http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, marraskuuta 06, 2016

Miten puolueiden poliittinen mädätys toimii


Teksti: Teemu Vehkala

Suomen valtapuolueet on jo ajat sitten kaapattu CIA:n haltuun, jonka kautta koko Suomen poliittista järjestelmää on ohjattu salaisesti.

Homma toimii niin, että jokaisessa valtapuolueessa toimii CIA:n salainen tietolähde, jonka tehtävänä on raportoida puolueen sisältä tietoja CIA:lle. Mutta tietolähteiden tarkoitus on myös ohjata puolueiden politiikkaa USA:sta tulevien ohjeiden mukaan.


Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini (kuvassa oikealla) on jo aiemmin herättänyt keskustelua USA:n reissuillaan. Näillä ns. rukousaamiais- matkoilla

Mutta tämä rukousaamiainen on vain puolitotuutta siitä, että mitä nämä reissut todellisuudessa ovat olleet.


Suomen sisäistä politiikkaa ohjaillaan niin, että puolueiden sisällä toimii CIA:lle omat tietolähteet.

70-luvulla SDP:ssä ulkoasiainministerinäkin toiminut Väinö Leskinen oli demarien tietolähde CIA:lle. Olihan sosiaalidemokraatit päätyneet CIA:n lahjonnan ja manipulaation alle jo vuonna 1949.


CIA rahoittaa Suomen valtapuolueita

Myyrän työ jota nämä CIA:n tietolähteet harjoittavat Suomen valtapuolueissa tapahtuu CIA:n lahjontaa vastaan.

CIA antaa siis rahaa niitä palveluksia vastaan, joista nämä valtapuolueiden puheenjohtajat suostuvat mm. yksityistämään Suomen valtionyhtiöitä ja heikentämään Suomen taloutta.


McKinsey & Company CIA:n lobbausosasto Suomessa

Yhdysvaltalainen konsulttiyhtiö McKinsey & Co toimii Suomessa valtapuolueiden lahjomisyksikkönä ja heidän käsiinsä on yksityistetty jo Suomen hallituksen budjettiohjelma, josta tämä Wall Streetin pankkiireja palveleva yhtiö on veloittanut n. 500 000 euroa vuodessa.

Helsingissä toimii myös Aleksanterinkatu 46 A osoitteessa Booz Allen Hamilton niminen konsultointiyhtiö, joka työskentelee USA:n NSA:lle.


Tämä yhtiö on sama, jolle NSA:n tietovuotaja Edward J. Snowden (kuvassa) työskenteli aiemmin system analyst -hommissa.

Myös toimittajissa CIA:n rottia

Suomen eduskunta ei ole ainoa paikka, jossa CIA:n tietolähteet vaikuttavat, vaan CIA lahjoo myös valtamedian toimittajia.

Tämä CIA:n soluttautuminen Suomen mediataloihin on aikaansaanut sen, että tämän vuoksi mm. Yle irtisanoi toimittaja Jaana Kiven työsuhteen, koska hän kritisoi TTIP- artikkelissaan Yhdysvaltoja, joka on YLE:n sääntöjen vastaista.

Näin kun CIA on soluttautunut mediaan sekä politiikkaan, niin kaikki aito demokratia on mädätetty sen avulla. Sillä puoluekurikin on todellisuudessa CIA:n tietolähteiden kuria, koska valtapuolueiden politiikkaa ohjaillaan Yhdysvalloista asti.