http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, marraskuuta 15, 2010

Denverin lentoaseman salaiset tukikohdat

Denverin lentokenttä sijaitsee Coloradon osavaltiossa ja siihen liittyy paljon hämäriä juttuja, kuten sen maanalaiset tukikohdat joista ollaan julkisesti edelleen vaiettu. Mutta tämä ylläoleva englanninkielinen dokumentti tuo hieman faktoja esiin.Lentokentän sisältä löytyy mm. omituisia seinänkokoisia maalauksia jotka on tehnyt Leo Tanguma Kun maalausten teema kertoo jo kaiken olennaisen mitä ne esittävät. Sillä niiden teemana on täysin selvästi uusi maailmanjärjestys ja siihen johtava kolmas maailmansota.

Yhdessä maalauksessa näkyy sotilas joka on varustautunut kaasunaamarilla ja hänellä on kädessään rynnäkkökivääri ja osoittaa sillä valkoista kyyhkyä (vapauden symboli).Kun taas toisessa maalauksessa on paljon naisia erittäin huonossa kunnossa, aivan kuin kuolemassa johonkin tautiin ja alempana näkyy kuolleita lapsia.

Tämän lentokentän ilmakuvasta löytyy myös illujen roistoeliitille tuttua ja tärkeätä symboliikkaa.Mutta mennäänpä sitten hivenen syvemmälle näihin maanalaisiin tukikohtiin ja onkaloihin.Kuvassa näkyy eräänlainen vesitunneli, jonka on jopa arveltu olevan eräänlainen kaasukammio.Kun taas tässä kuvassa näkyy eräänlainen odotushuone.Tämä on taas jonkinlainen majoitushuone.


Ja sitten tämä dokumentti kertoo varmasti kaiken oleellisen tämän maanalaisen tukikohdan sotilaallisesta käytöstä.