http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, marraskuuta 25, 2016

Kanye West puhui kohukonsertissaan muustakin kuin Donald TrumpistaPakkohoitoon hetki sitten määrätty Kanye West puhui tuossa viimeisessä konsertissaan myös muustakin kuin Donald Trumpista, mikä käy ilmi nettiin ilmestyneellä videolla Illuminati Exposed.

Kanye West aloitti puheensa; "Radio haista v*ttu, en halua menettää sinua uudestaan. Monet ihmiset täällä tuntevat olevansa hukassa, tiedätkö koska meille on valehdeltu.

Ketkä ovat valehdelleen meille, Facebook on valehdellut sinulle.  Radio valehdellut sinulle, radio haista v*ttu".90-luvulla kuuluisa amerikkalainen räppäri Tupac Shakur (2PAC) ammuttiin lopulta vuonna 1996 drive-by tyyliin Las Vegasissa.

Hänet murhattiin sen takia, koska hän alkoi juuri käyttää maailmankuuluna artistina toimivaltaansa eliittiä vastaan mm. paljastamalla eliitin.

Mutta siinä vaiheessa kun nämä artistit kertovat olevansa vielä pienen ihmisen asialla ja uskaltavat paljastaa kulissien takaiset rikolliset, niin tässä vaiheessa näitä julkisuudenhenkilöitä pelätään ja jollei heidän uhkaileminen toimi, niin lopulta heidät murhataan.


Nyt kun suomessa asti väitetään, että Kanye West meni psykoosiin n. 2 kk sitten, kun Kim Kardashian ryöstettiin Pariisissa, Ranskassa.

Tämä ei todellakaan pidä paikkaansa, koska tällä peitellään sitä todellista syytä, että miksi West joutui valkotakkisten huomaan.

West meni puhumaan keikallaan asioista, joista ei saisi puhua julkisessa keskustelussa ja kaikki eliitin valehtelun julkituonti on äärimmäisen arkaluonteinen asia, jos sen uskaltaa joku Kany Westin kaltainen hyvin menestynyt artisti paljastaa vielä kesken oman konserttinsa.

Jos ette ole vielä tienneet, että psykiatriaa ollaan myös käytetty valtiovaltaa vastustavien hiljentämiseen ja näiden kohdalla nuo psykoosi-diagnoosit tehdään usein ilman asiallisia perusteita.

Psykoosi on oikeasti pelkkä mielen tuottama puolustusmekanismi mm. liiallista valvomista vastaan. Liiallinen valvominen kun tuottaa ylirasitustilan, jota vastaan mieli joutuu taistelemaan juuri tuolla psykoosilla. Joten psykoosi ei ole edes mikään psyykkinen sairaus, mikä todistaa että psykiatria on ollut väärässä koko tämän diagnoosin suhteen.

Mutta psykiatrian tautiluokitukset on luotu aina Yhdysvalloista asti, jossa tämä psykiatrian tautiluokitus raamattu on jo kasvanut varsin suureksi. 

Yleensä toisinajattelijat joiden toiminnan katsotaan uhkaavan valtiollista eliittiä leimataan paranoidisen psykoosin kautta hulluiksi, jotta heille saadaan ns. hullunleima otsaan.

Paranoidisuudella annetaan sitten sellainen kuva, että kaikki tämä virkamiesvaino ja ulkomaistenkin tiedustelupalveluiden osuus tähän olisi vain pelkkää kuvitelmaa. Vaikka EU:n sisäinen gestapo Europol on jo pelkästään pitänyt salaista tietokantaa kaikkien 27 EU:n jäsenmaan sisällä toimivista toisinajattelijoista.

Vaikka Kanye West vaikuttaakin tuolla toisella mantereella, niin hän on joka tapauksessa tällä hetkellä vaarassa.

Häntä hyvin todennäköisesti uhkaillaan tuon pakkohoidon aikana ja kerrotaan selvä ukaasi, että jos hän vielä myöhemmin alkaa tuollaisia asioita luennoimaan yleisölleen, niin silloin hänen uralleen käy niin, että isommat herrat vetävät maton alta.

Mutta jos tämäkään ei lopulta auta artistin hiljentämiseen, niin lopulta Westiä saattaa uhata jopa 2PAC:n kaltainen kohtalo.  

Kanye Westin nykyinen levy-yhtiö Def Jam Recordings kuuluu osaksi monikansallista Universal Recordsia, joka on käytännössä kasaarijuutalaisten miljardöörien hallussa.

Amerikkalainen teini-tähti Christina Grimmie (kuvassa) murhattiin jo siitä syystä, kun hän lähti näiden Universal Recordsin verenimijöiden pihdeistä pois tekemään omaa uraansa, mutta hänen konserttiinsa tulikin yksi CIA:n MK ULTRA ohjelmassa ollut nukkuva murhaaja, joka ampui Grimmien hengiltä nimikirjoitusjonossa. 

Näiden monikansallisten levy-yhtiöiden kuten Universal Recordsin puolella vallitsevat omat salaiset säännöt sekä lainalaisuudet. Mutta jos heidän kanssaan joku ns. hyvin myyvä artisti tekee diilin, niin siinä sanotaan huhujen mukaan joutuvan myydä myös sielunsa näille samalla.

Joten sitten jos levy-yhtiön diili katkeaa, niin nämä hyväksikäyttäjät väittävät omistavansa artistiensa sielun tuonkin jälkeen ja voivansa tehdä sille aivan mitä haluavat. Joten tarvitseeko sitten ihmetellä, että miksi Michael Jackson murhattiin myrkky-injektiolla, kun hän oli jättämässä Sonyn ?