http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, marraskuuta 06, 2016

Asperger on huijausItävaltalainen lastenlääkäri ja erityispedagogiikan uranuurtaja Hans Aspergerin (kuvassa) mukaan on nimetty lääketieteellinen aspergerin oireyhtymä, jota pidetään kehityssairautena.

Hans Asperger valmistui lääkäriksi Wienin yliopistosta vuonna 1931 ja sai ensimmäisen työpaikkansa Wienin yliopistosairaalasta.

Kyseessä oli maailman ensimmäisiä psykiatriaan erikoistuneita tutkimus- ja hoitolaitoksia. 

Vuonna 1957 herra Asperger kutsuttiin Innsbruckin yliopiston lastenklinikan johtajaksi, josta hän siirtyi vastaavaan virkaan vuonna 1962 Wienin yliopistossa.

Hans Asperger on ensimmäinen lääkäri, joka alkoi käyttää termiä autismi ja hän julkaisi ensimmäisen autismia käsittelevän kirjoituksen jo vuonna 1938.

Asperger huomasi tutkimuksissaan, että vain hyvin harva autististen potilaiden joukossa olivat ns. heikkolahjaisia. 

Yhdestä Aspergerin potilaasta tuli myöhemmin kuuluisa kirjailija, joka syytti vanhempiaan joutumisestaan psykiatriseen sairaalaan psykopaattien keskelle. Tämä kyseinen nainen Elfriede Jelinek kertoi "ettei ollut Aspergerin autistinen, mutta ei myöskään kaukana siitä" Kirjailija totesi haastattelussa vuonna 1995. 

Mutta tästäkin huolimatta lääketeollisuuteen jäi kehityshäiriö nimeltä aspergerin syndrooma, jolla nyt voidaan niputtaa tavallista älykkäämmät ihmiset heikkolahjaisten vammaisten joukkoon. Vaikka tällä ei ole heikkolahjaisuudella tai millään sairaudella mitään tekemistä tämän kanssa.

Aivan kuten ADHD:sta tehtiin myös kehityshäiriö, jolle lääketeollisuus sai tekosyyn määrätä amfetamiinin -johdannaisista valmistettuja lääkkeitä näille lapsille.

Psykiatria on jo pitkään ollut yksiä valtaeliitin työkaluja, joilla he yrittävät vaijentaa mm. toisinajattelijoita sekä tavallista älykkäämpiä henkilöitä.

Vaikka psykiatria onkin vain yksi lääketieteen erikoisala, joka tutkii sairauksia ja häiriöitä, niin siitä on tullut jo yksi eliitin vahtikoirista.

Maailmanlaajunen psykiatrian tautiluokitus- raamattu tuntee jo sellaisenkin mielisairauden kuin Oppositional Defiant Disorder. Eli jos kapinoit valtiota vastaan, niin tämä on jo virallinen mielisairaus, joten eikös tässä suhteessa myös eduskunnankin oppositio- puolueet pitäisi kaikki edustajineen viedä hullujen huoneille tahdonvastaiseen pakkohoitoon ? 


Maailman terveysjärjestö WHO on jo aiemmin luokitellut mm. rakkauden -tilan viralliseksi mielisairaudeksi diagnoosilla F63,9.Kansainvälisessä pillerikaupassa pyörii useiden miljardien eurojen liikevaihto

Kuitenkin tässä kansainvälisessä huumepilleri -bisneksessä pyörii useiden miljardien eurojen vuosittainen liikevaihto, joten näin suuressa bisneksessä on vain etu, jos diagnooseja keksitään ja sävelletään suoraan päästä mitä mielikuvitus tuo ulos.

Pelkästään vuonna 2015 lääketeollisuuden vienti kasvoi tammi-toukokuussa 21 prosenttia. Lääketeollisuuden tuottama arvonlisäys on kasvanut jo silloin vuositasolla 1,3 miljardia euroa.

Suomessa parhaimmat apteekkarit tienaavat vuodessa jopa yli 1,2 miljoonaa euroa. Apteekkarien äärimmäisen suuret ansiot johtuvat siitä, ettei alaa olla suomessa kilpailutettu lainkaan.

Jo vuosia sitten selvisi, että kuinka yli 700 000 suomalaista ovat jatkuvassa pillerihumalassa ja käyttävät masennuslääkkeitä. Tämä tekee jo peräti 13 prosenttia koko suomen väestöstä, joka on hirmuinen luku.

Masennuslääkkeistä vaarallisimmat ovat SSRI- lääkkeet, jotka ovat selektiivisen serotoiinin takaisinestäjät. Nämä aiheuttavat myös tilastollisesti eniten mm. agressiivista käyttäytymistä lääkkeen käyttäjillä.

Näistä väkivaltaisista ajatuksista, mitä SSRI-lääkkeet saavat käyttäjissään aikaan on puhuttu internetissä jo täysin avoimesti. Onhan vielä kyseessä tämä suomalaisten kouluampujien ihmepilleri, jota myös Jokelan sekä Kauhajoen koulusurmaajat käyttivät.

Suomalaiset on aivopesty jo lapsesta lähtien luottamaan lääketeollisuuteen sekä lääkäreihin niin, että he olisivat joitain yli- asiantuntijoita ihmisen terveyteen sekä hyvinvointiin liittyvissä asioissa.

Psykiatrian tuoteryhmiin kuuluvat pillerit, joita vastaan vielä lääkäreitä lahjotaan n. 10 000 euroa vuodessa bonuksilla, siitä että ne määräävät näitä lääkkeitä potilailleen. Niin se on melkein kuin A- klinikalla määrättäisiin kossua alkoholismin -hoitoon. Apteekeista kun ei vielä toistaiseksi saa reseptiä vastaan kossua tai vodkaa, mutta kenties vielä aika näyttää, että minne päihde- kulttuuri etenee Euroopan osalta.

Psykiatrian lääkkeet kuuluvat pääosin eri huumausaineiden johdannaisiin, joista nämä pillerit valmistetaan ja käyttäjiä ei koskaan ole tarkoitus parantaa pillerin voimin. Vaan parantuminen tapahtuu enemmän siellä, mitä liikkuu sen pillerinsyöjän pään sisällä. Jolloin tämän lääkkeen todellinen teho onkin siinä plasebossa.  


Lähteet: http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2015/09/who-lisasi-rakkauden-viralliseksi.html

http://xestia.net/testit/asperger.php 

http://www.metropoli.net/rakkaus-ja-seksi/nyt-se-on-tutkittu-rakkaus-on-virallisesti-mielisairaus/ 

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001943850.html 

http://masik.puheenvuoro.uusisuomi.fi/127828-noin-yli-700-000-onnetonta 

http://toivorissanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/190522-haluan-jalleen-tappaa-juttu-ssri-laakkeista