http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, tammikuuta 22, 2011

Zeitgeistia vastaan ammutaan nyt kovilla... Ja sen tarjoaa paskajournalismin edelläkävijä Helsingin-Sanomat

Ilmeisesti Suomenkin puolen eliitti on joutunut huomaamaan, että kuinka menestyksekäs oli 15.01.2011 ensi-iltansa saanut uusin Zeitgeist dokumentti "Moving Forward". Missä tämä esitettiin samaan aikaan kuudessakymmenessä maassa.

Valtaeliitin reaktion voimme nähdä tuoreimmasta Helsingin-Sanomista, jossa jo MTV3:n Putouksestakin tutun Niemisen haastatteluun oli ujutettu propagandaa, että "Zeitgeist liike on leimautunut illuminatista vauhkoavien hippien vainoharhaiseksi hörhöilyksi".Ainakaan valtamediassa ei näistä illuminaateista puhuttu kuin vasta nyt ja miksiköhän näin ?

Zeitgeist-liike ei julkisesti puhu illuminatista yhtään mitään. Minä esim. salaliittoasiantuntijana olen useasti puhunut illuminatista, eli piilossa pysyttelevästä rikollisesta maailmaneliitistä.

Liikkeen nykyinen puheenjohtaja Henry Brade myös tietää sen, että liikkeen tarkoituksena ei ole vetää salaliittokorttia esiin. Koska se mahdollisesti pelottaisi monia ja näin ollen olisi jopa haitallista tämän aktivistiliikkeen toiminnalle.

Valtamedian takana oleva eliitti on jo alusta asti näyttänyt sen, että mitä se tykkää tästä Zeitgeist liikkeen aktivistiporukasta kun jo Esko Valtaoja kirjoitti muutama vuosi takaperin reptiliaaneilla ja liskohumanoideilla täydennetyn asiakirjoituksen Suomen Zeitgeist-liikkeestä. Mutta nyt on näköjään tämän paskajournalismin tahti kiihtynyt, sillä tuo Ville Similän kirjoittama juttu kyllä ansaitsee jo paskajournalismin nobelin vähintään.

Tässä juttu kokonaisuudessaan. http://www.hs.fi/juttusarja/simila/artikkeli/Z+%E2%80%93+h%C3%A4n+hourailee/1135263228142

Alleviivatut kohdat sisältävät paskajournalismia parhaimmillaanTässähän ei nyt ole kyse mistään muusta kuin siitä, että kaikki tahot jotka järjestelmällisesti musamaalaavat ZEITGEISTIA vastaan kuten SUPO (tekee sitä erityisesti internetin foorumeilla), sekä rikollinen valtaeliitti. Niin he yrittävät nyt mm. tällä Hesariin pistetyllä paskajournalismilla provosoida kaikkia Zeitgeist ideologian kannattajia ja saada heidät ärtymään entisestään. Ja kuvitelkaapa mihinköhän tällaisen provosoinnin toivottaisiin johtavan ?

Ettei vain olisi kyse siitä, että haluttaisiin oikein, että tämän vielä ennen rauhanomaisen aktivistiliikkeen jäsenet ryhtyisivät agressiivisiin mielenilmauksiin jne.

Koska ylipäänsä isoveli-eliitti on aina pyrkinyt saamaan erityisesti nuoren väestön maailmasta mm. rankemman rockmusiikin avulla kapinoimaan yhteiskuntaa vastaan. Tämä ei nyt sitä tarkoita, että rockmusiikki olisi saatanasta. Mutta pääasia tässä on aina ollut se, että aktivistit ollaan haluttu saada vihaisiksi ja agressiiviseksi mm. tällaisella järjettömällä ja häikäilemättömällä mustamaalauksella sekä provosoinnilla.

Tuollainen ylläoleva teksti mitä tuohon Hesarin juttuun oli suollettu pyritään tietoisestikin loukkaamaan henkilökohtaisesti kaikkia salaliittoteoreetikkoja jne. Mutta sillä myöskin pyritään aivopesemään kaikki muut massaan kuuluvat henkilöt olematta ottamaan selvää tästä Zeitgeist ideologiasta. Sen avulla, että mediassa ollaan jo kerrottu sen sisältävän skitsofreenistä ja vainoharhaista hourailua.

Tämä paskajournalismi ei kuitenkaan vaikuta mitenkään Zeigeistin maailmanlaajuiseen leviämiseen, sillä jokainen yksilö joka on herännyt henkisesti on melkein aina jollain tavalla tekemissä tämän kyseisen dokumentin kanssa.

Ja nämä massiiviset vastatoimet rosvoeliitin puolelta, kun ne nyt epätoivoisesti provosoivat näitä Peter Josephin dokumentteja. Kertoo jo aivan täysin sen, että nämä NWO-rosvot ovat jo suuressa kusessa ja lopulta paska putoaa puntista.

Ville Similän rooli tuossa jutussa todistaa myös sen, että Helsingin-Sanomissa ei ole asiaa tutkiville journaliseille. Mutta paskajournalisteja on koko se talo täynnä ja mikäs siinä niin kauan kuin HS:n pääomistaja lehtikeisari ja Bilderbergmies Aatos Erkko on tyytyväinen.