http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, marraskuuta 22, 2016

Erkki Liikanen: Nuorten miesten työttömyys suuri ongelma


Suomen Pankin pääjohtaja Erkki Liikanen (kuvassa) on avautunut nuorten miesten syrjäytymisestä suomen työmarkkinoilla. Hänen mukaan se on ongelma, josta uhkaa tulla vuosikymmenten vahinko.

Trilateraalinen Komissio, johon Liikanen kuuluu on yksityinen ajatushautomo, jolla on taas tästä länsimaisesta suurtyöttömyydestä aivan erilainen näkemys. Sillä Trilateraalisen Komission mukaan suurtyöttömyyttä tulee luoda erityisesti rikkaammissa teollisuusmaissa, jotka hyödyttävät monikansallisten yhtiöiden asemaa näissä maissa.

Näin monikansalliset yhtiöt survovat kilpailijat ensin pois markkinoilta, jonka jälkeen näiden konkurssien tehneiden yritysten työntekijät päätyvät kortistoon.

Tämä massatyöttömyyden luomismalli on nollakasvu-ohjelma, jota Trilateraalinen Komissio luo ja edistää erityisesti länsimaissa.

Aivan kuten Liikanen sanoo, että kuinka tämä nuorten miesten työttömyys on suuri ongelma, niin hän kuitenkin valehtelee siinä, että Liikanen haluaisi tehdä jotain suomen työllisyyden parantamiseksi. Koska Trilateraalinen Komissiokaan ei yritä luoda länsimaihin yhtään työpaikkaa.

Heidän mukaansa työttömyys on suuri ongelma ja ongelman ydinryhmä työttömät ovat hyödyttömiä suursyömäreitä, joiden toivotaan tappavan itsensä mm. päihteillä, joka kuuluu osana nollakasvu-ohjelmaa.

Tämän vuoksi myös valtamedia ei saa antaa työttömyydestä positiivista kuvaa, jolloin ihmisellä on aikaa enemmän kuin koskaan toteuttaa itseään. Vaan työttömyydestä pidetään yllä vain tätä negatiivista kuvaa, että siitä tehdään kansallinen häpeä ja annetaan se valheellinen kuva, että kuinka työttömyys olisi aina työttömän oma vika, vaikka syy tähän löytyy kuitenkin aivan muualta.

Työttömyys on seurausta siitä, että kierrosta lähtee liikaa pääomaa (raha) muualle ja jos vaikka suuret yritykset sekä yksityishenkilöt maksavat lainansa takaisin pankeille, niin tämä raha poistuu silloin kierrosta ja on automaattisesti joltain toiselta pois, koska vain lainalla syntyy uutta rahaa. 

Mutta uutta rahaa eivät luo nämä suomalaiset pankit, vaan se raha luodaan yksityisomisteisissa liikepankeissa, joista se lainataan tänne näihin OP, Nordea, Danske Bankin konttoreihin.  

Trilateraalisen komission salaisiin kokouksiin ovat suomesta osallistuneet myös mm. Esko Aho, Sixten Korkman, Gustav Hägglund, Jyrki Katainen, Antti Herlin, Janne Virkkunen, Max Jakobson, Arne Wessberg, Juhani Kaskeala, Sirkka Hämäläinen, Martti Ahtisaari, Krister Ahlström.

Lähde: http://www.iltalehti.fi/uutiset/201611222200030601_uu.shtml