http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, marraskuuta 22, 2016

Etnistaustainen suomen kansalainen räjäyttänyt itsensä itsemurhaiskussa Irakissa ?

Suomen suojelupoliisi SUPO piti juuri äsken tiedotustilaisuuden medialle, jossa se kertoi suomen kansalaisen syyllistyneen itsemurhaiskuun Irakissa.

SUPO:lla ei kuitenkaan sanojensa mukaan ole tiedossa tällä hetkellä Suomeen kohdistuvia iskusuunnitelmia. Mutta silti suomesta lähtee koko ajan lähi-itään mm. Irakiin sekä Syyriaan etnistaustaisia suomalaisia taistelemaan.


Suojelupoliisin päällikkö Antti Pelttari (kuvassa) kertoo, että kuinka Suomesta lähi-idän konfliktialueille lähteneitä on noussut merkittäviin asemiin äärijärjestö Isisissä.

SUPO ei suostunut kertomaan sitä, että milloin itsemurhaisku tapahtui tai, että oliko tämä Irakissa itsemurhaiskun tehnyt suomen kansalainen etnistaustainen, koska onhan se selvää, ettei suomalaisilla ole tapana panostaa itseensä tällä tavoin.

Koska vain Isisin kaltaiset äärijärjestöt omaavat sellaisen ideologian, että itsensä räjäyttäminen julkisella paikalla voisi viedä räjäyttäjän neitsyiden keskelle paratiisiin, jolle harhaluulolle ja fantasoinnille nämä Isiksenkin toteuttamat itsemurha-iskut lähes aina perustuvat.   

Itsemurhaiskujen paratiisi-fantasoijat ovat Suomelle turvallisuusuhka

Kun kerta nyt nähtiin se, että myös suomen kansalaisten joukosta löytyy niitä etnisiä suomalaisia, jotka ovat valmiita räjäyttämän itsensä julkisella paikalla, koska luulee ja uskoo pääsevänsä sillä paratiisiin. Niin mikäli tällainen tapaus onnistuisi saamaan räjähteitä käsiinsä Suomessa, niin se aiheuttaisi Suomeen kohdistuvan turvallisuusuhan.

Tämän vuoksi SUPO ja KRP joutuvat laittamaan näitä KELA:n rahoilla lähi-idässä taistelleita Isis kokelaita teho-seurantaan. Sillä useita Isisiin liittyneitä etnistaustaisia suomalaisia seurataan KRP:n ja SUPO:n toimesta.

Silti vieläkin suurempi turvallisuusuhka joka Suomeen kohdistuu tällä hetkellä on tämä vuonna 2015 solutettu turvapaikanhakijoiden joukko, jotka ovat mm. Irakin sodan sotarikollisia.

Heidät tuotiin tänne, jotta Suomi pysyisi EU:ssa sekä liittyisi Natoon ja tämän Isis reservi saa rahoitusta mm. Wall Streetin Goldman Sachs pankilta, Saudi-Arabialta, Quatarilta, George Sorosin säätiöiltä.

Isis joukot ovat Euroopassa tämän angloamerikkalaisen eliitin suojeluskunta, jolla nämä konnat yrittävät päästä tavoitteeseensa Euroopan kansallisvaltioiden tuhoamisessa, koska kaikki isänmaallisuus katsotaan uhaksi heidän haluamalle uudelle maailmanjärjestykselle.

Uusi maailmanjärjestys on näiden konnien suuri suunnitelma liittovaltiosta, jonka alle perustetaan ensin Eurooppa.

1.) Vaihe on tämä EU.

2.) Vaihe on sitten jo liittovaltio, jossa jo kaikkien 27:n EU:n jäsenmaan valta viedään Brysseliin valtionvarainministeriötä myöten.

3.) Sitten tulee kolmas vaihe joka on EU:n liittovaltion militarisointi, joka tarkoittaa yhteisen armeijan perustamista.

4.) Lopulta yhteinen EU:n armeija johdetaan suursotaan Venäjää ja heidän liittolaisiaan vastaan.

Tämä on suunnitelma....

Mutta kaiken tämän taustalla vaikuttaa myös mm. Saksalaispankkien suunnitelmat ryövätä EU:n konkurssimaiden omaisuus, jonka he tekivät jo Kreikalle.

Ensimmäisessä ja toisessa maailmasodassa kun oli taustalla Brittiläisen talousimperiumin kosto Saksalle, koska sakemannien taloudella meni paremmin ja se tuli tuhota lopulta suursodalla. Mutta tälläkään kertaa ei tuo suunnitelma juuri eroa, vaikka britannia onkin jo nyt liittoutunut USA:n ja Euroopan Nato-maiden kanssa sotilaallisesti.

Mutta myös Venäjän talous on ollut Wall Streetin sijoituspankkien tuhoamislistalla ja kasaarijuutalaisen pankkiirien ensimmäinen vallankaappaus epännistui, kun he eivät saaneetkaan oligarkki Boris Berezovskista sinne heitä palvelevaa nukkejohtajaa.


Nyt tällä hetkellä tämä Jukosin ent. johtaja Mihail Hodorkovskia (kuvassa) ollaan kaavailtu kulisseissa Putinin tulevaksi syrjäyttäjäksi. 

Mutta koska tämän poliittisen salajuonen sekä vallankaappaus doktriinin takana on kasaarijuutalaiset pankkiirit, joiden toiminta on kuin suoraan mafiaelokuvista, jossa viholliset teloitetaan tarvittaessa mafia tyyliin, jos he eivät tottele rikollisten määräyksiä.

Venäjän vallankumous 1917 kun oli myös näiden kasaarijuutalaisten pankkiirien voimannäytös ja he rahoittivat sen täysin.


Lenin (kuvassa) kävi ensin hakemassa ison laatikollisen Rothschildien pankkisuvulta lahjoitettuja saksanmarkkoja, joita oli miljoonia ja tämän rahalähetyksen hän kävi itse hakemassa Frankfurtista asti junalla.

Mutta näistäkään asioista emme mistään historiankirjoista pysty lukemaan, koska vain ns. voittajat kirjoittavat itse historian.

Kasaarijuutalainen pankki-ylimystö yritti jo 1800-luvulla saada Rothschildien pankkisuvun pyörittämää pankkilaitosta Venäjälle, mutta Tsaarit kieltäytyivät tästä tarjouksesta.

Tästä seurasi aina tilanne, jossa Rothschildit lähettivät salamurhaajat Tsaarien perään ja tämä päätös Tsaari-perheen teloittamisesta tuli nimenomaan Rothschildeilta.

Romanoveista k0ostunut Venäjän Tsaarien aatelissuku kun ei suostunut kumartelemaan Rothschildien pankkimafia-suvulle, joten heistä tuli päästä eroon mafia-tyylillä.


Rothschildit ovat maailman vaarallisin mafiasuku

Rothschildit ovat todellisuudessa maailman vaarallisin mafiasuku, koska heidän toimivaltansa ulottuu aina näihin kaikkiin maailman 147-monikansalliseen yhtiöön, joiden hallintoon heidän suvullaan on yhteys.

Rothschildit ovat varastaneet itselleen vuosisatojen saatossa jo yli 500 000 kuutiometriä kultaa, joten tämä suku käytännössä istuu miltei koko maailman suurimpien kultakasojen päällä.

Mutta ei tämä suku huvikseen kerää itselleen arvometalleja, vaan heidän tavoitteenaan on pakottaa jokaikinen valtio tältä planeetalta heidän yksityisen pankki-monopolinsa ympärille.

Suomen Pankki on jo ulkoistettu Rothschildien hallinnoimien yksityisomisteisten sijoituspankkien hallintaan.

Kuuba, Pohjois-Korea, Iran sekä Syyria ei ole vielä Rothschildien pankkilaitoksen kaappaama, joten tästä syystä USA:n armeija hyökkää juuri noihin maihin.

Tämä siis tarkoittaa sitä, että Kuubankin sota olisi vielä edessä lähivuosina sekä Iranin sota sekä Pohjois-Korean sota. Jonne tämä Rothschildien yksityisarmeija (US Army) hyökkäisi. 

Mutta Syyriaan ei ole kuitenkaan USA:n armeija uskaltanut lähettää samansuuruisia prikaateja, kuin Irakiin koska Syyrialla kuten myös Iranilla on Venäjän kanssa ns. turvatakuut.

USA:n nykyinen presidentti Barack Obama on jopa huhujen mukaan perunut kolme neljästä iskusta Isistä vastaan Syyriassa.


Lähde: http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201611222200030652_ul.shtml