http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, tammikuuta 11, 2011

Aselakia tullaan jälleen kiristämään USA:ssaArizonan ampumistapauksen jälkeen kongressin jäsen Carolyn McCarthy lupasi, että aselakeja aiotaan tiukentaa ja lakiesitys on jo valmisteilla.

McCarthy rynni aikanaan kongressiin sen johdosta kun hänen miehensä ammuttiin ja poikansa loukkaantui vakavasti vuonna 1993 Long Islandissa junassa sattuneessa ammuskelussa.

Jenkit tuntuvat jo unohtaneen sen miksi aikanaan 1700-luvulla USA:n esi-isät ja koko Yhdysvaltojen perustajat sallivat aseiden yksityisomistuksen. Se oli sen vuoksi, että kansalaiset voisivat puolustautua jos vaikka silloinen Iso-Britannia hyökkäisi sinne. Mutta ylipäänsä tuohon aikaankin silloiset valtionjohtajat ja päämiehet tiesivät, että myös heidän oma valtionsa voisi kääntyä kansaa vastaan jolloin kansalla olisi oikeus puolustaa itseään valtionterroria vastaan.

Nykyäänhän tietenkin joku käsiaseilla sonnustautunut miljoonien siviilien väkijoukko ei pärjäisi yhdellekään raskaasti aseistetulle valtionarmeijalle. Mutta ylipäänsä yksityishenkilöille sallitut käsiaseetkin katsotaan maailmaneliitille vaaraksi ja tämän vuoksi näitä julkisia ampumistapauksia aiotaan käyttää hyväksi kohti aseiden totaalista kieltämistä kansalaisilta.