http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, marraskuuta 21, 2016

Paljastiko maalaus Washington DC:n poliitikkojen pedofiili verkoston ?


Hillary Clintonin presidentinvaalien kampanjapäällikkö John Podestan sähköpostivuodot ovat jatkuneet ja nyt selvisi, että miehen suosimassa Comet Ping Pong -pizzeriassa sijaitsevassa pingis-huoneessa on hieman kyseenalainen maalaus, joka ei jätä ketään epäselväksi, että mitä se oikein esittää.

Tämä myös viittaa siihen, että tämän kyseisen pizzerian omistajalla on silloin oltava myös mieltymyksiä lasten seksuaaliseen hyväksikäyttöön, kun kerta tuollaista pedofilia-taidetta ripustaa julkisen ravintolan seinälle.


Comet Ping Pong ravintola sijaitsee valkoisesta talosta vain vajaan 6 km päässä ja se on Washington DC:ssä suosittu ruokapaikka, jossa myös Hillary Clintonin kampanjapäällikkö John Podestalla on tapana käydä syömässä.Washington DC:ssä on aina toiminut laajoja pedofiili-verkostoja, joihin ovat kuuluneet aina korkeita poliitikkoja. 
 Mutta näitä vaan hyvin harvoin pääsee käryämään julkisuuteen, kuten kävi 1980-luvun lopussa, jolloin tuosta silloisesta Washington DC:n poliitikkojen pedofiili-ringistä tehtiin aina dokumenttielokuva Conspiracy of Silence, joka vielä hyllytettiin useilla kaupallisilla tv-kanavilla. Koska dokumentin sisältö oli liian tulenarkaa materiaalia, joka paljastaa USA:n poliittisen järjestelmän mätäpaiseet, pedofilian. 


Lähteet: http://www.anonymousconservative.com/blog/podesta-pizza-pedophiles-discomfiting-coincidences/

https://luciussomesuch.wordpress.com/2016/11/08/pizza-pizza-scenes-from-the-podesta-dc-pedophile-ring-of-hell/