http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, marraskuuta 01, 2016

Dokumentti Ilja Janitskinin tahdonvastaisesta huumauksesta


Ilja Janitskinia alettiin välittömästi huumaamaan diapamilla, kun hänet otettiin kiinni viikko sitten torstaina. 

Toimeksianto pakkolääkitsemisestä oli tullut suomen poliisilta asti ja heidän tarkoituksensa olisi ollut saada Janitskin lennätettyä suomeen ja kuljettaa siitä aina psykiatriseen pakkohoitoon Turun vankimielisairaalaan, jonne hänelle oli jo salaa valmisteltu potilaspaikka. 

Mutta operaatio meni heiltä pieleen, kun Espanjan ja Madridin oikeus vapautti Janitskinin lauantaiaamuna vain n. 15 minuutin käydyn oikeuskäsittelyn jälkeen, jossa hän vastusti hänen luovuttamistaan suomeen.

Suomen syyttäjälaitos ja nämä pääpirut, jotka Janitskinia oli viime viikolla espanjasta kidnappaamassa ihmettelevät varmasti sitä, että mistä tämä blogisti on saanut selville  heidän juonensa Janitskinin viemisestä Turun vankimielisairaalaan pakkohoitoon. No satun myös omaamaan selvännäöllisiä kykyjä.

Tämä Janitskiniin kohdistunut pakkolääkintä on vapaudenriisto, joka on rikos ja hän kuka tuon diapam-määräyksen antoi tullaan selvittämään tutkintapyynnöllä. Sillä Janitskinin oikeusavustaja teki jo tutkintapyynnön syyttäjä Heikki Wendorfin toimista ja lähetti sen vieläpä poliisiylijohtaja Seppo Kolehmaiselle.

https://www.finlex.fi/fi/esitykset/he/2000/20000078 

http://korkeinoikeus.fi/fi/index/ennakkopaatokset/precedent/1444376407733.html

Sillä syyttäjä on silloin esteellinen toimimaan syyttäjänä, jos hän on syytetyn julkinen vihamies.


Interpolin etsintäkuuluttaman epäillyn pakkolääkitseminen on vapaudenriisto ja rikos 


Poliisihallitus antoi 7. tammikuuta 2014 määräyksen, jolla suomessa poistettavien ulkomaalaisten karkoitustoimissa ei ketään maahanmuuttajaa saa alkaa pakkolääkitsemään. Ilman ennakkoon tehtävää lääkärintarkastusta.


Eli mikäli Ilja Janitskinille ei tehty espanjassa kiinnioton jälkeen terveystarkastusta, niin tämä hänelle aloitettu Diazepan- lääkitseminen on laiton vapaudenriisto.

Mutta vaikka terveystarkastus järjestettäisiinkin, niin poliittisten toisinajattelijoiden kohdalla demla- mafia on ennenkin järjestänyt hullun papereita vaikka kenelle terveille ihmisille, jotka ovat vain uskaltaneet puhua julkisesti ääneen mm. suomen hallinnon korruptiosta.

Vapaudenriisto on Suomen lainsäädännössä rikos, jossa sen kohteena oleva henkilö eristetään, sidotaan sekä kuljettamalla johonkin. 

Tämän tekijä on tuomittava vapaudenriistosta sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi.

Törkeä vapaudenriisto taas on yli kolmen vuorokauden pituinen, jolloin aiheutetaan vakavaa vaaraa toisen hengelle tai terveydelle. Tai käytetään erityistä julmuutta tai vakavan väkivallan uhkaa ja vapaudenriisto on kokonaisuutena silloin törkeä.

EU:n interpolin sivuilla kun on suuri määrä näitä heidän etsintäkuulutettuja kriminaaleja, niin kuitenkaan Ilja Janitskinia ei sieltä löydä. Koska tämä tapaus on liian poliittisesti arka aihe. Kun olisihan se jo aikamoinen vitsi, että etsintäkuulutetun syyksi laitettaisiin, että "jakoi nettilinkin ja on erittäin vaarallinen henkilö".  

Interpol kun ei uskalla pitää EU-alueen ajatusrikollisista vielä julkista etsintäkuulutus-listaa.