http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, marraskuuta 09, 2016

Trumpin voitto on fasistien ja kulttuurimarxistien tappion päivä


Kun aamulla heräsi ja jätin netin yöllä tarkoituksella päälle, että pääsen näkemään USA:n presidentinvaalien tulokset ja kun ruudulla luki, että Donald Trump voitti USA:n presidentinvaalit, niin ensimmäinen reaktio oli, että olimmeko vaihtaneet yön aikana ulottuvuutta rinnakkaisulottuvuuteen.

Sosiaalinen media ehti jo aamulla täyttyä lukuisista kulttuurimarxistisella idealismilla aivopestyjen vihervassarien kiukuttelupäivityksiä USA:n presidentinvaalien tuloksesta.

Kirjailija ja tuore Naton päämajan värväämä Nato-trolli Jari Tervo heitti jopa Putin-kortin esiin, kun hän ei voinut kestää USA:n presidentinvaalien tulosta.

Tämä kuvastaa hyvin paljon tuota kollektivismin ja individualismin eroa, kun tässä kansallisessa joukko-suggestiossa saattaa elää jopa tunnettujakin kirjailijoita.


USA:n ja Venäjän suhteet palautuvat Trumpin valinnan myötä 
Trumpin voitto on todella suuri tappio näille Euroopassa Nato- kehitystä tavoitteleville fasisteille. Nyt Venäjän presidentti Vladimir Putin ilmoitti jo, että Venäjä on valmis palauttamaan suhteet USA:n kanssa.

Kun taas mikäli Hillary Clinton olisi astunut valtaan, niin tämä olisi tietänyt lähes sata varmaa Venäjä-viha politiikan aallon jatkumista USA:n ja Venäjän välillä. 

Mutta suomessa vallankaappausta valmistelevat fasistit eivät Trumpin valinnasta hätkähdä, vaan presidentti Sauli Niinistö piti jo tänään klo 12.00 Brysselissä Naton -päämajassa tiedotustilaisuuden Naton pääsihteeri Jens Stoltenbergin kanssa ja kertoivat suomen ja Naton välisten kumppanuuden syventymisestä.

Tämä fasistisen -eliitin ja sotateollisuuden koneiston Nato ei ole mikään täysin valtiojohtoinen puolustusliitto, vaan sitä ohjataan paljon kauempaa ja näkymättömämmistä kulisseista.


Kun nyt tämä rikollisen suvun sotahaukka Hillarysta ei tullutkaan USA:n presidenttiä, niin se ehti aiheuttaa varsinkin oikeisto-fasistien sekä viher-vasemmiston keskuudessa tuskanhikeä.

Nyt meni III-maailmansodan doktriinit myös Naton kenraaleilta sekaisin ja pelilauta on putsattu jo kaikista nappuloista.


Rothschildeja mahtaa tilanne myös ottaa päähän, koska Sorosin säätiöiden organisoima vaalivilppi tuli jo ilmi aiemmin ja yhdysvaltalaisen tv-kanava oli jo ehtinyt ennakkoon laatia Hillaryn voittotulokset 42 - 40, mutta toisin kävi.

Trumpilla on nyt suuri mahdollisuus mm. putsata CIA sekä FBI korruptiosta, johon USA:n istuvalla presidentillä on oikeus. Joten tämä tietää näille ahneille ja häijyille globalisteille kovia aikoja.

Viimeksi USA:n presidenteistä Jimmy Carter alkoi putsaamaan CIA:n sekä FBI:n organisaatiota korruptiosta, joka ei miellyttänyt CIA:n entistä johtajaa George H.W. Bushia, koska hän menetti pallinsa välittömästi sen jälkeen, kun Carter astui presidentinvirkaansa 20. tammikuuta 1977.

Donald Trumpilla on nyt mahdollisuus toteuttaa tämä samanlainen putsaus USA:n hallinnon sisällä ja putsata korruptiota jenkkien hallintoelimissä.