http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, marraskuuta 02, 2016

Nato ei suostu Venäjän ja Suomen tekemään esitykseen Itämeren lentoturvallisuudestaSuomen presidentti Sauli Niinistö ja Venäjän presidentti Vladimir Putin neuvottelivat keskenään, että Itämeren lentoturvallisuutta voitaisiin parantaa, jos siellä sotilaskoneet joutuisivat jatkossa lentämään transponderit päällä.

Nato kuitenkin hylkäsi tämän ehdotuksen, koska Nato ei tähtää rauhaan Itämerellä, vaan sotaan.

Transponderi on se tunnistuslaite, joka on myös reittilentokoneissa, joista näkee niiden sijainnin tutkassa.

Esimerkiksi internetissä oleva flightradar24- nettisovelluksesta näkee maailman reittilentokoneiden kulun reaaliajassa. 


Venäjän armeijan käyttämissä Su-24 hävittäjissä on jo sen polven elektromagneettisten pulssiaseiden (EMP) teknologiaa, joka hirvittää Natoa ja USA:n armeijaa.

2014 USA:n merivoimien USS Donald Cook saapui aseistautuneena neutraaleille vesialueille ja tarkoitus oli pelotella voimannäytöllä Venäjälle. Mutta Venäjä lähettikin tuolloin tuolle alueelle Suhoi 24-hävittäjän, jonka lähettämä EMP-pulssi lamaannutti koko aluksen sähköt.


Tämän jälkeen laite teki vielä 12-valehyökkäystä ja lensi vielä lopulta tästä sota-aluksesta vain 10 metrejä ohi. Huhujen mukaan hyvin moni aluksella tuolloin työskennelleestä miehistöstä pelästyi tuosta tapauksesta niin paljon, että peräti 27 heistä irtisanoi itsensä.

Mutta tämänkin tapauksen lännen russofobia-media käänsi tapauksen täysin toisinpäin. Että Venäläiskone provosoi amerikkalaisalusta. Mutta tämäkin tapaus sai jenkkiarmeijan niin suuren noloon tilanteeseen, että he uskalsivat siitä vasta kaksi vuotta myöhemmin uutisoida läntisessä mediassa. Koska USA:n merivoimia oli nöyryytetty näin kauhealla tavalla.


Suomettuminen näkyy ulkopoliittisessa linjassa
Suomettuminen näkyy tällä hetkellä voimakkaasti Suomen ulkopoliittisessa linjassa.

Suomettumisella tarkoitetaan Suomen joutumista suurvaltojen väliin pelinappulaksi ja jos tämän hetkistä ulkopolitiikkaa katsoo, niin Suomen hallinto on jo Naton sekä USA:n hallinnon kengän alla.

Kun vielä Kekkosen aikaan Suomella oli selvä ulkopolitiikka, jossa suhteita pidettiin yllä mm. Venäjään (silloinen Neuvostoliitto).

Tuota hyvien suhteiden ylläpitämistä Venäjään kutsuttiin Kekkosen ja Paasikiven linjaksi, mutta jossain vaiheessa tuo rauhanajan sopimus lakkautettiin kulisseissa. Mutta siitä ei kerrottu meille suomalaisille mitään, koska tässä tapahtui vallanvaihto ja fasistit siirrettiin valtaan USA:n sekä CIA:n avulla.

Tuo vallanvaihto tapahtui tuolloin 2011 eduskuntavaaleissa, jolloin fasistinen Kokoomuspuolue nostettiin vaalivilpillä vaalivoittajaksi. Tämä oli jo aiemmin luvattu heille USA:n suurlähetystöstä vuonna 2006. 

Mutta Kokoomukselle asetettiin kuitenkin ehto tuolle, että tämä fasisti-puolue nostettiin valtaan, sillä heidän vaadittiin vievän Suomen Natoon, jonka he lupasivat tehdä seuraavalla vaalikaudella.

Sitten koitti 1.9.2014, jolloin kenraali Jarmo Lindberg laittoi nimensä tuohon Naton ja Suomen väliseen isäntämaasopimukseen, joka oli sinetöinti tuon Kekkosen-Paasikiven linjan murtamisesta.

Tämä oli laiton vallankaappaus, jonka uhka asetti Suomen myös vaaraksi joutua vielä ulkomaalaisten terroristien vallankaappauksen kohteeksi. Koska vuosi sitten CIA sai solutettua moniin EU-maihin ISIS-terroristeja ja heitä on nyt lukuisine komentajineen jo näissä Suomen vastaanottokeskuksissa.

Joten mistä me tiedämme, että onko juoni saada heillä aikaiseksi massiivinen kaaos ja sisällissota koko Eurooppaan.

Mikäli juoni on globaali, niin silloin sillä ei enää voi olla tekemistä Suomen ja Venäjän välisten suhteiden kanssa. 

Vaan silloin tämä ISIS-juonen on oltava liittyväinen jollain tasolla Euroopan Unionin pakkosiirtämisellä liittovaltioon.

Suomen sisäministeriö teetti jo vuosi sitten salaisen kyselyn, jonka se lähetti kaikkiin Suomen hautaustoimistoihin, jossa se tiedusteli ruumiishuoneiden ja hauta-arkkujen resursseja.


SUPO sekä KRP on jo julkisuudessa ilmoittanut, että se tietää Suomessa jo olevan lukuisia ISIS-terroristeja. Mutta jo vuosi sitten poliisille annettiin kirjallinen ohje, ettei näiden turvapaikanhakijoiden terrorismi tai sotarikostaustasta saa kertoa julkisuudessa. Joten tämän takia tästä tiedottamisen joutuikin tekemään MV-lehti.


Tämän EU:n perustajat ja esi-isät ovat kasaarijuutalaisia pankkiireja, joiden alkuperäinen idea ja motiivi oli saada tuhottua Eurooppalainen väestö keinolla millä hyvänsä.

Mutta heidän seuraava ideansa on pakottaa jokainen EU:n 27 jäsenmaata väkisin fasistiseen liittovaltioon ja todennäköisesti tämä yritetään tehdä tuon ISIS-terroristien avulla, jotka ovat näiden sionisti-pankkiirien yksityisarmeija.


Jopa Israelin kommandot ovat käyneet Syyriassa pelastamassa ISIS-terroristeja hädästä.

Mutta Suomesta on vaara tulla seuraava Ukraina ja se on vain ajan kysymys, että missä vaiheessa nämä kulissien takana vehjeilevät fasistit määräävät Suomesa olevat ISIS-solut aseisiin ja Suomen reservin miehet taistelemaan heitä vastaan.

Mikäli näiden vapaamuurari-fasistien brutaali suunnitelma toteutuu, niin se repii tämän koko Suomen hajalle ja silloin tuo Nato-kiimaisen eliitin märkä päiväuni tuosta Suomen ja suurkaupunkien kuten Helsingin hybridisodasta voi alkaa.

Nämä monet Suomen fasistisuvut odottavat tuota rauhan ajan siirtymistä sotaan kuin kuuta nousevaa ja he vihaavat suomen kansalaisia. Erityisesti heitä, jotka ovat heränneet tämän kaiken keskellä ja tiedostaa jo tämän käynnissä olevan pelin.

Tätyy myös ymmärtää se, että näille rikkaille fasistisuvuille jopa sisällissota Suomessa on vain äärimmäisen hyvä rikastumismuoto ja voittoa tuottava bisnes puhumattakaan maailmasotien tuomista voitoista.

Kimmo Sasikin omistaa ulkomaalaisten ohjusfirmojen osakkeita ja Suomen fasistihallinto myy aseita maihin, joissa niitä käytetään sikäläisen väestön teloituksiin. Lisäksi Suomalainen nosturifirma myy nostureitaan Iraniin, jossa näissä nostureissa hirtetään Iranin kansalaisia mm. homoja.

Tällaisesta ulkomaankaupasta ei synny kuin vain lisää karmaa tälle Suomen halinnolle, jonka synnit sitten pitäisi vielä tämän köyhän kansan maksaa pois.

Sipilän hallinto harjoittaa vielä tällä hetkellä sen luokan talouspolitiikkaa, että jossain vaiheessa tuo velka menee jo niin suureksi kuin 1992-1993, jolloin Suomen Pankilta loppuivat rahat. 

Tuolloin presidentti Mauno Koivisto sai kuitenkin päähänsä, että mikäli silloiset yrittäjät ajaisi ajettua pankkien toimesta konkurseihin. Niin näillä yrittäjiltä ryöstetyillä vakuuksilla Suomi saisi taas otteen kiinni taloudestaan. 

Joten näin Suomi pelastettiin uhraamalla yrittäjät tuolla salaisella Koiviston -konklaavisopimuksella, joka on vieläkin kassakaapissa salattuna ihmisten nähtäviltä. Vaikka tuon sopimuksen sisältö on helppo nähdä, ilman vaikka sinne SUPO:n kassakaappiin ei pääsisikään.

Aivan kuten Tiitisen -lista on jo niin vanha, että lähes enää 10 prosenttia siinä olevista poliitikoista on enää elossa (Mauno Koivisto, Eero Heinäluoma, Tarja Halonen, Paavo Lipponen jne.).

Tosin Wikileaks vuoti tämän Tiitisen listan jo 2010 julkisuuteen, joten sen salaisuus häipyi jo silloin.

Mutta Suomalaisille korruptoituneille virkamiehille on jäänyt aina tuo tapa valehdella. Jos 2010 Iltasanomat näytti jo tuon Tiitisen listan julkisuudessa, niin sitä kommentoi tuolloin virkamiehet pelkillä olankohautuksilla. 

Tuolloin näitä Tiitisen listan papereita tutki professori Seppo Hentilä, joka totesi listan olevan vain pelkkää arkistojen tusinatavaraa. 

Mutta syy siihen, että miksi Mauno Koivisto julisti tuon Tiitisen -listan salaiseksi ollessaan presidenttinä. Niin hän pelkäsi, että hänen vakoilutaustansa tulisi julki, koska hän on yksi tuolla listalla olevista nimistä.

Nykyään kun Itä-Saksan Stasi ja DDR ovat hajonneet, niin Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA:lla on jo paljon vahvemmat yhteydet Suomen politiikkaan.

Sillä mikäli heidän suojateistaan julkaistaisiin tällainen Tiitisen- listan kaltainen kohulista, niin siitä saisi jo aikamoisen skandaalin aikaiseksi. Mutta CIA:lla on poliitikkojen lisäksi myös suojissaan ihan Helsingin-Sanomien sekä YLE:n toimittajia.

Koko homman juoni on saada CIA:n avulla nämä toimittajat välittämään tätä Venäjä-viha politiikkaa läpi Suomen korruptoituneessa mediassa. 

Lisäksi Helsingin-Sanomien toimittajia käydään mm. kerran kuussa kestitsemässä ja juomat tarjoaa CIA. Vaikka näistä jutuista ei yksikään toimittaja uskalla puhua mitään.

Että voi kuvitella, että mikäli kuka tahansa journalisti noissa olosuhteissa, joilla on omatuntoa vielä jäljellä. Saattaa helposti ajautua petetyn moraalinsa kanssa umpikujaan ja ajautua vaikka mm. juomaan.

Journalismin kuuluisi olla alunperin sellaista informaatiota, jossa kerrotaan totuus. Mutta sitten tulivat fasismi valtion sisään ja tekikin tästä lehdistöstä vallan vahtikoiria.

Mutta jos tässä korruptoituneen hallinnon sekä median ympärillä jokin yksittäinen Suomen kansalainen kuten Ilja Janitskin onnistuu luomaan täysin vapaan median. Niin tällaista vapaata mediaa ei pysty enää CIA:n kaltaiset mädättäjät ostamaan pois vaikuttamasta Suomen politiikkaan.

Lisäksi Suomen korruptoituneet valtapuolueet ja lähinnä Sosiaalidemokraatit (SDP) käyvät suurta sotaa juuri tätä MV-lehteä vastaan. Koska tämä nettijulkaisu on paljastanut SDP:n puolueen poliittisia rikoksia sekä ilmiantanut heidän puolueensa sisällä toimivien pedofiilien henkilöllisyyksiä.


Demarileirin historiasta löytyy todella paljon korruptiota sekä mm. salamurhia. Kun tämä 70-luvulla pääministerinä toiminut Keijo Liinamaa (kuvassa) sai tappouhkaukset ihan puoluetovereidensa välittämänä.


Edesmennyt Finnairin lentokapteenina toiminut Heikki Urmas (kuvassa) kirjoittaa kirjassan "Raadolliset toverit ja vallankäyttäjät", kuinka hän sai vuonna 1975 kesän aikana lukuisia tappouhkauksia puhelimitse. 

Elokuun alkupuolella lauantai-iltana hän sai puhelinsoiton, jossa soittajan puheessa korostui suomenruotsin aksentti. 

Tämä suomenruotsalainen uhkailija oli tiedustellu Urmakselta, että aikoisiko hän jatkaa vielä kirjallisia töitään.

Puhelu loppui sitten siihen, että tämä suomenruotsalainen uhkailija totesi, että "toivottavasti teille ei tapahdu mitään".

Toisessa soitossa taas sanottiin, että "tässä maassa on lopullisesti hiljennetty paljon merittävämpiäkin henkilöitä kuin joku mitätön lentokapteeni".

Tästä juuri näkyy tuo, että miten jo 70-luvulla nämä fasisti-sukuihin kuuluvat miljonäärit pelkäävät jokaista suomen kansalaista, joka uskaltaa paljastaa näiden vehkeilijöiden juonet.

Vaikka vielä tuolloin 1970-luvulla ei ollut vielä Internet -verkkoa, niin silloin suomen korruptoitunut eliitti vainosi heitä, jotka uskalsivat julkaistuissa teoksissaan uhmata eliittiä.

Keijo Liinamaa (Sd.) salamurhattiin lopulta tod. myrkyttämällä, koska hän menehtyi vain 55-vuotiaana lenkkipolulla vuonna 1980. Tosin hänen nimensäkin löytyy myös tältä kohutulta Tiitisen -listalta, jolloin myös hänellä oli salattuja yhteyksiä Länsi-Saksan DDR:n Stasiin.

Hän oli joitain kuukausia aikaisemmin kertonut Heikki Urmakselle, kuinka häntä oli tullut tapaamaan vielä 2 sanansaattajaa, jotka kertoivat hänen hengen olevan vaarassa. Koska miehen poliittinen linja oli kuulemma mennyt liian kauas Sosiaalidemokraattisen puolueen linjasta.


Paavo Väyrynen (kuvassa) ilmeisesti joutui vastaanvanlaisen tilanteen eteen vuosi sitten, kun hän ilmoitti eroavansa Keskusta- puolueen eduskuntaryhmästä. Mutta ilmoitti kuitenkin pysyvänsä vielä Keskustan -paikallisosastossa.

Keskusta- puolueen sisällä kun ei ole lupa enää yhdenkään kansanedustajan ehdotella Suomen eroa EU:sta. 

Mutta tätä EU-ero flirttailua ja populismia saa harrastaa vain ennen vaaleja, mutta sen jälkeen takki on käännettävä, kuten Timo Soinin otteista on monet Suomalaiset huomanneet. 

Tällainen Suomen kansalaisten kusettaminen ja kylmä huijaaminen on juuri tätä CIA:n sponsoroimaa mädätys -politiikkaa, jolla Suomi tuhotaan pala palalta.


Lähteet: http://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/lehti-nato-hylkaa-ehdotuksen-transpondereista-itamerella/6082650

 https://www.youtube.com/watch?v=4eQzLCbQwW8

https://kosminenvalo.wordpress.com/2015/05/22/geopoliittinen-loppupeli-ja-sen-pelurit-venaja-usa-kiina-suomi/ 

http://www.veteranstoday.com/2014/11/13/aegis-fail-in-black-sea-ruskies-burn-down-uss-donald-duck/ 

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015060219791906_ul.shtml   

http://yle.fi/uutiset/3-8650264