http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, marraskuuta 22, 2016

Trump antoi CNN:n kuulla kunniansa


Donald Trump antoi CNN:n kuulla kunniansa, kun hän tapasi valtamedian edustajia Trump Towerissa maanantaina.

Trump oli aloittanut palaverin sanomalla suoraan CNN:n nykyiselle johtajalle Jeff Zuckerille; "Minä vihaan sinun kanavaasi ja teidän kuuluisi kaikkien hävetä".

Paikalla oli n. 40 suurien uutiskanavien johtoa, joista suurin palautteenanto kohdistui CNN:n johtaja Zuckeriin.


Trumpin voitto sai kasaarijuutalaiset mediakeisarit paniikkiin

Trumpin voittaessa USA:n presidentinvaalit sai se kasaarijuutalaiset mediakeisarit paniikkiin ja suurta hätää kärsitään myös Facebookin johdossa, jossa nyt suunnitellaan suurta hyökkäystä ns. vaihtoehtomedia sivustoja vastaan.

CNN:n omistavat Wall Streetin rikolliset sijoituspankit, joiden bisneksestä tehdään suurin osa mm. oopium sekä asekaupalla.

Trumpin valinta USA:n tulevaksi presidentiksi säikäytti myös aseteollisuuden huumekeisarit, jotka pelkäävät että Trumpin politiikka palauttaa välit mm. Venäjän kanssa. Kun USA:n hallinnon sisällä oli jo pedattu kaikki valmiiksi 2017 vuodelle aina sotilasbudjetin nelinkertaistamista myöten.

Sillä tuollaiset nelinkertaiset sotilasmenot viittaavat vain yksinomaan jonkun äärimmäisen suuren sotakonfliktin hakemiseen, jota muutamat geopolitiikan asiantuntijat ovat arvelleen alkavan Latviasta.


Trump joutui presidentinvaalien aikana mitä armottomimman loka-kampanjan kohteeksi, jossa hänestä luotiin hyvin vihattu hahmo länsimaissa. Mutta tämä olikin tarkoitus, koska kasaarijuutalainen eliitti ei missään vaiheessa halunnut Trumpista tulevaa USA:n presidenttiä, vaan he keskittivät kaiken tukensa Hillary Clintonin presidentinvaalikampanjalle.

Hillary kun oli jo valmiiksi rikollisen Clintonien klaanin jäsen, jolla oli jo tiiviit suhteet mm. Rothschildien pankkisukuun, joka tuki hänen vaalikampanjaansa monilla sadoilla miljoonilla dollareilla.

Mutta Rothschildit, George Soros laittoivat rahansa kiinni väärään hevoseen, koska lopulta musta hevonen voittikin USA:n presidentinvaalit.


CNN kanavan poliittinen agenda on Sionismi

Kasaarijuutalaisten pankkiirien omistaman CNN-uutiskanavan poliittinen agenda on kokonaan Sionistinen ja tästä syystä et koskaan kuule tämän kyseisen kanavan kritisoivan Israelia tai juutalaisia. Mutta sen sijaan monikultturisuuden ylistys kuuluu myös Sionistisen mediapropagandan etikettiin, jota nämä kasaarijuutalaiset pankkiirit syöttävät juuri tänne länsimaihin.

Mutta eivät myös suomenkaan mediat ole säästyneet Sionistiselta agendalta, koska tätä samaa poliittista ideologiaa sekä arvomaailmaa noudatetaan Helsingin Sanomissa, Ylessä, Iltasanomissa, Iltalehdessä, Aamulehdessä jne. 

Helsingin Sanomien toimittajista useat toimivat CIA:n lahjomina, jonka kautta tätä länsimaisia arvoja vastaan olevaa arvomaailmaa sekä ideologiaa pidetään pystyssä.

Tällä hetkellä juuri Facebookin sijoittajista nämä, jotka omistavat mm. CNN:n ovat paniikissa Trumpin voitosta, mutta yrittävät nyt epätoivoisesti iskeä vaihtoehtomedia sivustoja vastaan. 

Facebookilla on myös Sionistinen agenda takanaan, koska tämän sosiaalisen median omistajista suurin osa ovat rikollisten sijoituspankkien kasaarijuutalaisia sijoittajia.

He yrittävät tehdä kaikkensa, jotta saisivat internetistä siivottua nämä heidän korruptoitunutta mediaimperiumiaan uhkaavat vaihtoehtomediasivustot, jota suomessa edustaa mm. näkyvimmin MV-lehti.


Vaikka tämä globalistisen eliitin epätoivoinen operaatio internetin sananvapauden sensuroimiseksi on yhtä järjetöntä, kuin ampua tykistöprikaatilla kärpäsiä. Niin sopii kokeilla... Europarlamentissahan tätä Facebook-sensuurihanketta on vielä laitettu vetämään kokoomuksen meppi Henna Virkkunen (kuvassa) selvittämään, että miten tämä sensuuri-kampanja voitaisiin saada onnistumaan.

Että kaikki kansalaispalaute kannattaa ohjata Virkkuselle, jonka tavoittaa hänen virallisesta sähköpostiosoitteestaan

henna.virkkunen@euparl.europa.com


Euroopan komission varapuheenjohtaja Jyrki Katainen (kuvassa) on kehunut tätä digitaalista sensuuri-projektia jo useaan otteeseen. 

Vaikka suomessa sekä Brysselissä vaikuttaa epä-isänmaallisia fasisteja, jotka haluaisivat tuhota kaiken sananvapauden internetissä, niin enemmistö suomalaisista ei kuitenkaan salli tällaista toimenpidettä.

Sen vuoksi tämän asian johdosta taistelevat yksilöt eivät aio missään vaiheessa antautua näiden fasistien edessä, vaan verkostoituvat keskenään taistellessaan kohti vapaata suomea.

Viime vuodet ovat näyttävästi vielä osoittaneet sen, että kuinka erityisesti sosiaalidemokraatit eivät kunnioita sananvapautta, kun ovat näyttävästi taistelleet MV-lehden sulkemista vastaan.

SDP kuitenkin nykyisessä oppositiossa leikkii jälleen köyhien ystävää ja on ajavinaan köyhien etuja. Mutta viime hallituskaudella jokainen näki sen, että kuinka demarit olivat aina muiden mukana rokottamassa kaikkein köyhimmiltä suomalaisilta. Mutta nyt tätä tekevät myös Perussuomalaiset, koska puoluekuri siihen käskee.

Suomen pelastamiseen joudutaan tekemään lopulta sellainen reformi uudistus, joka lakkauttaa kaikki puolueet ja tuo tänne suoran demokratian. Mutta siihen tarvitaan jokaisen suomalaisen yhteistyötä, vaikka nämä nykyisten korruptio-lihapatojen äärellä olevat herrat eivät kirveelläkään suostu luopumaan saavutetuista eduistaan.

Trumpin sanoin make America great again, niin täällä tuo on Make Finland Great Again.

Mutta muutos ei synny yhdessä yössä, koska siihen tarvitaan joukkojen sekä yksilöiden voimaa.

Suomen Pankki on ryöstetty jo ulkomaisten sijoittajien käsiin ja se pitää palauttaa takaisin suomen valtiolle. Mutta myös suomen valtion tulee palauttaa vanha valuutta takaisin ja aloittaa markkojen luonti, jotta saamme velkaantuneen talouden jälleen jaloilleen.

Mutta suomen EU-jäsenyys tulee irtisanoa välittömästi ja siihen tarvitsemme vain yhden kansanäänestyksen, jota tällä hetkellä valitettavasti Perussuomalaiset nuoret eivät enää suostu kampanjoimaan, koska tuli käsky USA:sta Timo Soinin hämäräperäisiltä Amerikan rahoittajilta.

FIXIT hanke oli siis pelkkää hämäystä, mutta suomen enemmistö kun päättää, että Suomi eroaa EU:sta, niin näin myös tapahtuu.

Kaikki korjaantuu jos me vain sitä haluamme ja EU:ta uhkaa jo hajoaminen 2-viikon päästä, kun Italiassa päätetään sen jatkosta. Eli jos kaikki menee hyvin, niin koko EU-kaatu kuin dominot ja vielä tämän vuoden puolelta. Joten vuosi 2017 onkin sitten hyvä hetki aloittaa jälleen suomen rakentaminen puhtaalta pöydältä.

Mikäli näin käy, niin maanpetturi-poliitikot sekä muut konnat pakenevat täältä ensitöikseen ulkomaille hakemaan turvapaikkaa. Ahtisaarikin väitti lähtevänsä Namibiaan pakoon, jos Suomi ei hae Nato-jäsenyyttä. Tervemenoa vaan.

Nato-maanpetturit ovat itse laskeneet tämän leikin niin tarkkaan, että he olivat jo varmoja, että III-maailmansota oltaisiin saatu käyntiin viimeistään 2017 vuonna, mutta Trumpin valinta USA:n presidentiksi keskeytti heidän haaveet suursodasta.

Nyt CIA:n agentitkin ottivat jalat alleen Ukrainassa ja CIA:n laiton vallankaappaus tulee julki vuoden sisällä.

Valkoinen Talo ei ole enää kohta rikollisten käsissä, vaan sitä johtaa mies joka uskaltaa käyttää omaa päätäntävaltaansa ja syystäkös globalisti-konnat ovat paniikissa.


Suomessakin Tikkurilan kokoomus järjesti hätäpalaverin, kun kuulivat että heidän jäsenensä Tiina Keskimäestä (kuvassa) nimitettiin MV-lehden perustaja Ilja Janitskinin virallinen tiedotusvastaava. 

Nyt Tikkurilan kokoomus aikoo erottaa Keskimäen laittomasti, koska lain mukaan erottamisen syynä ei saa olla mielipide-eroista koskeva syrjintä.

Mutta kaikki tämä on ollut jälleen MV-lehdelle ilmaista mainosaikaa, jota heille tulee aina lisää, kun suomen korruptoitunut media uutisoi jotain kohu-uutisia heistä.

Vielä tästä Facebookin sensuuri-projektista, että se ei tule naamakirjalta koskaan onnistumaan. Sillä mikäli he alkavat sensuuri-tyranneiksi, niin silloin valveutuneet vain siityvät käyttämään VK.com sivustoa, joka romahduttaa Facebookin liikevaihdon.

Joten tämä Facebookin sensuuri-operaatio on yhtä järkevää, kuin joku kauppias alkaisi sabotoimaan oman myymälänsä elintarvikkeita pilaannuttamalla ja myrkyttämällä. Siinä kun menee ensimmäisenä asiakkaat muihin myymälöihin ja homma päättyy konkurssiin.

Mutta kasaarijuutalaiset mediakeisarit eivät kykene näkemään sensuuripäissään edes metsää puilta, koska heille nuo median kohderyhmät näyttelevät vain kaupankäynnin kohteita, joilta pitää nyhtää rahat pois.

Journalismista tuli jo ajat sitten viihdettä, koska viihdeteollisuus modifioitui median sekaan. Joten ei tarvitse ihmetellä, että miksi Iltasanomien ja Iltalehden sisältö muistuttaa yhä enemmän Seiska-lehteä.

Mutta paljon suurempi uhka tälle viihdejournalismille on se, että sen avulla aletaan valehtelemaan ja myymään ihmisille keksittyjä valheita, joilla on katsottu pystyvän pitää ihmismassat helpommin valveunessa.

Silti kun media hyökkää jatkuvasti näitä vaihtoehtoisia medioita kuten suomessa MV-lehteä vastaan ja syyttävät näitä taas valemedioiksi, niin asia on kuitenkin juuri päinvastoin.

Todellisuus kun on sellainen asia, että se tässä 3D-maailmassa näyttäytyy näkijälleen suuri sellaisena, kuin hän sen itse näkee. 

Valheessa elävä ihminen heijastaa juuri sellaiset valheet, jotka hän omalla mielikuvituksellaan itselleen luo.

Totuus näyttäytyy taas valheessa elävälle valheina, koska valheessa elävä ihminen heijastaa oman valheellisen todellisuutensa totuuden kautta. Joten tämän vuoksi totuus edustaa heille pelottavia valheita.

Totuudessa elävät taas näkevät valheisiin uskovien harhat, mutteivat näe enää tätä eroavaisuutta niin kriittisenä, että heidän pitäisi vielä hyökätä väärin mieltä olevien mielipiteitä vastaan. Mutta valheessa elävät kokevat yleensä aina äärimmäiseksi uhaksi, jos heidän tietoisuuttaan uhataan totuudella. Miksi he käyvät kognitiivisen dissonanssin voimin tämän vastaiseen taisteluun, joka kuuluu osaksi Overtonin ikkunaa.


Valheen väittäminen totuudeksi on itseasiassa sama, että jos alkaisit väittämään omalle peilikuvallesi ettet sinä ole siinä, kun katsot itseäsi side silmillä. 

Mutta sitten kun joku toinen alkaisi kertomaan, että sinulla on siteet silmillä ettet näe mitään. Niin alkaisit taas hyökkäämään tätä vastaan sanomalla, ettei sinulla ole todisteita tästä. Tämä kun kuvastaa erittäin hyvin tätä tiede-ateistista maailmankuvaa.

Mutta tämän koko valheen ja totuuden välinen paradoksi on itse asiassa niin, että jokainen ihminen luo itse oman todellisuutensa. Mutta viihdeteollisuutta kontrolloiva valtamedia on pyrkinyt itseoikeutetusti sille paikalle, joka määrittää tämän yhteiskunnallisen hyväksytyn totuuden, jota media nimittää poliittiseksi korrektiksi mielipiteeksi.

Mutta toisinajattelijoiden vääriksi leimatuilla mielipiteitä ei taas tässä Orwell-yhteiskunnassa suvaita ollenkaan ja tästä syystä mm. YLE ei näitä älykköjä suostu kutsumaan ohjelmiinsa "asiantuntijoiksi". Koska asiantuntijoiksi kelpaavat vain muiden tavisten kaltaiset tyhjäpäät, joilla on vain muodollinen pätevyys tai koulutus.

  Toki silti edelleen toisinajattelijoita yritetään joka vuosi muutaman kerran kutsua heitä mm. radioon tai televisioon vieraiksi, joissa heidät yritetään nolata julkisesti pilkkaamis tarkoituksessa. Englantilainen ent. BBC:n toimittaja David Icke (kuvassa) joutui 90-luvun alussa tällaisen ryöpytyksen eteen.


Suomessa tähän joutuivat mm. lääkäri/kirjailija Rauni-Leena Luukanen-Kilde (kuvassa) sekä ohjaaja Juhan af Grann (kuvassa).Overtonin ikkuna 

Kaikki tämä julkisessa keskustelussa toimivana vallan vahtikoira toimii ns. Overtonin ikkuna, jolla tarkoitetaan kaikkien yhteiskunnallisesti sallittujen asioiden muoto.

Esimerkiksi jos vielä vuonna 2012 olisi joku yksittäinen ihminen alkanut julkisuudessa puhumaan, kuinka USA:n NSA vakoilee miltei kaikkia maailman ihmisiä, niin häntä olisi aivan varmasti pidetty hulluna. Vaikka tuolloinkin oli jo NSA:sta ollut mediassakin juttua, mutta vasta vuosi myöhemmin 2013 NSA:n tietovuotaja Edward J. Snowdenin esilletulon jälkeen NSA:n vakoilu päätyi tuon Overtonin Ikkunan sisäpuolelle ja teki siitä siis yleisesti hyväksytyn puheenaiheen.

Overtonin ikkuna käsitteen loi Joseph P. Overton, joka loi tämän salaisen doktriinin median käyttöön. Sen takana oli yksityinen ajatushautomo Macninac Center for Public Policy

Overtonin ikkunan salaiseen doktriiniin kuuluu myös teilaa-naura-hyökkää dokriini (ignore-laugh-fight), jota käytetään erityisesti toisinajattelijoiden julkiseen vaijentamiseen.

Ensin heidän sanomiset yritetään hiljentää pelkällä huomioimattomuudella, mutta jos tämä ei tehoa niin seuraavaksi koitetaan julkista nolausta.

Mutta jos tämä julkisesti nolaaminenkaan ei onnistu, niin lopulta hyökätään täysillä tämän kohteena olevan henkilön kimppuun, kuten olemme mediassa nähneet Ilja Janitskinin kohtelusta, joka täyttää jo kaikki poliittisen vainoamisen tunnusmerkit.

Olen itse joutunut toistaiseksi kokemaan tuota vain netissä, koska jos olet mustalla listalla, niin silloin valtamedialla ei ole annettu lupaa kirjoittaa sinusta mitään. 

Suomen korruptoitunut valtio on harjoittanut näitä mustia listojaan jo hyvin kauan ja sinne joutuu jopa sellaiset toimittajat, jotka käyttävät omia aivojaan liikaa tietoiseen ajattelemiseen, kun nykyjournalistin tarkoitus on enää vain harrastaa tätä aivotonta copy-paste journalismia.

Tämä Overtonin ikkuna osoittaa myös sen, kuinka vahva vaikutus tällä korruptoituneella valtamedialla on edelleen koko maailman ihmisiin. Koska se pystyy siirtämään tämän Overtonin ikkunan sisäpuolelle halutessaan mitä tahansa asiat, joiden keskusteleminen vielä tällä viikolla on yleisesti kiellettyä/ei sallittua.

Mutta toisinajattelijat ovat päässeet jo yksilöinä tämän Overttonin ikkunan doktriinin ulkopuolelle, jolloin heidän omaa tietoisuuttaan ei enää rajoita tällaiset valtamedian sisällä toimivat salaiset doktriinit.

Joten tämän vuoksi juuri tietoisella mielellä heränneet ihmiset on luokiteltu NSA:n sekä CIA:n puolella ns. kotimaisiksi terroristeiksi, jotka edustavat vaarallista valtionvastaista ajattelua.

Tietoisella mielellä herännyt ihminen on siis valtion vihollinen, jota vallanpitäjät pelkäävät yli kaiken, koska jos meitä on suuri joukko, niin silloin kaatuu suuria hallituksia ja syntyy verettömiä vallankumouksia. Joten tämän vuoksi kynä on terävämpi kuin miekka ja se olisi jo viimein aika meidän suomalaistenkin tajuta.


Lähde: https://nypost.com/2016/11/21/donald-trumps-media-summit-was-a-f-ing-firing-squad/

http://www.iltalehti.fi/digi/201611202200029654_du.shtml 

http://mvlehti.net/2016/10/30/tapaus-ilja-janitskin-ja-mv-lehti-osa-1-overtonin-ikkuna-ja-ignore-laugh-fight-doktriini/ 

http://www.iltalehti.fi/uutiset/201611202200029812_uu.shtml