http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, marraskuuta 02, 2016

Bill Clintonin poika skandaali on Hillaryn joukkojen harhautusoperaatio ?Eilen Yhdysvalloissa järjestettiin lehdistötilaisuus, jossa eräs puoliksi tummaihoinen 27 vuotias mies Danney Williams väitti olevansa Bill Clintonin biologinen poika. 

Hänen äitinsä on ent. prostituoitu, jonka palveluksia kuulemma Bill Clinton myös käytti.

Tässä tiedotustilaisuudessa Danney Williams vaati Bill Clintonia menemään isyystestiin.Satuin löytämään eilen tästä tilaisuudesta live- feedin Infowarsin sivulta Facebookista ja huomasin, että monilla tässä lehdistötilaisuudessa puhuneilla sekä yleisöllä oli ajoittain todella vaikeaa pysyä käsikirjoituksessa. Koska siellä repesivät välillä nauramaan puhujat, kuin myös yleisö.

Siinä tapauksessa jos tilaisuus olikin vain järjestetty tummaihoisten amatoorinäyttelijöiden voimin, niin silloin se olisi CIA:n ja Pentagonin järjestämä psyop (psykologinen operaatio).

Mikäli kukaan on viime aikoina seurannut USA:n presidentinvaaleja, niin tämä FBI:n tutkimus Hillary Clintonin rikoksista on myös ns. lumetutkimus. Mutta peitelläkseen tätä kohua FBI:n tutkimuksista, saattoi tämä eilinen tiedotustilaisuus olla Hillaryn joukkojen järjestämä harhautusoperaatio, jolla saadaan sitten käännettyä huomio pois tuosta FBI:n tutkimuksesta.

Vielä toinen outo tapaus liittyen tuohon eilen pidettyyn lehdistötilaisuuteen on se, että miksi juuri Infowarsin yhteys paikalle katkaistiin Youtube- palvelusta, jonka omistaa Google.


Infowars.com kun on tunnetun Alex Jonesin vetämä vaihtoehtomedia Prisonplanet.com

Nuo edellämainitut sivustot ovat vähän kuin eräänlainen Amerikan MV-lehti, vaikka se onkin nyt viime aikoina keskittynyt miltei vain käynnissä oleviin USA:n presidentinvaaleihin. 

Infowarsin tavoittamat lukijat kun sattuvat olemaan jo niitä, jotka osaavat käyttää omia aivojaankin ajatteluun. Joten tästä syystä mm. CNN sekä FOX- kanavat hyökkäävät aina säännöllisesti Prisonplanetin, Infowarsin sekä Alex Jonesin kimppuun syyttäen heitä mm. salaliittoteorioiden levittämisestä.

Ja vaikka salaliittoteoriakin on CIA:n vuonna 1967 lanseeraama triggerisana, jolla saadaan valveunessa olevat ihmiset pysymään kaukana suuremmasta maailmankuvasta. Niin tultaessa vuoteen 2016 tällä sanalla ei enää ole niin voimakasta triggeri- tehoa, mitä sillä vielä oli tuolloin 60 -luvulla, kun sillä haluttiin saada kaikki John F. Kennedyn salamurhaa tutkineet ihmiset hiljaiseksi.

Se että USA:n presidentinvaalien äänestyskoneet on fiksattu sellaisilla algoritmeilla, joilla Hillarysta saadaan presidentti. Tämä on salaliitto.

Se myös, että Vatikaani on liittoutunut jo aikoja sitten juutalaisen Kabbala salaseuran kanssa on myös salaliitto.

USA:n presidentti John F. Kennedyn salamurha, jonka takana oli mm. CIA on myös salaliitto.

Mutta silti ne ihmiset, joihin tuo vanha triggerisana toimii edelleen negatiivisen kognitiivisen dissonanssin voimin. Niin heissä aktivoituu aina tuon sanan kuullen tuo aivojen häiriötila, joka on kuin tietokone, jonka kiintolevylle joutuu virus. Joten silloin on hyvin vaikeaa saada kiintolevylle uusia tiedostoja sisään.

Mutta että vielä ihmismieli toimii samalla tavalla ? Kyllä vain ja tästä syystä massoja onkin ollut eliitin hyvin helppo hallita monilla tavoin, vaikka helpoin tapa on pitää heidät tuossa valveunessa, juonka värähtelytaajuus on pelko.

Joten tällaisen propagandistisen maailmankuvan ylläpitämiseen tarvitaan yhä enemmän Venäjäviha-russofobiaa Helsingin-Sanomiin, Iltalehteen ja Iltasanomiin. Lisäksi terrorismilla pelottelu on edelleen valtaeliitin suosituin keino saada ihmiset elämään pelossa.

Mutta jos vielä mennään näihin salattuihin tosiasioihin, niin suomessa suojelupoliisi SUPO määrittää jo MV-lehden lukijat vaarallisiin ääriaineksiin, joita eliitti on alkanut kutsumaan kotimaan terroristeiksi.

He ovat siis näitä tavallisia suomalaisia ihmisiä, jotka ovat heränneet valveunesta ja eivät enää kestä kuulla näitä suomen mädätetyn ja mädäntyvän hallinnon valheita mm. uusista työpaikoista jne.

Ja se aito kansallisuusmielisyys tuntea olevansa suomalainen, niin tästä taas suomen fasistinen eliitti syöttää jatkuvasti sanomamedia oy:n kautta sellaista propagandaa, että olet natsi jos tunnet itsesi suomalaiseksi ja isänmaalliseksi.

Tästä sanomamedian syöttämästä suomivihamielisestä uutisoinnista oikein paistaa läpi se, että miten paljon nämä tuota roskaa mediaan syöttävät fasistit vihaavat suomalaisia ja tätä suomen kansaa yli kaiken.

Fasismi valtion sisällä tarkoittaa sitä, että silloin valtiovalta liittoutuu monikansallisten yhtiöiden kanssa ja alkaa sortamaan kansojaan heidän avulla. Kuten tässä on suomessa jo käynyt, että täältä viedään teollisuus pois ja laitetaan duunarit kilometritehtaille.

Teollisuuden nollakasvu on heidän poliittinen ohjelma, jolla on myös tarkoitus luoda mahdollisimman paljon massatyöttömyyttä.

Kun nämä työttömät ihmiset, niin ei fasistinen suomen hallinto heille halua antaa työpaikkoja. Joten kaikki nämä lupaukset uusista työpaikoista ovat täysin tuulesta temmattuja valheita, joita Sipilän hallintokin syöttää meille yötä päivää.

Vaikka tähän kapitalismin harhaan kuuluu se, että köyhältä viedään ihmisarvo pois. Niin silti on se köyhä tai keskituloinen köyhä, tai vaikka rikas keskituloinen. Niin ei se tee kenestäkään toista parempaa vain sen vuoksi, että toisella sattuu nyt olemaan omakotitalo, jonka velka on jo maksettu pois.

Tämä koko kapitalismin harha perustuu tuolle illuusiolle rahasta, josta meille on annettu vielä sellainen kuvitelma, että sitä kasvaisi puissa ja olisi otettavissa sieltä vain työtä tekemällä.

Mutta kun asia ei ole näin... Rahaa luovat vain yksityiset sijoituspankit, jotka sitten lainaavat sen sieltä eteenpäin näille muille pankeille. Kun taas tämä raha lähtee kiertoon vain velan kautta.

jos ihminen ottaa pankista 100 000 euroa lainaa, niin pankilla on tuosta vain oikeasti 10 % osuus itsellään ja luo luotonlaajennuksella tuon lopun 90 000 % tuosta lainasta.

Joten tämähän silloin tarkoittaa sitä, että suomelta jo tätä yli 110 miljardin eurovelkaa korkoina perivällä Euroopan Keskuspankilla on todellisuudessa annettu tänne vain 10 prosenttia tuosta valtionvelasta (n. 11 miljardia).

Mikäli Suomi uskaltaisi tehdä Islannit ja sanoa EKP:lle, että nyt loppuu tämä velkavankeus. Niin siihen tarvitsisi enää luoda muutama lakimuutos, joka kieltäisi myös näiden ulkomaalaisten Wall Streetin finanssirosvoille työskentelevät jenkkikonsultit. 

Tämän talouspuhdistuksen jälkeen Suomi ottaisi vanhan oman rahan MARKAN takaisin käyttöönsä ja alkaisi taas luoda omaa rahaa.