http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, marraskuuta 22, 2016

FOX-kanavan toimittaja sai potkut kehuttuaan Trumppia Facebookissa


Amerikkalaiselle FOX-kanavalle Houstonissa työskennellyt toimittaja Scarlet Fakhar (kuvassa) sai potkut, kun hän oli kehunut Donald Trumppia yksityisellä Facebook seinällään.

FOX-kanavan kuten myös CNN-kanavan toimittajilla ei ole edes siviilielämässä oikeutta ilmaista omia poliittisia mielipiteitään, jos ne eroavat vähänkään näiden kanavien poliittisesta agendasta. Koska kasaarijuutalaiset mediakeisarit eivät halua, että yhdenkään heidän omistavansa uutiskanavan poliittinen linja alkaisi horjua.

Myös FOX-kanavan poliittinen agenda on hyvin vahvasti Sionistinen ja heidän toimittajien on nöyristeltävä tätä ideologiaa sekä arvomaailmaa.

Samalla kun Fakhar sai kuulla potkuistaan, niin hänen työnantajansa painostivat häntä vielä poistamaan hänen fanisivunsa Facebookista.

Fakhar kritoisi aiemmin amerikkalaista Houston Cronicles -lehteä, joka yritti mustamaalata täysin perusteettomasti häntä afrikkalaisamerikkalaisia vihaavaksi rasistiksi.Yle vastaavasti irtisanoi viime keväänä toimittajana siellä työskennelleen Pekka Ervastin (kuvassa) työsuhteen, koska hänen kirjoittamiensa juttujen linja oli liian USA:n vastainen, joka ei taas sopinut Ylen poliittiseen agendan kuvaan. 

Mutta tästä potkujen syystä ei kuitenkaan Ylen johto uskaltanut kertoa totuutta, että ne johtuivat siitä kun Ervasti oli toimittajana paljastanut nämä suomessa USA:n armeijan suomen kesken salaa sovitut sotaharjoitukset, joista ei edes puolustusvaliokunnalle oltu kerrottu mitään. 

Lähde: http://mvlehti.net/2016/11/22/tv-toimittaja-sai-potkut-kehuttuaan-trumpia-somessa/  

New York Post