http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, marraskuuta 14, 2016

Suomessa on sijoitettuna useita ISIS-soluja


Suomeen on sijoitettu useita ISIS-soluja, joiden taistelijat tulivat suomeen vuosi sitten pakolaisiksi naamioituneina. Heitä on jo yli prikaatin verran (prikaati= n. 3000 - 7000 sotilasta). 

Suomen Keskusrikospoliisi (KRP) pidätti jo vuosi sitten kaksi Suomessa oleskelevaa miestä, joiden epäillään surmanneen yksitoista Isisin vankia Irakissa.

Molemmat 23-vuotiaat epäillyt olivat tulleet Suomeen vuosi sitten tulleiden turvapaikanhakijoiden seassa.


Suomeen sijoitetut ISIS- taistelijat ovat globalistien yksityisarmeija

Mutta tämä asia mitä meille ei kerrota mediassa on se, että nämä suomeen sijoitetut ISIS-taistelijat ovat todellisuudessa globalistien ja Nato- agendaa ajavan eliitin yksityisarmeija. Ja tätä heidän yksityisarmeijaansa käytetään vain suomen viemiseksi Natoon. 

Nyt kun USA:n presidentti vaihtuu ja Donald Trump astuu valtaan 20. tammikuuta 2017, niin se muuttaa Nato- fasistien suunnitelmia huonompaan suuntaan.

Presidentti Sauli Niinistö uskoi Hillaryn voittavan USA:n presidentinvaalit ja tämän vuoksi hän oli jo aiemmin sopinut juuri tuolle päivälle 11.11.2016 julkisen tiedotustilaisuuden Brysselissä Naton päämajassa, jossa julisti Suomen ja Naton syventävän kumppanuuttaan.

Suomen sisäministeriö on kuitenkin tiennyt koko tämän kaiken ajan, että tänne suomeen on sijoitettu salaa turvapaikanhakijoina ISIS-taistelijoita, jotka voidaan aseistaa minä hetkenä hyvänsä.

Mutta näitä ISIS-taistelijoita ei ole tarkoitus käyttää Venäjälle hyökkäyksessä, vaan heidät on tuotu tänne suomen kansalaisten tappamista varten. Tätä hommaa kun ei suomen armeijan reservi suostuisi tekemään omille kansalaisilleen.

Joten mikäli Suomen nykyinen hallinto kieltäytyy Nato- jäsenyydestä, niin tällöin globalistien eliitillä on jo valmiina heidän yksityinen ISIS-armeija, jolla he saisivat aikaan suomeen poikkeustilan. Millä sitten USA:n armeija sekä Nato- joukot tekisivät tänne maihinnousun sekä sotilaallisen intervention. Tämä kun saattaa olla heidän suunnitelmansa, koska suomen kansa kun ei kannata Natoa muutenkaan.

Suomen sisäministeriö yritti jo vuosi sitten valmistautua tähän brutaaliin Ukrainan sisällissodan kaltaisiin olosuhteisiin, kun se lähetti kaikkiin suomen hautaustoimistoihin kyselyn, että paljonko täältä löytyy yhteensä hauta-arkkuja ja ruumishuoneilta tilaa.

Tämän suomen Nato- vallankaappauksen takana ovat lukuisat kenraalit ja myös valtioneuvostossa istuu näitä fasisteja, jotka tietävät näiden suurten konnien juonet suomen itsemääräämisoikeuden murskaamiseksi.EU:n komission liittovaltio juoni taustalla
  
Lisäksi taustalla vaikuttaa EU:n komission ajama liittovaltiohanke, johon se aikoo ajaa nämä kaikki 27 EU:n jäsenvaltiota. 

Mutta koska nämä EU maat eivät muuten suostu liittymään osaksi tätä globalistien havittelemaa fasistista liittovaltiota, niin tämän vuoksi tämän EU-maihin solutettujen ISIS-armeijan tuhovoiman motiivi saattaakin olla kaaos liittovaltioon.

George Sorosin hedge- rahastoilla tätä ISIS- joukkojen Euroopan invaasiota on rahoitettu jo useilla miljardeilla ja myös Rothschildien sekä Rockefellerien yksityiset säätiöt rahoittavat sitä myös. 

Itseasiassa terroristijärjestö ISIS saa jatkuvasti miljoonien tukia mm.
Saudi-Arabiasta ja Qatarista.

EU:n komission puheenjohtaja
Jean-Claude Juncker möläytti jo slovakiassa syyskuussa järjestetyssä 27:n EU-maan kokouksessa, että tavoitteena olisi tämän EU:n liittovaltion perustaminen jo 9 kk:n sisällä. Joten tällä tahdillahan tämän globalistien juonitteleman liittovaltiohankkeen tulisi olla valmis jo toukokuussa 2017.He ovat merkinneet tälle hankkeelle siis death-linen kesäkuulle 2017.


Samalla kun tämä EU-fasistien juoni etenee, niin mikäli näissä yhdessäkään 27:ssä EU-maassa ilmenee jotain kansallista vastarintaa, jolloin kapinalliset mm. miehittävät noiden maiden tv-torneja. Niin silloin Suomi on jo luvannut lähettää oman Karhu-ryhmästä kootun poliisien erikoisjoukon apuun.

Karhu-ryhmä lähetetään sen vuoksi mahdollisesti ulkomaille, koska taas Euroopan komission fasistit eivät uskoisi, että EU-maiden poliisien erikoisjoukot suostuisivat murhaamaan suuria joukkoja omien maidensa kansalaisia, joten annetaan se homma mielummin toisten EU-maiden poliisien erikoisjoukoille.

Karhu-ryhmästä tehdään toisinsanoen EU:n komission fasistien oma suojeluskunta, joka turvaa näiden kansallisten maanpetturien selän. Asettaen kuitenkin mitä äärimmäiseen vaaraan koko EU:n 27 jäsenvaltion kansalaiset.

Jos nyt kuitenkin olemme jo seuranneet, kuinka parit aiemmat vaalit maailmalla 1.) Brexit äänestys britannian EU erosta sekä 2.) USA:n presidentinvaalien tuore tulos sai aikaan kulttuurimarxistien mädättämälle viher-vasemmistolle sekä oikeistolaisille fasisteille itku-potkuraivarit. 

Niin mikäli EU:n tulevaisuus etenee ns. luonnonlakien mukaan, niin ei tämä sirkus kyllä enää kauan tule kestämään, ennen kuin tämä koko EU-troikka hajoaa lopullisesti ja tämä globalisti-pankkiirien juonittelema liittovaltiohanke kariutuu samalla.

Näiden lukuisten valtionryöstäjien ainoa keino pysyä vallassa on pelon levittäminen, jolla ylläpidetään yllä tätä yhteiskunnallista epätietoisuutta, johon näiden valtionpetturi-rosvojen valta-asema perustuu.

Siihen tarvitaan vain tarpeeksi monta ihmistä, joiden tietoisuus on hämärretty kollektivismin tasolle, jonka arvomaailmaa hallitsevat superego ja suuri itsekkyys.

Näitä arvomaailmoja ja ideologioita on luotu pääosin Rockefeller Foundation yhdistyksen kautta, jotka ovat mm. luoneet feminismi- liikkeet ja saaneet tämän Frankfurtin yliopisto-koulukunnan kulttuurimarxistisen suggestion leviämään aina tänne muihin länsimaihin asti.

Samalla he myös kehittivät tämän nerokkaan massaväestön kollektiivisen mielenhallintakaavan, jonka tunnemme nimellä "poliittinen korrektius". Missä yhteiskunnallisista asioista saa olla julkisesti vain sitä mieltä, mitä valtamedia niistä meille kertoo. 

Kun taas kaikki itsenäiset ajatukset on kielletty ja niistä puhuminen leimataan mm. mielisairaudeksi tai hullujen puheiksi.

Näin luotiin tämä totaalitaristinen järjestelmä, jonka tämä pankkiirien eliitti luuli olevan pettämätön, mutta heidän epäonneksi tästä järjestelmästä löytyikin aukkoja joista suurin oli internet.

Internet kun mahdollisti jo reaaliaikaisen tiedonvälityksen, jolle myös lehtitalotkaan eivät enää pysty kilpailemaan sosiaalisen median kanssa, koska sosiaalisessa mediassa tiedonleviämisen lisäksi myös sen käyttäjät pystyvät sen välityksellä kommunikoimaan.

Televisio oli vielä ennen vanhaan äärimmäisen nerokas massojenhallinta keino, jolla katsojan älykkyys pystyttiin pitämään keskiverron tyhmän kadunmiehen tasolla. Koska television sisältö on edelleen yli 90 % täyttä roskaa. 

Mutta internetin sisältöä ei nämä monikansalliset korporaatiot kykene vieläkään kontrolloimaan tällä fasistisella totalitarismilla ja sen vuoksi nämä kontrollerit ovat alkaneet syyttämään tätä aukkoa mm. internetin tietoturva riskeiksi, jota vastaan nyt fasistiset hallinnot joutuisi taistelemaan kybersodan keinoin.

Vapaa-ajattelu on siis jo rikos, joka on ristitty vihapuheeksi ja tulevat fasistiset hallinnot haluavat vangita jokaisen vapaa-ajattelijan, joka vielä uskaltaa ilmaista julkista sananvapauttaan internetissä.

Joten tämähän on kuin suoraan George Orwelin teoksista ja silti edelleenkään valtaosa meistä ei huomaa tätä asiaa ollenkaan. Vaan nämä massapsykoosissa elävät sen sijaan hurraavat ja juhlivat, jos vaikka tämä MV-lehden päätoimittaja Ilja Janitskin saatiin hetkeksi kiinni ja pakkolääkittyä. Poliittisesta korrektiudesta irtaantuneet omilla aivoillaan ajattelevat toisinajattelijat kun edustavat näille nukkuville massoille eräänlaista nukkuvan tietoisuuden vihollista, jota ei saa päästää missään ääneen, koska muuten tuo nukkuva mieli voisi herättää itsensä ja muuttua heränneeksi tietoisuudeksi, jonka tunnemme paremmin heränneenä tietoisuutena (minä olen tietoisuus).


Ihmiskunnasta enemmistö elää edelleen siinä minä nukun -tietoisuudessa, jossa elämän arvomaailma sekä kiinnostuksen kohteet pyörivät hyvin vahvasti oman egon ympärillä.  Tiede on täysin tahallisesti antanut mm. tietoisuudesta väärän kuvan julkisuudessa, kun se edelleen väittää että tietoisuus syntyy vain aivoissa. 


Mutta tämä ei pidä alkuunkaan paikkansa, koska ihmisen kollektiivinen tietoisuus yhdistyy koko tämän planeetan kollektiivisen tietoisuusverkon kanssa.


Joten kollektiivinen tietoisuus on silloin kuin internet- verkko, johon jokaisella meillä on kytketty yhteys. Mutta vain marginaaliosa meistä tiedostaa tämän yhteyden ja sen, että miten jokaisen ihmisyksilön sen hetkinen tunnetila vaikuttaa tuohon kollektiiviseen tietoisuuden verkkoon joko negatiivisesti tai positiivisesti.

Vallanpitäjistä tämä negatiivinen eliitti on pyrkinyt jatkuvasti pitämään tämän ihmiskunnan kollektiivisen tietoisuusverkon mahdollisimman negatiivisella käynnillä, jolloin se mahdollistaa myös sen, ettei riittävän moni ihminen herää silloin vielä tietoisella mielellään ja tule ns. itsetietoiseksi yksilöksi.


Eli kun tämä kollektiivinen tietoisuusverkko toimii kuten internet, niin myös tämä oikea internet- verkko toimii myös samalla tavalla. Sillä juuri täällä internet- verkossa vaikuttavat nettisivustot, joiden kautta pääsee läpi tätä ns. tietoisuuden valoa. Niin juuri näitä nettisivustoja vastaan fasistiset hallinnot hyökkäävät mitä suuremmalla vimmalla ja syyttävät näitä sivustoja mm. valesivustoiksi, kuten tässä MV-lehden tapauksessa.
Tietoisuuden evoluutio on kuitenkin sellainen asia, että sen kulkua ei voi pysäyttää tällä planeetalla kukaan vaikka olisi DNA-perimälinjassa alkujaan tätä Zeta-Reticulin (kuvassa) negatiivista alien rotua, joita on useita ihmiskehossa tälläkini planeetalla.


Mutta valitettavasti näitä negatiivisia avaruusrotuja on eräistä sattuneista syistä inkarnoitunut paljon tänne Tellus- planeetalle, koska he sotivat ovat paikkansa jo ajat sitten elinkelvottomiksi. Mutta nyt he sotivat USA:n armeijassa tätä planeettaa elinkelvottomaksi ja käyttävät siihen apunaan tätä köyhdytettyä uraania.


Syy vielä siihen, että miksi juuri tänne Tellus- planeetalle on tullut näin valtava joukko näiltä negatiivisista avaruusroduista inkarnoituja sieluja johtuu siitä, että koska monet kehittyneemmistä sivilisaatioista tulleet lupautuivat myös menemään näille aiemmillekin konfliktialueille. Eli inkarnoitumaan sinne ja tämä miljoonien vuosien karman kierre jatkuu täälläkin siihen asti, kunnes tämä ihmisrotu on tarpeeksi kypsä olemaan enää tappamatta omaa rotuaan.


Aivan samalla tavalla ihmiskunta on niin kauan yhteydessä eläinkuntaan, kun täällä vielä syödään eläimiä. Joten tässä yhteydessä ihminen käyttäytyy vieläkin kuin eläin tai apinalaumat, varsinkin jos yhteinen kiinnostuksen kohde on joku sellainen, johon tarvitaan vain simpanssia vastaava älykkyysosamäärä.


Mutta kuitenkin asia on silti näin, että me joudumme tällä pallolla selvittämään itse välimme, että ei tänne tule jotkut korkeammat siviilisaatiot ja tee galaktista interventiota.


Heillä on vain rajatut puitteet mm. toisille mantereille laukaistujen ydinohjusten takavarikoimiseen, jota he ovat jo tehneet useita kertoja. Hiljattain edesmennyt astronautti Edgar Mitchel puhui tästä myös, kuinka nämä avaruusrodut saapuivat tänne estämään juuri ydinsodan.


Mitchell kävi myös USA:n presidentin neuvonantaja John Podestan kanssa sähköposti- kirjeenvaihtoa keskustellen juuri näistä ufo- aiheista.