin ampujan olleen kiinnostuneita valveunista (conscious/lucid dreaming), jotka taas liittyvät oikeistolaisiin kuten Englantilaiseen salaliittoteoreetikko David Ickeen.

"This man talk about his stange videos kind of a lot conscious dreaming a which is an idea that also has been kind of the radical right like Brittish conspiracy theorist David Icke".

Tästä juuri huomaamme sen, että nyt rikollinen maailmaneliitti yrittää epätoivoissaan mustamaalata kaikki näkyvimmät totuudenpuhujat kuten Icken maailmanlaajuisesti tämän Arizonan tapauksen kustannuksella.

Mutta myös aivan samalla tavalla saa nyt lokaa niskaan republikaanipuolueen kongressiedustaja Ron Paulin alulle panema Tea Party liike, jota syytetään myös osallisena Arizonan verilöylyyn. Koska Sarah Palin republikaanina on osa tätä liikettä ja hänen vaalikampanjassaan käytettiin aseentähtäimiä niiden osavaltioiden ja edustajien kohdalla, jotka mm. puolsivat terveydenhuoltolakiuudistusta.David Icke olikin sitten eilen Alex Jones showssa vieraana ja valoitti hieman enemmän tämän tapauksen taustoja.

Alex toi myös esille kuinka media oli tentannut Giffordsia useita kertoja, että "aiotaanko teidät sitten tappaa", joka toimi eräänlaisena ohjelmointina johon valmiiksi aivopesty ja henkisesti mielisairas henkilö tarttui.

Ampuja Jared Loughner oli toiminut vuonna 2007 Giffordsin vaaliavustajana.