http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, helmikuuta 01, 2011

Mubarakille annettu aikaa perjantaina astiEgyptin oppositio on antanut presidentti Mubarakille aikaa perjantaihin asti siirtyä syrjään.

EU:n ulkoministerikokous otti äsken tiukasti kantaa Egyptin tilanteeseen. EU asettui mielenosoittajien puolelle ja vaatii maahan demokratiaa, lakien ja ihmisoikeuksien kunnioittamista sekä vapaita ja oikeudenmukaisia vaaleja. Niitä järjestämään tulisi koota laajapohjainen hallitus.


Hosni Mubarak

EU:n ei kuitenkaan kerrottu millään tasolla, että mikä on ollut Pentagonin rooli tässä Egyptin presidentti Mubarakin syrjäyttämisessä. Sillä Yhdysvalloista ollaan koko ajan rahoitettu täysin tietoisesti Egyptin oppositiota ja nyt Egyptiin halutaan uusi johtaja, joka tyydyttää rikollista maailmanelittiä kun he aloittavat kolmannen maailmansodan lähi-idässä. Joten sitä varten entiset diktaattorit joista voisi olla haittaa pyritään nyt poistamaan vallasta ennen kuin suuremmat sotakähminnät alkavat.

Onkohan kukaan keskivertokansainen yhtään ihmetellyt, että miksi nyt lähi-idässä on käynnissä tällainen suurten vallankumousten aalto joka alkoi Tunisiasta ja on nyt jo laajentunut Egyptiin ja näyttää edelleen jatkuvan muissakin lähi-idän maissa.

Kysehän ei ole mistään muusta kuin rikollisen maailmaneliitin suunnitelmista luoda kolmannelle maailmansodalle mahdollisimman helpot asetelmat lähi-idän kannalta. Miksi nyt erityisesti Israelin rajanaapurimaissa järjestetään pieni vallanvaihtosirkus ennen Iraniin hyökkäystä ja varsinaista III-maailmansotaa.