http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, marraskuuta 01, 2016

Suomen fasisti-hallinto laittoi Jarin Tervo trollaamaan Natosta Helsingin kirjamessuilla


Helsingin kirjamessuista on tullut jo poliittinen tapahtuma, kun nyt suomen fasisti-hallinto laittoi asialle kirjailija Jari Tervon lobbaamaan Natosta kirjamessujen avajaispuheessa.

Tällainen Natosta trollaaminen tuollaisessa tapahtumassa on varsin häpeällinen hetki.

Tervo ei edes peitellyt sitä, että hänet kutsuttiin viime viikolla käymään vierailulla Naton päämajassa Brysselissä.

Siellä hänelle varmaan sanottiin, että "mikäli et ala trollaamaan Suomen kansalle Natosta, niin urasi WSOY:lla tulee loppumaan".

Tämänlainen kiritys on näille monikansallisille kustantamoille hyvinkin yleistä. 

Jopa Aleksis Kivelle aikoinaan huijattiin, että mikäli kustantaja saisi ensin sensuroida alkuperäisen Seitsemän Veljestä teoksen. Niin herra kirjailija saisi tuon jälkeen kirjoittaa edelleen näytelmiä. 

Mutta toisin kävi ja Kivi masentui saamastaan murska kritiikistä, joka ajoi hänet mm. jatkuvaan köyhyyteen.

Jari Tervo taas ei ole köyhä kirjailija, vaan hänelle kilisee tilille joka vuosi n. 500 000 € potti. Mutta tuon WSOY:n bestseller -kirjalijan lisäksi hän joutuu olemaan myös suomen fasistisen eliitin äänitorvi. Eli eräänlainen fasisti-eliitin apina, jota käsketään rahapalkkioiden avulla julkisuudessa halveksumaan suomalaisia.

Suomen fasistinen eliitti on laittanut usein juuri Jari Tervon julkaisemaan tätä suomen kansalaisiin kohdistunutta "valkoinen roskaväki" halveksuntaa, jota tämä eliitti kokee suomalaisia kohtaan. Mutta vielä erityisesti rikas suomenruotsalainen eliitti pitää suomen kansalaisia juuri tuollaisena valkoisena roskaväkenä.

He vihaavat suomalaisia ja suomalaisuutta sekä suomen kansaa. Mutta koska Tervo on vielä demari, niin heiltä tuo suomalaisuuden vihaaminen luonnistuu. 

Koska onhan SDP:n puolueeseen otettu myös Jihadisti kytköksien mies (lelusalakuljettaja) ja tässä juuri äsken selvisi, että peräti kolme demarien aktiivia sattuivat olemaan juuri tuomionsa saaneita pedofiilejä, joista vielä tämä 80 vuotias 11 vuotiaan tytön raiskannut pedofiili-setä on vielä demarien erityissuojeluksessa, koska Sanomamedia oy ei suostunut paljastamaan hänen nimeään.

Sen sijaan että suomen fasistinen hallinto tulisi itse niiden sotahullujen virkamiestensä kanssa Helsingin kirjamessuille paasaamaan Natosta. Niin he mielummin turvautuvat Jari Tervon kaltaisiin kirjailijoihin, jotka mielellään lähtevät näistä asioista trollaamaan, kunhan ensin hinnasta sovitaan.

Suomen kansan enemmistö vastustaa edelleen Natoa ja se tuottaa näille valtioneuvoston maanpettureille päänvaivaa.

Heillä on jo suomessa valmiina ISIS-miesten sotajoukot, jotka toimivat näiden Nato-miehittäjien yksityisarmeijana.

Poliisia on jo vuosi sitten ohjeistettu kirjallisesti, etteivät he saa paljastaa julkisuudessa kenellä turvapaikanhakijalla on sotarikollinen tausta.

Suomen sosiaalidemokraattinen puolue toisin sanoen tukee jihadismia, sekä ISIS-armeijaa. 

Tämä SDP hakeutui jo vuonna 1949 CIA:n rahoituksen alle, josta lähtien myös heidän kansanedustajiaan on voideltu tuolta CIA:lta käsin. 


Lisäksi SDP:n kansanedustajista monet ovat toimineet aikanaan myös DDR:n Stasin vakoilijoina mm. Paavo Lipponen (kuvassa) sekä Eero Heinäluoma (kuvassa).


Mutta Mauno Koivisto (kuvassa) salasi tämän Tiitisen-listana tunnetun asiakirjan sen vuoksi, koska myös hänen nimensä oli tuolla listalla, joka sitten lopulta laitettiin sinne SUPO:n kassakaappiin piiloon Koiviston pyynnöstä.

Onko siis vielä uskottavaa demokratian kannalta, että jos nykyään nämä demari-poliitikot ovat jo CIA:lle työskenteleviä agentteja. Koska silloin heitä käsketään noudattamaan vain USA:n hallinnon sekä yksityisten pankkien intressejä. Joten onko sitten ihme, että suomea tuhotaan näiden maanpetturien toimesta.