http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, marraskuuta 19, 2016

Yksilö sekä joukkotietoisuuden välinen ero johtuu 3D ja 5D ulottuvuuden välisestä suhteesta


Ihmiskunta kokee tällä hetkellä yhtä voimakkainta yksilotietoisuuden ylösnousemusprosessia, jossa kolmiulotteinen (3D) maailma siirtyy viidenteen ulottuvuuteen (5D), jolle yksilötietoisuus perustuu.

Varsinkin ne ihmiset, jotka yrittävät kaikilla keinoilla pysyä vanhassa kolmiulotteisessa maailmassa myös kärsivät tästä henkisestä muutosprosessista eniten. Koska ketään ei voi pakottaa muuntamaan tietoisuuttaan viidenteen ulottuvuuteen, sillä tämä on kuitenkin elämänkokeiluplaneetta.

Mutta mikäli tarpeeksi ihmisiä onnistuu korottamaan pysyvästi tietoisuus-asteensa viidenteen ulottuvuuteen, niin se muokkaa jossain kriittisessä vaiheessa myös koko tämän ulottuvuuden aikalinjaa positiivisessa valossa.

Tällä hetkellä moni on varmasti huomannut mediasta, kuinka mm. nämä kaikki entiset Venäjä-vihamieliset asenteet naapurivaltiotamme kohtaan sekä Naton sekä USA:n armeijan agressiivinen politiikka on kääntynyt taakse ja se on nyt saanut jo nämä Nato-haukat pelkäämään jenkkejä.


Viidennessä ulottuvuudessa ihmismieli on jo herännyt itsetietoisuuteen, jolloin myös yksilöllä on mahdollisuus muuttaa omaa todellisuuttaan omilla tietoisilla ajatuksillaan.

Kun aiemmin heitä ohjattiin mm. tv:n sekä muiden joukkoviestimien kautta ja pidettiin tuossa kolmiulotteisessa valveunessa.

Tietoisuuden evoluution tehtävä on saada korotettua tämän planeetan tietoisuusaste lopulta niin korkealle, että lopulta tämä planeetta voi liittyä osaksi muita tähtijärjestelmiä. Vaikka tosiaan tämän kehityksen loppuun voi kestää vielä useita tuhansia vuosia.

Mutta tällä hetkellä paljon tärkeämpi ja kriittisempi prosessi mikä täällä on käynnissä, on tämä tietoisuuden tason muutos, joka tuntuu tällä hetkellä aivan jokaisen ihmisen energiakentässä.

Muutos tapahtuu ja tämä nykyinen aikalinja on tullut jäädäkseen, joten materian pimeät voimat eivät enää kykene ohjaamaan tuota vanhaa ohjelmaansa, johon kuuluivat nuo mm. muiden valtioiden sadistiset ohjailut ja USA:n armeijan invaasiot lähi-idässä.

Sotia on silti edelleen, mutta tästä lähtien USA:n hallinnon sisällä alkoi jo niin mittavat uudistukset, jotka putsaavat mm. USA:n tiedustelupalvelu CIA:n sekä FBI:n johtoa sisältä korruptiosta.

USA:n varapresidentti John McCain sekä presidentti Barack Obama ovat olleet tässä muutosprosessissa eliitin sätkynukkeina, kun ovat ilmoittaneet toivovansa että Donald Trump uskaltaisi jatkaa Venäjää vastaan hyökkäävää politiikkaa.

Vaikka kaiken tuon taustalla myös hiertää USA:n ja Venäjän välejä tämä plutoniumin hyötykäyttödiili, jonka Putin jäädytti huonojen suhteiden vuoksi viime vuonna.