http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, marraskuuta 01, 2016

Miksi MV-lehti on suomen korruptoituneen eliitin suurin uhkaaja ?


Syy siihen, että miksi MV-lehti on tällä hetkellä suomen korruptoituneen eliitin suurin uhkaaja, johtuu monesta tekijästä.

Ensinnäkin MV-lehtin on suomessa jotain aivan uutta. Nettijulkaisu, jonne jokainen suomen kansalainen saa äänensä kuuluville ja tällaista nettijulkaisua ei ole koskaan ennen ollut.


Suomen korruptoitunut eliitti alkoi heti painaa paniikkinappulaa ja toimittajat pakotettiin kertomaan MV-lehdestä propaganda-uutisia. Sitä kutsutaan edelleen mätä-mediassa valemediana. Vaikka asia on juuri toisinpäin, että Helsingin-Sanomat/YLE kaltainen media on se valemedia ja MV-lehti taas vapaa kansan ääni.


Ilja Janitskin on MV-lehden päätoimittajana joutunut nyt tämän valta-asemaansa pelkäävän HYVÄ VELI- eliitin tähtäimeen.

Häntä ollaan sen vuoksi vainottu täysin avoimesti suomen korruptoituneen valtamedian taholta ja suomen laissa on jo 2014 vuodesta lähtien tämä vainoaminen ollut rikos. Että periaatteessa Helsingin-Sanomat, YLE, Iltasanomat, Iltalehti, Aamulehti sekä nämä muut korruptoituneet mediat voitaisiin vamantien haastaa oikeuteen poliittisesta vainosta Ilja Janitskinia vastaan.

Mutta tämä kaikki on tehty hyvin päämäärätietoisesti, koska suomen sisäministeriöllä on oma kybersota doktriini, jossa suomen toisinajattelijoita kuuluu mustamaalata mediassa. Koska heitä ei saa alkaa näyttää julkisuudessa sellaisessa valossa, että heistä alettaisiin pitämään kansan keskuudesta.


Väärinajattelun (vihapuhe) kitkeminen on poliittinen salajuoni

Suomen korruptoitunut eliitti on jo viime vuosina alkanut puhumaan mediassa siitä, kuinka erityisesti verkossa vallitseva vihapuhe tulisi laittaa kuriin rikosoikeudellisin uudistuksin. Eli että nettikommenteista voisi jatkossa joutua vankilaan ja joutua lusimaan vaikka 13 vuoden tuomiota kansankiihotuksesta.

Tämä kulttuurimarxistinen kehitysoppi kun tuli suomeen, niin 90-luvun lopulla ei enää tätä tummasta negroidiväestöstä saanut enää käyttää tätä nimitystä neekeri. Joka vielä 70-luvulla oli aivan tavallinen nimitys tummaihoisista ihmisistä.

Mutta tämä on vain suora esimerkki siitä, että miten tätä kansallista väärinajattelua ollaan onnistuttu valtiovallan toimesta kieltämään juurikin tuollaisina yksittäisinä sanoina.

Silti vieläkin salaisempaa on se, että miten erilaisilla sanoilla on pyritty hallitsemaan sitä väestöä, joka ei ole vielä älynnyt herättää tietoista mieltään ja näitä juutalaiset sionistit kutsuvat gojimeiksi (lampaat).

He halveksuvat näitä ihmisiä, joita he kutsuvat tiedostomattomiksi ja hölmöiksi gojimeiksi. Mutta koska sionisti-eliitti on itse mielisairas ja heillä on tämä psykopaateille ominainen pakkomielle hallita alamaisiaan. 

Joten tästä syystä suomessakin näkee hyvin sen, että miten mm. valtioneuvostossa siellä työskentelevät virkamiehet ovat pääosin psykopaatteja. Koska he nauttivat suomen kansan alistamisesta sekä köyhdyttämisestä.

Nalle Wahlrooskin, Juhana Vartiainen, Jari Ehrnrooth on siitä esimerkki, että miten he nauttivat köyhien suomalaisten nöyryyttämisestä mm. Helsingin-Sanomien kaltaisissa fasistien omistamissa sanomalehdissä.

Suomen lainsäädännössä on vielä sellainenkin porsaanreikä, että suomenruotsalainen saa haukkua suomalaisia julkisesti. Koska sitä kun ei katsota vielä vihapuheeksi, mutta suomalaiselle voidaan antaa vaikka oikeudessa vihapuheesta tuomio suomenruotsalaiseen kohdistuvasta vihapuheesta.

Janitskinin kohdalla on käsittämätöntä, että miten suomen oikeuslaitos yrittää saada hänelle mm. kunnianloukkauksesta 2 x 2 = 4 v. ehdotonta, sekä rahapelirikoksest 2 v. ehdotonta jne. Yhteenlaskettuna 13 vuotta ehdotonta vankeutta.


Kun suomen laissa esim. kunnianloukkauksesta ei voi tuomita ketään vankilaan, vaikka mm. eräs veroviraston sotkuista paljastuskirjan kirjoittanut Liisa Mariapori laitettiin muutamia vuosia sitten istumaan 5kk ehdotonta tuomiota kunnianloukkauksista, kun hän oli erään tuomarin mielestä loukannut hänen kunniaansa. Tästä tosin tuli myöhemmin EIT:stä noottia syyttäjille.

Mutta tällainen kyllä kertoo jo kaiken olennaisen tästä, että miten arkitodellisuudesta vieraantunut porukka on tämä vapaamuurarien poliittinen eliitti. Kun he pitävät itseään täällä suomessa lähes kuninkaan asemassa, jonka kritisoijat laitettiin mm. 1600-luvun englannissa julkisesti hirteen.

Vaikka tässä nettivihapuheessa on vain kyse suomen kansalaisten suun tukkimisessa. Koska heidän sananvapauttaan ei arvosteta millään mittarilla. 

Sillä tällainen vapaa sana internetissä on eliitille äärimmäinen uhka, jota he nimittävät kyberuhkaksi. Mutta kuitenkin syöttävät siitä jatkuvasti erilaista propagandaa mediaan, kääntäen huomion keksittyihin venäläishakkereihin.

Mutta tätä samaa propagandaa harjoittaa myös USA:n hallinto tällä hetkellä. Esim. Hillary Clintonin skandaali on yritetty jo monta kertaa kääntää sillä, että he kääntävät huomion venäjään "Russia did it", "it was a Russian hackers, who hacked to our DNC servers".

Vihapuhe ei ole mikään rikos, koska tällä keisarilla ei ole vaatteita. Mutta se pitäisi nyt kaikkien suomalaisten tiedostaa. Koska muuten meille koittaa ankarat ajat, jossa tämä sananvapautemme viedään pois näiden fasistien toimesta.


Lähde: http://mvlehti.net/2016/10/31/tapaus-ilja-janitskin-ja-mv-lehti-osa-2-maailman-kontrollin-3-tukijalkaa-ja-korruption-mallimaa-suomi/  

http://alibi.fi/uutiset/mv-lehden-ilja-janitskinin-syyttajakin-katosi/?shared=4403-e34e8e0f-500