http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, tammikuuta 09, 2011

Kongressiedustaja Gabrielle Gliffords heräsi koomastaKongressiedustaja Gabrielle Gliffords heräsi koomasta.

8. Tammikuuta Giffords oli tapaamassa äänestäjiä kaupan edustalla Arizonan Tucsonissa, kun ampuja ryntäsi paikalle ja alkoi tulittaa ympärilleen. Surmansa sai kuusi ihmistä. Kuolleiden joukossa oli liittovaltion tuomari John Roll ja yhdeksänvuotias tyttö.


Giffordsia ammuttiin lähietäisyydeltä takaraivoon. Luoti kulki hänen aivojensa läpi ja tuli ulos hänen vasemman silmänsä yläpuolelta. Vasen aivopuolisko kontrolloi esimerkiksi puheen muodostusta. Lääkärit eivät vielä osanneet arvioida, miten pahasti Giffordsin aivot ovat vaurioituneet. Tällä hetkellä hänen suurin uhkansa on aivojen turpoaminen.Gliffords oli jo 10-kuukautta sitten julkisesti huolissaan republikaanipoliitikko Sarah Palinin julkisesta demokraattipoliitikkojen vastaisesta kampanjasta. Glifford sanoi;

"Olemme Sarah Palinin kohteiden listalla. Hän on kuvannut sen niin, että seutumme yllä on aseen tähtäin. Kun ihmiset tekevät niin, heidän täytyy ymmärtää, että sillä on seurauksia, edustajainhuoneen jäsen Gabrielle Giffords sanoi 10 kuukautta sitten."

Sarah Palinin agressiivinen kampanja poistettiin pian ampumisen jälkeen.Ampuja taas oli 22-vuotias Jared Loughner joka oli lähipiirin mukaan omiin oloihinsa vetäytyvä tapaus. Mutta internetissä hänen päivityksensä olivat viime-aikoina olleet kovin agressiivisia ja niissä hyökättiin milloin mitäkin vastaan.

Loughneria ei hyväksytty armeijaan, koska hän profiloitui hakutesteissätesteissä USA:n hallinnon vastaiseksi tapaukseksi (anti-govermenet nutcase).

Hänen Youtube-kanavaltaan käy ilmi, että hän oli kiinnostunut mielenhallinnasta (mind control).

Hän listasi suosikkikirjojensa joukkoon Adol Hitlerin "Meinkampfin", sekä Karl Marxin ja Friedrich Engelsin "Kommunistisen Manifestin" ja nämä ovat mitä yleisimpiä kouluampujien suosikkikirjoja.

Sitten kun mennään ampumistapauksen tarkempiin yksityiskohtiin kuten siihen, että ampumakohteita oli useita ja siihen, että käyttikö ampuja minkään luokan psyykelääkeitä ja tämä, että hän ampui silmittömästi jokaista lähellä olevaa ihmistä viittaa vahvasti SSRI-mielialakääkkeiden käyttöön.

http://www.naturalnews.com/025826_Antidepressants_school_shootings.html

Nämä antipsykoottiset lääkkeet ovat suurin tekijä näissä ammuskelutapauksissa, koska ne sotkevat aivojen balanssin kokonaan ja hajottavat potilaan minäkuvaa jolloin heidän psyyke hajoaa kuin tuhansiin palasiin. Näin heidän tosielämästä tulee psykoottinen todellisuus ja se yhdistettynä mm. videopeleihin joissa tapetaan ihmisiä alkaakin näkyä arkielämässä. Sen jälkeen nämä lääkkeillä mielenvikaiksi tullet yleensä hankkivat luvallisen aseen ja alkavat suunnitella massasurmia.