http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, marraskuuta 16, 2016

ADHD, ADD, HD on keksitty diagnoosi lääkkeiden myyntivoittojen edistämiseksi


Tarkkaavaisuus ja ylivikkaushäiriö (ADHD) on kuvailtu kuuluvan autismin kirjoon kuuluvaksi geneettiseksi poikkeavuudeksi, jota kuulemma esiintyy yleismmin pojilla.

Tarkkaavaisuushäiriö (ADD) väitetään esiintyvän 4-7 prosentilla väestöstä ja osilla väitetään esiintyvän vielä ylivilkkaisuushäiriötä (HD). 

ADHD, ADD ja HD ovat psykiatrian suurimpia huijauksia, jotka on luotu vain edistämään lääketeollisuuden voittojen maksimoimiseksi.


Yhdysvaltalainen neurologi Fred Baughman (kuvassa) on yksi niitä harvoja, jotka ovat uskaltanet kertoa totuuden tästä koko BIG PHARMA:n ja psykiatrian ADHD- teollisuudesta.

Baughman menetti kuitenkin aikanaan lääkärinlupansa, kunnes kritiikki kasvoi häntä kohtaan liian suureksi. Koska hän astui liian suurille varpaille, paljastaessaan ADHD- teollisuuden huijauksen.

Psykiatriassa istutaan sen sijaan suljetussa huonessa ja äänestetään uusia sairauksia kädennostoilla. Mutta mitään näistä syntyneistä sairauksista ei voida testata tai havaita objektiivisesti. Mutta ainoa asia jonka mukaan edetään, on käyttäytyminen.

Baughman sai kuitenkin sen selville, että kuinka nämä ADHD- diagnoosin saaneille lapsillekin määrätyt lääkkeet mm. syövyttävät lasten aivoja ja aiheuttavat näin pysyviä aivovaurioita käyttäjilleen.


Nämä sivuvaikutukset sitten aiheuttavat pysyviä vaurioita mm. personallisuuteen, joita voi sitten BIG PHARMA kutsuta sairauden pahenemiseksi.

Mutta kaikkein vaarallisinta tässä on se, että mitään ADHD nimistä sairautta ei ole olemassakaan.

On olemassa vain näitä ADHD-diagnoosiin määrättäviä lääkkeitä, jotka ovat mm. amfetamiinin kaltaisia huumausaineita täynnä. Joten jos lapselleen alkaa syöttää amfetamiinia, niin luuletteko että tämä parantaa lapsen henkistä kehitystä ? 

Kyllä jokaisen lapsen voi varmasti saada koulussa saamaan vaikka parempia arvosanoja, jos hänelle alkaa syöttämään piriä (amfetamiinia), joka pitää pirteänä ainakin vähän aikaan.

Yksi eräs tavallisimmista ADHD- diagnoosiin määrättävistä lääkkeistä on Adderall niminen lääke, jota aikoinaan käytettiin aikuisille laihdutuslääkkeenä, Obetrol nimellä.

Aine oli kuitenkin niin pahaa riippuvuutta aiheuttavaa, että se jouduttiin vetämään lopulta kokonaan pois markkinoilta.

Tohtori Baughman teki itse lopulta tutkimuksen, jossa hän löysi 160 kuolemantapausta seitsemän vuoden sisällä ADHD- lasten joukosta. Ne oli raportoitu vapaaehtoisesti Med-Watchiin, mikä on n. 1 prosenttia kaikista USA:n lääkevirasto FDA:n potilaskertomuksista.

Mutta lääkeyhtiöiden omistajat ovat jo niin ahneita, että nyt he haluavat alustaa koko yhdysvaltojen koululaitoksen lapset näiden uusien lääkkeiden koekaniineiksi ja hankkeen nimi on TeenScreen. 

Hanke on kuitenkin tällä hetkellä jäissä, koska se on aiheuttanut jo liikaa kohua. Sillä mikäli tämä hanke toteutuisi, niin lopulta USA:n koululaisista yli 80 prosenttia tulisi saamaan ADHD-diagnoosin, joille alettaisiin pakkosyöttää näitä amfetamiinin johdannaisia ADHD-lääkkeitä.

Ihmisten on nyt herättävä.

Lähteet: Sven-Olof Jakobsson - Mielen Vaarat (2015) s. 87-89 ISBN-978-952-93-4545-8 


Lähteet: http://aamulehdenblogit.ning.com/profiles/blogs/taudin-l-yt-j-n-tunnustus-adhd-on-sepitetty-sairaus

http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2015/10/adhd-yksi-psykiatrian-suurin-huijaus.html