http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, tammikuuta 20, 2011

Kansalaisuuslaki meni läpi (Kiittäkää kokoomusta, että ulkomaalaiset rikollisetkin saavat nyt Suomen kansalaisuuden sen halutessaan)http://www.aamulehti.fi/cs/Satellite/Kotimaa/1194662975516/artikkeli/suomessa+pian+kansalaisuuden+saa+helpommin+kuin+oleskeluluvan+.html


Suomen kansalaisuus voi irrota jatkossa helpommin kuin oleskelulupa. Vakavakaan rikos ei estä kansalaisuuden saamista – toisin kuin monessa muussa EU-maassa.

Kansalaisuuslaki meni läpi ja äänestyksessä aktiivisimmat lain kannattajat löytyivät Kokoomuksesta koska Kokoomuksen rahoittajat (suuryritykset jne.) sekä rikollinen maailmaneliitti (Bilderberg-ryhmä, 300:n komitea, Rooman Klubi, CFR, Trilateraalinen Komissio jne.) vaativat, että tämä laki tulee lyödä läpi Suomen osalta.Suomen ihmisten tulisi vihdoin tajuta, että tämän koko maahanmuuton jatkuvan tukemisen takana ei suinkaan ole humanitaarinen agenda. Vaan sen sijaan se kuuluu osana nollakasvua ja sillä on täysin määrätietoinen tarkoitus tuoda Suomeen elintasopakolaisia ja tällä on hyvin laajasti Suomessa massatyöttömyyttä aiheuttavia seurauksia, joka näkyy esim. siivousalalla, missä työskentelee entistäkin enemmän tummaihoisia joille maksetaan niin pieniä palkkoja, että kyseessä on järjestelmällinen nollakasvuhanke Suomalaisen työttömyyden ja henkisen pahoinvoinnin lisäämiseksi.

Eduskunnassa samaan aikaan tästäkin ollaan ajoittain yritetty keskustella ja erityisesti Sekoomuspuolueen edustajat ovat yrittäneet joka kerta pestä kätensä, että he olisivat tämän ulkomaalaisen halpatyövoiman takana. Mutta kun näitä menneitä äänestyksiä ja niiden äänestystuloksia katsoo, niin siellä on vääjäämättä aina Sekoomus ja toinen porvaripuolue Kepu puoltamassa jokaista tällaista järjestöntä lakia läpi ja se johtuu täysin siitä, että nämä porvaripuolueet ovat korruptiorahoittajiensa täydellisessä talutusnuorassa. Eli jos eivät näitä lakeja painaisi läpi, niin menettäisivät myös rahalliset tukijansa samalla.

Kuuleman mukaan nyt muutamat Kokoomuksen edustajat kauhistelevat, että minkälaisen lain he ovatkaan puoltaneet läpi.