http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, marraskuuta 21, 2016

Poroshenko joutui 6 tunnin kuulusteluihin Maidanin aukion tapahtumista


Ukrainan presidentti Petro Poroshenko (kuvassa) joutui muutama vuorokausi sitten Ukrainan syyttäjälaitoksen 6 tunnia kestäneisiin kuulusteluihin, joissa häntä kuulusteltiin epäiltynä osallisena Maidanin aukion 2014 tapahtumiin.

Ukrainan, Maidanin aukiolla toteutettiin 2014 helmikuussa CIA:n vallankaappaus. Operaatiossa käytettiin Puolalaisen kenraalin kouluttamia tarkka-ampujia, joiden tehtävänä oli ampua mielenosoittajia sekä paikallisia poliiseja. 

Tämän operaation tehtävänä oli saada joukkomurha näyttämään silloisen Ukrainan presidentti Viktor Janukovytsin hallinnon tekemältä verilöylyltä.

Janukovyts ehti kuitenkin paeta maasta Venäjälle ennen kuin hänet olisi otettu kiinni ja jopa ehkä teloitettu Ceausescun tyyliin pikaoikeudenkäynnin jälkeen.

Janukovyts pitää edelleen itseään ainoana laillisena Ukrainan presidenttinä, jonka myös Venäjäkin tunnustaa. Mutta hänen paetessaan venäjälle, hänen varat jäädytettiin samalla EU:n toimesta ja nyt miehen hulppea suomalaisen Honkarakenteen rakentama puinen hirsipalatsi on ollut Ukrainan juntan hallussa.


CIA:n ja FBI:n agentit pakenivat jo Ukrainasta


Ukrainan parlamentin entinen jäsen Igor Markov ilmoitti, että miltei välittömästi USA:n presidentinvaalituloksen jälkeen kaikki Ukrainan syyttäjävirastoon sijoittuneet FBI:n sekä CIA:n agentit pakenivat maasta.

Sitä ei vielä tiedetä, että oliko tämä yhteydessä Poroshenkon kuulusteluihin, koska silloin CIA:n asema vaarantuisi Ukrainassa. Ottaen huomioon sen, että tämä 2014 jälkeinen hallinto Ukrainassa on ollut CIA:n sinne laittama ja laiton vallankaappaus.

Mutta nyt kun Donald Trump valittiin USA:n seuraavaksi presidentiksi, niin CIA:n johto pelkää sitä, että heidän sotarikoksensa ja laiton vallankaappaus Ukrainassa tulee ilmi. Joten Ukrainan syyttäjälaitoksen kuulustelut ovat jo merkki siitä, että tämä korruptoitunut Poroshenkon nukkehallinto alkaa jo natista liitoksistaan. 


Lähde: https://dnipress.com/fi/posts/petro-poroshenkon-murheet/