http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, marraskuuta 01, 2016

Seppo KJ Utria: Johtaako ihmiskuntaa mielisairas eliitti


Seppo KJ Utria on eläkkeellä oleva psykiatrian erikoislääkäri, joka on kirjoittanut paljon juttuja tästä maailmalla kulissien takana vaikuttavasta salaseurasta. Josta tietenkään valtaosa ihmisistä ei tiedä tuon taivaallista.

Helen Caldicott on Nobelin rauhanpalkinnon saanut tunnettu ydinaseiden vastustaja.

Hänen mukaansa koko ihmisyhteisö on henkisesti sairas, mutta Caldicott tarkoittaa ainoastaan johtavaa eliittiä, jonka ajatusmaailma koostuu lukuisista harhoista.

Caldicott on sanonut, että olemme parhaillaan kuolemanvietin kahleissa, kun joka 25:s ihminen on sosio- tai psykopaatti vailla moraalista omatuntoa.

Mutta siinä vaiheessa kun valtiovallan piiriin alkoi kokoontumaan nämä vallanhimoiset psykopaatit, niin se alkoi lopulta uhkaamaan sananvapautta, mielipiteenvapautta, uskonnonvapautta, kansallista moraalia, kansallista identiteettiä jne. USA:n sekä Iso-Britannian armeijan sisällä kenraalit ovat myös vallanhimoisia psykopaatteja, jotka nyt uhittelevat Venäjää ydinsodalla.

Nyt jos Hillary Clinton valitaan seuraavaksi USA:n presidentiksi väärennetyillä äänillä, niin hänellä on sen jälkeen käytössään nuo USA:n presidentille annettavat ydinlaukaisukoodit.
Hillary oli jo vuosia sitten uhoillut, että jos hän on vielä USA:n presidenttinä ja Iran tekee jotain Israelille. Niin USA hyökkää silloin Iraniin.

Jos vielä katsotte Killaryn silmien liikkeitä tuossa haastattelussa, niin näette miten psykopaatin elekieli toimii.Kun CNN:n toimittaja kysyi aikanaan Madeleine Albrightilta, että oliko Irakin sodan sekä mm. Hirostiman  n. 500 000 lapsiuhria hänen mielestään oikein. Niin tämä psykopaatti-rouva räpytteli silmiään ja vastasi; "Kyllä se oli vaikea valinta, mutta minusta sen hinta oli oikea".Hillary Clinton iloitsi myös täysin avoimesti Libyan presidentti Muammar Gaddafin murhaamista. Vain psykopaatti-narsisti kokee iloa toisten murhaamisesta.

Aivan kuten tällä hetkellä suomessa monet psykopaatti-narsistit kokivat iloa Ilja Janitskinin pidätysuutisesta. Osa sai suorastaan orgasmin, kun lööpit alkoivat laulaa. Mutta toisin kävi, kun hänet vapautettiinkin Madridissa pikaoikeudenkäynnin jälkeen.

Huhujen mukaanhan tuon pikaoikeudenkäynnin oli tilannut suomen sisäministeriö painettuaan paniikkinappulaa. Sillä nämä ovat juuri näitä ns. salaisia oikeudenkäyntejä, joissa nettikirjoittelijat tullaan tuomitsemaan suljetuin ovin pidempiin vankeusrangaistuksiin kuin mitä saa vaikka murhasta.Mutta koska Janitskin onnistui saada nämä salaiset häntä koskevat syytepaperit julki, niin nyt kyseisen jutun syyttäjä on paennut julkisuudesta, eikä vastannut enää edes Alibi-lehden toimittajan sähköpostiviesteihin. 

Suomen sisäministeriön kybersota-komitea on kusessa tämän jutun johdosta, koska heidän juonensa tuli julki ja tapahtui ns. julkinen kasvojen menetys.

Se paljasti suomen oikeuslaitoksen mädännäisyyden, jota johtaa enää demla-fasistien vapaamuurari-virkamiesrikollislauma.

Tämä maailman kulisseissa salaista valtaansa mm. pankkien ja monikansallisten yhtiöiden puolelta harjoittava valtaeliitti on aina käyttänyt samoja keinoja poliittisten vastustajiensa hiljentämiseen.

Ensin kokeillaan saada nämä henkilöt julkisuudessa (media, internet) naurunalaisiksi.

Mutta jos tämä ei toimi, niin sitten kokeillaan jo kovempia keinoja. Otetaan tyyppi psykiatrien sairaanhoitopiiriin ja tehtaillaan psykiatrinen tautiluokitus, jolla joskus saadaan tyypit sitten hiljenemään lääkkeiden avulla.

Silti jos tämäkään hiljennyskeino ei auta, niin jossain vaiheessa he sitten ottavat jo länsimaisiin tiedustelupalveluihin yhteyttä ja lähettävät mm. saksan armeijasta rekrytoidut tappajat perään. Jotka ovat mm. erikoistuneita mm. myrkytystapauksiin, joissa aina itse uhrien kuolinsyy salataan.Mutta onhan mm. Alex Joneskin yritetty jenkeissä kuuleman mukaan jo parikertaa myrkyttää hengiltä, mutta ei sekään onnistunut. Jones sanoi, että toisella kerralla häntä vielä uhkailtiin, että "lopeta nyt tuo hommasi, me yritimme jo sinut kerran myrkyttää.. etkö usko jo".

Joten tämä jesuiitoistakin koostuva eliitti on jo aikamoisessa kusessa, koska heidän toiminnasta tietää yhä suurempi määrä ihmisiä. 

Mutta he silti tietävät sen, että jonain päivänä heidän toimintansa paljastuu kaikille, joka on heidän loppunsa ja päättää tuon heidän mielivaltaisen ja täysin mielisairaan pelleilyn tuosta kuvitellusta maailman herruudesta.

Ranskan kuningas laittoi 1300-luvun alussa silloiset Temppeliritarit roviolle tunnustamaan tekonsa, vaikka osa onnistui tuolloi pakeneman maan alle varastetun omaisuutensa kanssa.

Sillä tämä Temppeliritareiden perintö jäi seuraaville sukupolville ja ei ole sattumaa, että miksi vapaamuurareissa ristitään ns. Maltan ritareita.  

Viime vuosien saatossa nämä valtarikolliset ovat vain liittoutuneet toistensa kanssa, jolloin nämä kaikki juutalaiset Kabbala -salaseurat ovat liittyneet näiden muiden konnien kanssa yhteen. Mutta se ei kuitenkaan kiellä sitä, etteikö tällainen kulissien takainen vehkeily edelleen jatkuisi.

Eurooppa neuvoston puheenjohtaja Donald Tusk on jesuiittakoulutuksen saanut mies ja tästä syystä hän lensi täysin tietoisesti Smolenskiin eri koneella, kun muu koko valtionjohto menehtyi toisella lennolla 2010 maaliskuussa

Kyseessä ei kuitenkaan ollut lento-onnettomuus, vaan puhdas puolan valtionjohtoon kohdistunut salamurha, koska turmakoneesta löytyi räjähteitä.  

Tusk säästyi hengissä vain sen takia, koska hän oli jesuiittojen erityissuojeluksessa. Mutta puolan valtionjohdolle kostettiin se, etteivät Puolan hallitus suostunut tilaamaan yhtään sikainfluenssarokotusta 2009.

Epäilemättä tuon puolan valtionjohdon salamurhan toimeksianto tuli CIA:lta, vaikka toimeksianto annettiin sinne erään Wall Streetillä vaikuttavan sijoituspankin kautta.

Joten tämä kulissien takainen peli sekä vehkeily on erittäin likaista, jota johtavat nämä Goldman Sachs kaltaiset pankit. Joiden suurin hallinta on vieläkin Rothschild- pankkisuvun käsissä.


Silti vaikka tästä kulissien takaisesta vehkeilystä tietää vain marginaaliosa ihmisistä, niin siitäkin huolimatta tieto on ollut aina valtaa.

Myös tästä syystä televisio on vieläkin hyvin vaikutusvaltaisessa asemassa, jolla ihmisiä pidetään valveunessa. Etteivät vaan löytäisi sitä suurempaa kuvaa maailmasta (the big picture).

  1. Jim McCluskeyn (18.8.2013). Military Madness: Has our Species become Insane? Saatavilla: http://www.globalresearch.ca/military-madness-has-our-species-become-insane/5346201
  2. Idiatimes (27.5.2013). Saatavilla: http://articles.economictimes.indiatimes.com/2013-05-27/news/39557419_1_senate-republicans-nato-allies-president-barack-obama
  3. http://www.youtube.com/watch?v=bVOvasvXMVM (Preview); http://www.dailykos.com/story/2012/05/20/1092637/-Fukushima-Reactor-4-In-Danger-Of-Making-Northern-Hemisphere-Uninhabitable#
  4. http://www.globalissues.org/issue/73/arms-trade-a-major-cause-of-suffering
  5. http://www.theguardian.com/environment/blog/2012/nov/26/kyoto-protocol-carbon-emissions
  6. http://theforvm.org/diary/mmghosh/deformed-people-iraq; http://www.dailypaul.com/154525/fallujah-city-of-no-children;
  7. http://www.chinastrategies.com/defenseagainstpsychopath.pdf; http://aftermath-surviving-psychopathy.org/index.php/2011/02/24/this-charming-psychopath-how-to-spot-social-predators-before-they-attack/
  8. http://williamblum.org/aer/read/119
  9. http://mvlehti.net/2016/10/31/johtaako-ihmiskuntaa-mielisairas-eliitti/