http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, marraskuuta 06, 2016

9 miljoonan kävijämäärä rikki

Blogissa meni jo 9 miljoonan kävijämäärä rikki joitain kuukausia sitten ja edelleen blogin linkkejä pystyy vain jakamaan tuolla toisella osoitteella, jossa on olleet samat julkaisut.


Tämän blogin toiminta alkoi 20. tammikuuta 2005, jolloin olin jo tutkinut tämän Saksassa 1776 perustetun Illuminatin salaseuran historiaa. Mistä myös kirjoitin ensimmäisessä artikkelissani.

Lopulta kun näistä asioista alkoi kirjoittelemaan silloiselle Jippiin -keskustelufoorumille ja kirjoitukset saivat lähinnä osakseen muutamia nettihäirikkö- trolleja, niin katsoin tarpeekseni perustaa näistä aiheista oman blogin jolle loin nimen Havaintoja uudesta maailmanjärjestykseästä. Koska tämän globaalin salaseuran motiivina on aikaansaada sellainen.

Nykyään sosiaalisesta mediasta on tullut olennaisin osa näiden tämänlaisten blogien levityskanavana.

On samalla syntynyt suuri verkosto, joka yhdistää poliittisesti heränneet ihmiset vahvaksi verkostoksi, joiden kommunikointi tapahtuu pääosin sosiaalisessa mediassa.

Ulkomaan tiedustelupalvelut ovatkin juuri tämän takia pyrkineet hajoittamaan tämänlaistet kansanliikkeet soluttamiensa myyrien avulla, jotka aikaansaavat eripuraa ja konflikteja näiden järjestöjen sisällä. Mutta yksilöiden tieto on valtaa ja tällaiset nettiblogit osoittavat sen, että miten helposti totuudesta on tullut valtaapitävälle eliitille heidän suurin uhka.

Tämän vuoksi totuudesta on tullut vihapuhetta, jolle nämä poliittiset mädättäjät ovat nyt luomassa uusia lakeja, joilla he aikovat kieltää kaiken nettivaikuttamisen.

Heillä on siihen monia keinoja, mutta mikäli tämän kansallisen vainon kohteena olevaa henkilöä ei saada murtumaan edes mielipidevankeudella, niin lopulta nämä sananvapauden viholliset jäävät tappiolle.

Sananvapaus on arvokas asia, jota täytyy puolustaa jokaisen, joka ymmärtää sen, että miten vakavasta asiasta tässä on nyt kysymys. Koska sananvapaus on jokaisen suomalaisen perusoikeus.

Pidetään Suomi suomalaisilla ja vapaana maana, jossa jokaisella on oikeus esittää mielipiteitään ilman valtiovallan ennakkosensuuria tai tyranniaa.

Me emme alistu näiden sananvapauden sortajien edessä, tai suostu vaikenemaan näiden mielipuolisten sekä mielisairaiden tyrannien vaatimuksesta.

He ovat ennenkin yrittäneet sulkea kokonaisia nettisivuja (MV-lehti), joissa ovat jo epäonnistuneet, koska sananvapaus on edelleen suomalainen perusoikeus, jonka päälle ei ole näiden fasistien oikeutta polkea.

Internet on asia, joka tulee tuhoamaan myös monikulttuuri-mädättäjien aikeet. Koska sen kautta on paljastettu näiden huijarien toimet.

Internet on myös paljastanut tämän vapaamuurarien- eliitin salaiset suunnitelmat mm. EU:n liittovaltiosta ja sen, että tämän suuren suunnitelman takana olivat aikanaan II-maailmansodan hävinneet natsit.

Heillä on kuitenkin nyt vastassaan miljoonien heränneiden ihmisten joukko, joista kukaan ei suostu alistumaan näiden tyrannien edessä.

Tämä bloggarien sekä tutkivien journalistien armeija koostuu jo niin monesta reservistä, että informaatiosodassa USA:n hallinto sekä CIA on jo kärsinyt useita taistelutappioita pitkin maailmaa.

Tieto on valtaa, jolla eliitti saadaan aseettomaksi ja siinä ei tarvitse yhtään laukausta edes vaihtaa. 

Valtaeliitillä ei ole enää jäljellä muuta kuin ääretön määrä rahaa sekä pelkoa, jolla he yrittävät ohjailla vieläkin massoja. Mutta siinä vaiheessa kun tämä valtaväestön pelko muuttuu rakkaudeksi, niin se lopettaa lopulta tämän useita satoja vuosituhansia kestäneen pimeän ja epätietoisuuden aikakauden.