http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, marraskuuta 17, 2016

Eliitin fasistit hätää kärsimässä Trumpin ja Putinin aikeista palauttaa USA:n ja Venäjän suhteet


Donald Trumpin valitan USA:n tulevaksi presidentiksi ei olisi voinut tulla pahempaan saumaan, että mitä oli jo valmisteilla. Sillä yhdysvaltain varapresidentti Joe Biden uhoili n. kuukausi sitten siihen malliin, että USA olisi jo valmistautumassa suursotaan Venäjää vastaan ja lähettämässä sota-ukaasia.

Nato- fasistit kun olivat varmoja siitä, että Hillary Clintonista tulisi seuraava USA:n presidentti. Mutta vaikka Clintonin puolella oli koko länsimainen media, joka heitti lokaa Trumpin niskaan mitä rankimmilla mustamaalaus- kampanjoilla, niin kuitenkin takkiin tuli.

Nyt kun Trump ja Venäjän presidentti Putin ovat jo keskustelleet puhelimitse USA:n ja Venäjän suhteiden palauttamisesta, niin tämä on saanut globalisti-fasistit raivoihin.


Miljardööri George Soros (kuvassa) on purkanut pettymystään nyt järjestämällä mielenosoituksia Trumppia vastaan ja maksanut mielenosoittajille vielä 15-17 dollaria/tunti.

Nyt menneenä viikonloppuna Soros oli buukannut erään hotellin Washington DC:stä, jonne kutsui USA:n demokraattien fasisti-siipeä juonimaan keinoja Trumpin nitistämiseksi.

Koko viimeinen viikko on selkeästi näyttänyt sen, että miten suurta tuskaa tämän globalistien eliitin hakeman maailman geopoliittisen konfliktin neutraloituminen on tämän saman kenttäväen raivon ja epätoivon partaalle.Kulttuurimarxismilla ja viher-vasemmistolaisella arvomaailmalla mädätetyt ja aivopestyt ovat suorastaan seonneet täysin Trumpin valinnasta sekä vuodattaneet krokotiilin kyyneleitä.

Kokoomuksen Alexander Stubb purkaa nyt Financian Timesissa kiukkuaan siitä, kuinka Trumpin politiikka heikentää Suomen Nato- politiikkaa.  

Samasta asiasta myös purkaa kiukkuaan ulkopoliittisen instituutin tutkija Charly Salonius-Palsternak, että kuinka Trumpin politiikka asettaisi Pohjois-Euroopan turvallisuuspoliittiseen tyhjiöön. 


Koko Trumpin valinta USA:n presidentiksi on näyttänyt muuttavan asioita ratkaisevasti parempaan suuntaan ja tässä jopa on sellainen tunne, että aivan kuin tässä olisi siirtynyt uusi aikalinja, jota varsinkin vastustavat nyt kaikki ne, jotka eivät kestä tai halua kokea muutosta.

Stubb vielä kirjoitti, että kuinka hän haluaisi tämän 2016 vuoden olevan sellainen vuosi, jolloin liberaali demokratia kääntäisi selkänsä kansainvälisille ihanteille.

Trump on mm. vaalikampanjassaan vaatinut Yhdysvaltoja lopettamaan Eurooppalaisten Nato-kumppaniensa puolustuksen rahoittamisen.

Stubb pelkää tässä sitä, että Trump voisi toiminnallaan estää Naton laajentumisen Suomeen, jolloin Nato- fasistit eivät saisikaan haluamaansa III-maailmansotaa sekä suurkonfliktia Venäjän sekä USA:n/Euroopan välillä.

Silloin kun psykopaatti kokee fasismin omaksi arvomaailmakseen, niin hän näkee silloin kaikki Venäjän kaltaiset suurvallat suurena uhkana vaikka tälle pienelle suomelle.


Nämä samat fasistisuvut olivat talvisodan aikoihin 1939-1944 tekemässä suomesta suur-suomea ja hyökkäämällä aina Moskovaan asti. Vai psykopaatiaa sairastavat fasistit voivat olla noin sekaisin, mutta nyt nämä suomen fasistit ovat liittoutuneet USA:n sekä Naton kanssa ja aikovat jälleen tehdä tämän suur-suomen.

Lähteet: http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-2000002017434.html

http://www.hs.fi/ulkomaat/a1479104076748