http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, marraskuuta 23, 2016

Kanye Westin terveydentilasta syötetään jatkuvasti lisää propagandaaYksityiseen sairaalaan pakkohoitoon joutuneen Kanye Westin terveydentilasta on liikkunut paljon propagandaa.

Hänen lääkärinsä kertoo nyt tähden olevan psykoosissa, joka johtuu lääkärin mukaan univajeesta, sekä vakavasta nestehukasta.

Se on totta, että psykoosi laukeaa liiallisen valvomisen seurauksena, joka on vain ihmismielen luonnollinen puolustautumiskeino tuota ylirasitustilaa vastaan.

West kiidätettiin muutama päivä sitten käsiraudoissa poliisin kiinniottamana sairaalaan pakkohoitoon sen jälkeen, kun tähden kuntovalmentaja oli soittanut hätänumeroon.

Kuntovalmentaja kertoi, ettei West ollut väkivaltainen, mutta muuttui sellaiseksi poliisin saapuessa häntä kiinniottamaan.

Nämä poliisin tehtävät kuuluvat myös suomessakin poliisilla normaaleihin virka-aputehtäviin. Eli jos jostain henkilöstä on annettu tarkkailulähete suljetulle osastolle, niin tarvittaessa siihen pyydetään poliisilta virka-apua tämän henkilön kidnappaamiseksi.

Samaa käytäntöä hyödynnetään myös lasten valtiollisissa huostaanotoissa, joissa poliisi usein turvaa nämä lasten valtiolliset kidnappaukset.


Median mukaan Kim Kardashianin ryöstö vaikutti Kanyen romahtamiseen

Kanye Westin kumppanina tunnettu Hollywoodin seurapiirinainen Kim Kardashian (kuvassa) joutui lehtitietojen mukaan parisen kuukautta sitten Pariisissa tapahtuneen ryöstön kohteeksi, jolloin häneltä ryöstettiin miljoonien arvoiset jalokivet.

Nyt tämän väitetään romahduttaneen Westin terveydentilan ja laukaisseen tämän ns. psykoositilan, minkä vuoksi hänet käytiin poliisin toimesta hakemassa sairaalan psykiatriselle osastolle tahdonvastaiseen pakkohoitoon.

Vaikka syy tähän oli täysin sen, että West alkoi muutama päivä sitten julkisella keikallaan puhumaan Donald Trumpista kehuvaan sävyyn ja keskeytti vielä keikkansa, mistä lipun maksaneet ihmiset olivat hänelle vihaisia. Kanye Westin persoona on varsin koominen, kun mies on menettänyt malttinsa jopa suorissa radio-ohjelmissa, joissa on keulinut egollaan olevansa kovempi kuin King-Kong. 


Yleensä Hollywoodissa tuollainen koominen ego-boostaus voi tulla miltei vain nenän puuteroinnista, jota hyvin monet viihdeteollisuuden henkilöt käyttävät juuri sen vuoksi, että se pitää ensinnäkin hereillä vuorokauden. Mutta tämän lisäksi antavat heille väliaikaisen egotripin, jolla he tuntevat itsensä todella suuriksi tyypeiksi. Vaikka tuo todellisuudessa on pelkkää egon harhakuvaa tuosta oman itsensä suurentamisesta.


Kanye Westillä ei muutenkaan mene hyvin, sillä miehellä on omien sanojensa mukaan jo yli 47 miljoonaa euroa velkaa. 

Silti Westin väitetään tienaavan joka vuosi yli 20 miljoonaa euroa ja tämän Kardashianin klaani takoo vuodessa jo yli 100 miljoonan euron tuloja.
http://www.mtv.fi/viihde/ohjelmat/kardashianit/uutiset/artikkeli/kardashianien-klaani-tienaa-satoja-miljoonia-nain-tulot-jakautuvat/5691924 


Kardashienin perheen äiti Kris Jenner (aikaisemmin Kris Kardashian) meni naimisiin liikemies-asianajaja Robert Kardashian Seniorin kanssa vuonna 1978 ja peri miehensä omaisuuden (90 miljoonaa euroa) tämän kuoltua 2003.


Nykyään Kardashianin siskoksista on pyörinyt Hollywoodissa ja maailmalla tosi-tv sarjoja, jotka ovat tehneet Kardashianeista ns. maailmalla inhottuja Hollywood turhimoita, jotka tunkevat itsensä joka paikkaan.


Kim Kardashian on kuitenkin hyvin tyypillinen Hollywoodin Monarch BETA-ohjemoitu julkkisuushuora, joita Hollywood on täynnä. 


Heidät ohjelmoidaan myös juuri tuollaisiksi, jotta he antaisivat faneilleen (nuoret naiset) myös tuon samanlaisen käyttäytymismallin ja tämän ympärille rakentuu tuo stara-kultti.


Näitä Monarch BETA-ohjelmoituja naisia on tapana käyttää monissa varakkaan eliitin yksityisissä juhlissa, joissa varakkaat liikemiehet saavat käyttää heitä vapaasti myös seksuaalisesti hyväkseen.


Hillary Clintonin kampanjapäällikkö John Podestan sähköposteista kävi jo ilmi, että kuinka tämä Washington DC:n eliitti käy Spirit Cooking nimisissä juhlissa, joissa tarjoillaan ruokaa naisen näköisestä teoksesta.

Kuvassa poseeraa laulaja Gwen Stefani, joka oli kutsuttuna eliitin salaisiin Spirit Cooking juhliin.


Toki vielä nämä julkisuuteen tulleet kuvat ovat vielä pehmo-versio tuosta, mitä tuolla todellisissa valtaeliitin kulisseissa oikeasti tapahtuu.  Spirit Cooking (sielun keitto) juhlat ovat performanssitaiteilija Marina Abramovicin kehittelemiä, jonne ovat ottaneet osaa myös John Podesta. Mikä käy ilmi Podestan vuodetuista sähköposteista.


Abramovic on Serbialainen performanssitaiteilija, jolla on tiiviit yhteydet John Podestaan sekä Washington DC:n sisällä toimivaan poliittisen eliitin salaseuroihin.Abramovic on tehnyt mm. ihmisverellä taidetta useasti ja hänestä jopa sanotaan, että hän on 69 vuotiaaksi naiseksi harvinaisen hyvin säilyneen näköinen. Minkä epäillään johtuvan siitä, että nämä tyypit juovat nuorten lasten verta säilyäkseen nuorekkaina.

Tämä nuorten lasten veri on otettu talteen niiltä kidnapatuilta lapsilta, jotka on uhrattu eliitin salaisissa ihmisuhraus rituaaleissa.


Sanotaan jopa niin, että silloin kun juo tällaisen väkivaltaisesti teurastetun lapsen verta, jossa on seassa paljon adrenaliinia. Niin tähän adrenaliiniin jää lopulta koukkuun ja tämän vuoksi monet ihmisuhraus-rituaaleihin osallistuvat tulevat lopulta riippuvaiseksi tuosta saatanalle uhrattujen lasten verestä.Marina Abramovic ei ole taideteoksissaan peitellyt yhtään sitä, että hän on myös itse satanisti, kuten kaikki muutkin Illuminatin valtaeliitin salarituaaleihin liittyvät henkilöt.


Lähteet: http://www.iltalehti.fi/viihde/201611222200030942_vi.shtml


http://www.iltalehti.fi/viihde/201611212200030122_vi.shtml 


http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-2000001115994.html