http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, marraskuuta 03, 2016

Olli Heikkilän tapaus


Tässä maassa jokainen joka astuu ns. suurille varpaille, voi joutua missä tahansa vaiheessa tämän korruptoituneen esivallan hampaisiin.

Olli Heikkilä (kuvassa) sai käsiinsä vuonna 1985 Suomenmaa -lehdessä olleen mielipidekirjoituksen, jossa suomalainen päätoimittaja hyökkäsi neuvostopropagandan mukaisesti Viron itsenäisyysaktivistien kimppuun ja nimitti heitä mm. huligaaneiksi.

Heikkilää jäi ihmettämään se, että tämän jutun kirjoittaneesta päätoimittajasta tuli parin vuoden päästä Suomen pääministeri.

Mikäli hän olisi sanut rahallista tai poliittista hyötyä neuvostopropagandalleen, olisi hän silloin ollut kelpaamaton toimimaan tämän maan valtionjohdossa.


Tästä sitten Heikkilä uudelleenjulkaisi tämän kyseisen vanhan kirjoituksen uudelleen tunnetun Seppo Lehdon (kuvassa) kanssa erään yhdistyksen omistamilla kotivisuilla.  

Tämä sai aina aikaan sen, että pääministeri ja poliittisista mielipidevainoistaan tunnettu valtionsyyttäjä esiintyivät pian Neloskanavan uutislähetyksessä. Siellä esitettiin huolestuminen valtionjohtoon suuntautuneista loukkaavista kirjoituksista. 

Tässä lähetyksessä ilmeni myös se, että kuinka pääministeri oli myös henkilökohtaisesti osallistunut Keskusrikospoliisin kanssa tämän jutun selvittelyyn. Mutta myös tasavallan presidentti oli ollut yhteydessä tuolloin Keskusrikospoliisiin.

Myöhemmin ilmeni, että pääministeri oli väärynkäyttänyt asemaansa usuttaakseen Keskusrikospoliisin juuri samojen henkilöiden kimppuun, jotka yrittivät paljastaa hänen toimintansa neuvostototalitarismin sekä propagandatavoitteidensa hyväksi.

SUPO:n toimivaltaansa hän käytti väärin, koska tasavaltalaisessa hallitusmuodossa on voimassa vallan kolmijako, jossa on keskeinen edellitys tyrannian ehkäisemiseksi.

Vaalit 2007

Sitten koitti vuoden 2007 eduskuntavaalit, jolloin Heikkilä toimi yhden suomalaisen rekisteröidyn puolueen puoluesihteerinä sekä eduskuntavaaliehdokkaana.

Heikkilä oli yhtenä päivänä viemässä vaalikonesalasanoja sisältävää kirjettä postiin, kunnes siviilipukuiset Keskusrikospoliisin poliisit kidnappasivat hänet kadulta ja veivät poliisivankilaan kuulusteltavaksi.

Heikkilää kuulusteltiin tämän jälkeen ja vaalikonesalasaja otettiin poliisin haltuun ja Heikkilän kodissa tehtiin ns. kotietsintä. 

Kotietsinnässä takavarikoitiin mm. puolueen verkkosivuston ylläpitoon sekä sähköpostin ylläpitoon tarkoitettu tietokone. Mutta myös puolueen sisäinen ja ulkonen viestintä jäädytettiin pariksi viikoksi ennen eduskuntavaalien äänestyksen alkamista.

Muilutus käräjäoikeuteen

Tästä kului vain n. vuosi kunnes Heikkilä oli saapunut juuri autolla lähiomaistensa asunnolle, kunnes n. minuutin hänen jäljessä kulkeneet Keskusrikospoliisin siviilipukuiset miehet laittovat hänet käsirautoihin, ja kuljettivat jälleen Tampereen poliisivankilaan.

Heikkilä tiedusteli kuljetuksen aikana mm. elintärkeiden lääkkeiden saamisesta tuon vapaudenriiston aikana. Mutta hänelle vastattiin, että sairaanhoitaja tulisi tuomaan hänelle lääkkeet, mikä osoittautuikin valheeksi.
Heikkilää pidettiin yön yli poliisivankilassa ilman lääkkeitä tai ruokaa. Aamulla tuotiin haaste oikeudenkäyntiin, jota oli Heikkilää vastaan jo valmistettu etukäteen.

Syytteessä valtionsyyttäjä ajoi Olli Heikkilää sekä Seppo Lehtoa vastaan syytteitä kansankiihotuksesta kansanryhmää vastaan, uskonrauhan loukkaamisesta ja useista törkeistä kunnianloukkauksista.

Näiden väitettyjen kunnianloukkausten joukossa oli myös eräs poliisi samalta paikkakunnalta kuin oli esitutkintaan osallistuneita poliiseja. Mutta myös käräjätuomari samasta oikeudesta, jossa asiaa käsiteltiin ja kaksi syyttäjää samalta paikkakunnalta ml. Kihlakunnansyyttäjä sekä paikallinen vihreiden kansanedustaja.Huomatkaa vielä kohta 1:31, jossa pääministeri Matti Vanhanen toteaa näin; "Tietysti ehkä ajatuksena on ehkä, että haettaisiin yksi case, jossa haettaisiin loppuun se raja. Että jos sen ylittää, niin siitä tulee myöskin edesvastuu." 

Lehdosta siis tehtiin 2008 tällainen "varoittava esimerkki", ettei Suomen kuningashallintoa saa kukaan kritisoida tai parodioida netissä. Tai muuten häkki heilahtaa ja tulee ehdoton tuomio.

Tuohan on juurikin sama tilanne tässä Ilja Janitskin casessa, jonka takana on miltei 100 % varmuudella jälleen Suomen valtioneuvosto. Mutta tällä kertaa vielä CIA:n painostamana, koska MV-lehti on vaikuttanut eräiden vapaamuurari- tahojen mukaan liikaa Suomen poliittiseen järjestelmään. 

Miten vielä Suomen pääministeri voisi vielä tietää jonkun tulevan rikostuomion ennaltasuunnitellusta sisällöstä jotain, ellei hän olisi itse vapaamuurarien saunailloissa ollut näitä valtioneuvoston junailemia oikeusmurhatuomioita itse myös suunnittelemassa ja toiminut silloin päätäntävaltansa vastaisesti. 
 

Oikeusprosessi

Heikkilä tuomittiin lopulta kaikista syytekohdista ja tuomioksi tuli 14 kk ehdollista vankeutta, sakkoja sekä vielä  n. 100 000 euron korvaukset + oikeudenkäyntikulut.
 
Tämän seurauksena myös pitkä lista nettiosoitteita määrättiin suljettavaksi ml. turkulaisen kunnallispoliitikon ja puoluejohtajan henkilökohtainen poliittinen blogi, joka ei edes tiennyt, että hänen blogiaan oli vaadittu suljettavaksi tuossa oikeudenkäynnissä.

Heikkilä otti välittömästi tuon jälkeen yhteyttä oikeusaputoimistoon, joka löysi hänelle lopulta lakimiehen edustamaan häntä hovioikeudessa. Mutta joutuikin vähän tämän jälkeen kieltäytymään nähtyään asianomistajien nimet. 

Heikkilä löysi sitten kuitenkin toisen lakimiehen. Mutta hovioikeudessa vastapuoli esitti, ettei Heikkilää vastaan ollut riittävästi todisteita.

Syyttäjä jätti kertomatta oikeudelle tiedossaan olevan oleellisen todisteen Heikkilän syyttömyydestä. 
Lisäksi Heikkilän puolustusasianajaja rupatteli ja naureskeli syyttäjän kanssa oikeudenkäynnin väliajalla, mikä viittaa juuri näihin kommunistisiin Demlan miehiin.


Maanpako 

Lopulta Heikkilä päätti lähteä ulkomaille vuonna 2009, koska katsoi ettei Suomi ollut enää oikeusvaltio, ja että demokratia-aktivismin jatkaminen Suomessa johtaisi vain vainoihin.

Heikkilän lakimies kieltäytyi viemästä tapausta EIT:hen ja tämän jälkeen Heikkilä kuitenkin onnistui löytämään uuden lakimiehen, joka alkoi viemään asiaa EIT:hen.

Heikkilä palasi lopulta vuonna 2010 Suomeen ja kuuli pian, ettei EIT ottanut asiaa edes käsittelyyn.
 
Tämän jälkeen Heikkilä kirjelmöi YK:n ihmisoikeusviranomaisille, josta vastauksena kehoitettiin ottamaan yhteyttä eduskunnan oikeusasiamieheen. 
Oikeusasiamiehelle Heikkilä oli jo kirjelmöinyt eri prosessin valmistusvaiheissa ja oikeusasiamies oli vain tehnyt ristiriitaisia päätöksiä. Esim. poliisit, joiden toimista oli kanneltu, murisivat ja muuttivat tarinaa valheellisilla lausunnoilla.


Kansainvälinen Rikostuomioistuin

Tämän jälkeen Heikkilä kirjelmöi myös Haadin kansainvälisen rikostuomioistuimen syyttäjälle rikosnimikkeillä vaino, kidutus ja orjuuttaminen, sillä mm. Lehdon 2,5 vuoden ehdottomaan tuomioon sisältyi orjuutta vastaava vankityö valtionyhtiö Vapolla, josta maksettiin vangille vain nimellinen vangin palkka, joka kuitenkin takavarikoitiin ulosmittauksiin.

Kansainvälinen Rikostuomioistuin otti asian pian käsittelyyn, mutta ilmoitti hyvin pian, ettei tapausta voisi käsitellä todisteiden puutteessa. 

Todisteiden hankinta kun edellyttäisi silloin rikostutkijoiden lähettämistä Suomeen, mutta sitä ei tapahdu ilman prosessioikeuden omaavan tahon vaatimusta. Eli tällaisia tahoja ovat vain tuomioistuimen oma syyttäjä, jäsenvaltio ja YK:n turvallisuusneuvosto.

Heikkilä laati keväällä 2015 kansalaisaloitteen Suomen prosessioikeuden aktivoimiseksi asiassa. Kansalaisaloitetta ei kuitenkaan koskaan julkaistu kansalaisaloitepalvelussa.


Mielenkiintoisia yhteyksiä

Tämän jälkeen Heikkilä kirjelmöi myös Haadin kansainvälisen rikostuomioistuimen syyttäjälle rikosnimikkeillä vaino, kidutus ja orjuuttaminen, sillä mm. Lehdon 2,5 vuoden ehdottomaan tuomioon sisältyi orjuutta vastaava vankityö valtionyhtiö Vapolla, josta maksettiin vangille vain nimellinen vangin palkka, joka kuitenkin takavarikoitiin ulosmittauksiin.

Kansainvälinen Rikostuomioistuin otti asian pian käsittelyyn, mutta ilmoitti hyvin pian, ettei tapausta voisi käsitellä todisteiden puutteessa.

Todisteiden hankinta kun edellyttäisi silloin rikostutkijoiden lähettämistä Suomeen, mutta sitä ei tapahdu ilman prosessioikeuden omaavan tahon vaatimusta. Eli tällaisia tahoja ovat vain tuomioistuimen oma syyttäjä, jäsenvaltio ja YK:n turvallisuusneuvosto.

Heikkilä laati keväällä 2015 kansalaisaloitteen Suomen prosessioikeuden aktivoimiseksi asiassa. Kansalaisaloitetta ei kuitenkaan koskaan julkaistu kansalaisaloitepalvelussa.Demla -lakimiehet yrittivät siirtää salassa Seppo Lehdon Turun vankimielisairaalaan

Seppo Lehto joutui tuona 2,5 vuoden ehdottoman vankeustuomionsa, joka tuli mm. kunnianloukkauksista lopulta tilanteeseen, jossa Demlan -lakimiehet yrittivät siirtää hänet salaa Turun vankipsykiatriseen mielisairaalaan. Mutta Lehto ehti kuitenkin saada tiedon US-blogiinsa, joka peruutti Demla -mafian toimet.


Vastapuoli joutuikin paniikkiin ja he eivät uskaltaneetkaan enää toteuttaa tuota suunnitelmaansa, jossa tämä oikeusmurhan uhri oltaisiin leimattu näillä vanhoilla Neuvostoliiton menetelmillä mielisairaaksi. 


Elämmekö jo fasistisessa oikeusvaltiossa ?  

Tästä Heikkilän ja Lehdon tapauksesta saa jo sellaisen mielikuvan, että elämmekö jo fasistisessa oikeusvaltiossa, jossa kaikki vapaa-ajattelu on kiellettyjä ja rikollista vihapuhetta ?

Suomen lain mukaan julkisuudenhenkilö kuten vaikka poliitikon tulee pystyä kestämään häneen kohdistunutta kritiikkiä tai vaikka pilkkaa.

Kunnianloukkaukseksi ei Suomen lain mukaan katsota toisen henkilön politiikassa, elinkeinoelämässä tai julkisessa virassa tai tehtävässä, tieteessä, taiteessa tai näihin verrattavissa julkisissa tehtävissä kohdistuvaa arvostelua.

Kunnianloukkauksesta rangaistuksena seuraa sakkoa tai enintään kuusi kuukautta vankeutta, joten on uskomatonta että esim. nyt Ilja Janitskinille syyttäjä
Heikki Wendorf on hakemassa 13 vuotta. Joissa kunnianloukkaustuomioiden osuus olisi 2 x 2 v. vankeutta.

Nämä Suomen hallituksen miniterit sekä valtioneuvoston virkamiehet eivät ole mitään kuninkaallisia, joiden arvostelu on kielletty.

Silti Euroopan unionin kehitys kulkee koko ajan kohti totalitaristista fasismia, jonka kliimaksi tulee viimeistään liittovaltion syntyvaiheessa.

Vapaamuurarien eliitti on suunnitellut toteuttavansa tämän EU:n liittovaltion vain saamalla aikaan Eurooppaan massiivista kaaosta ja pelkoa. Joten jos nyt jo poliisin pahin pelko on, että ISIS- joukot päästetään Suomessa irti ja armeija tulee kadulle. Niin tätäkö me Suomalaiset haluamme ja odotamme ?

Käynnissä on Naton vallankaappaus ja heidän suunnitelmansa on luoda ensin tuo kaaos valtionterrorismilla, jossa tällä kerralla heidän tarkoituksenaan olisi käyttää näitä Suomeen turvapaikanhakijana solutettuja ISIS-soluja sen työkaluina.

Ja kaikki he Suomalaiset, jotka uskaltavat uhmata eliittiä näinä aikoina, jolloin nämä maanpetturit odottavat tämän vallankaappauksen alkua kuin kuuta nousevaa.

Suomenruotsalaiset rikkaat fasistisuvut yrittivät tuhota Suomen jo 1918 ja melkein onnistuivat lakkauttamaan tämän maan itsenäisyyden.

Tämä suunnitelma tuolloin oli sovittu jo kenraalien kesken, että Suomen kaikki valta siirretään Saksaan I-maailmansodan jälkeen.

Mutta etupiirijako meni lopulta uusiksi, kun Saksa hävisikin tuon ensimmäisen maailmansodan.

II-maailmansodassa jälleen Suomen fasistit liittoutuivat Natsi-Saksan kanssa ja olivat tekemässä heidän johdolla suursuomea. Olivat aikeissa jopa hyökätä Moskovaan asti tekemään se suursuomi. Mutta toisin kävi...

Nyt käynnissä on jo III-maailmansodan lämmittelyvaihe ja jälleen Suomen hallinnon sekä valtioneuvoston sisällä vaikuttavat fasistit ovat jälleen tällä kerralla liittoutuneet USA:n ja Naton fasistien kanssa. Jotta saisivat jälleen kerran Suomettumaan tämän maan uudelleen suurvaltojen välisen konfliktin pelinappulaksi.

Kaiken ongelma on se, että kun tässä maassa valtaan noustetaan enää sielunsa myyneet fasistit ja ne oikeasti isänmaalliset miehet jätetään takariveille.

Näitä isänmaallisia upseereja ei päästetä kapiaisina ylemmäs, koska heiltä estetään ylennykset. Näin mahdollistetaan fasistien suosiminen myös Suomen armeijan sisällä.

Mutta samalla tavalla myös kaikki toisinajattelijat ovat päässeet KRP:n sekä SUPO:n mustille listoille. Jolloin heidän työllistymisensä estetään ja jos nämä toisinajattelijat sattuvat joutumaan Suomen oikeushallinnon hampaisiin. Niin silloin heille luetaan juuri Heikkilän tai Lehdon kaltaiset yli 100 000 euron velkavankeus valtiovallan kostona.

Myös sanomalehdillä on omat mustat listansa ja varsinkin Helsingin Sanomat harrastaa näitä listoja.

Suomen korruptoituneella eliitillä on ollut hyvin monia keinoja, joilla he yrittävät hiljentää mädäntynyttä koneistoa paljastavat suomalaiset.

1. Haastaa käräjille kunnianloukkauksista sekä muista pikkurikoksista (Janitskin -gate)

2. Lavastaa lapsipornokuvien hallussapidosta (Markus Janssonin tuleva näytösoikeudenkäynti)

3. Viedä käräjille ja tuomita rahankeruurikoksesta (Janitskin- gate)

4. Kidnapata poliisin toimesta ja vaatia vangitsemista ilman ennen kuin yhtään tuomiota on luettu ja hakea 13 vuoden tuomiota useilla tekastuilla rikosnimikkeillä. Tehden syyllinen silloin ns. varoittavaksi esimerkiksi (Janitskin -gate)

5. Yrittää mm. myrkyttää hengiltä, jolloin jälkiä ei jää, jos uhri saadaan menehtymään

6. Viedä neuvostoliiton tyyliin suoraan suljetulle osastolle ja leimata mm. paranoidisen psykoosin diagnoosilla. (Näitä operaatioita tehdään usein niin, että ensin henkilö huumataan synteettisellä tutkimuskemikaalilla, jolla uhrin tila saadaan sekaisin)

Suljetulla osastolla pakkolääkitsemistä jatketaan niin kauan, kunnes uhrin valtiollinen vastarinta saadaan ns. kukistumaan ja hän antautuu lääkärien ylivallalle.

7. Maineen salamurhaaminen (Erilaiset syytökset ja lavastetut tuomiot kuten Anneli Auer ja Jens Kukan lapsiin kohdistunut seksuaalirikostuomio oli syyttäjän kosto Auerin vapauttavasta murhatuomiosta. Koska Auerin maine oli tahrattava keinolla millä hyvänsä. Myös tämän takia tuon seksuaalirikosoikeudenkäynnin aineisto salattiin 60-vuodeksi, eikä Auerille tai Kukalle annettu valituslupaa edes korkeimmasta oikeudesta)

8. Erilainen pelottelu (mm. henkilöautolla seurailu sekä hämärällä renkaiden sudittaminen paikallaan)

9. Helikopterein tehtävä pelottelu, johon myös ovat osallistuneet Suomessa rajavartialaitoksen helikopterit.

Juuri menneellä viikolla Vantaalla pörräsi rajavartialaitoksen helikopteri keskellä yötä. Lehdessä väitettiin, että he olivat etsimässä metsässä jotain henkilöä.

Mutta kuitenkin yksi tämän viereisen talon asukas oli käynyt kysymässä metsässä taskulampun kanssa pyöriviltä poliiseilta, että mitä oikein oli tapahtunut. Niin joku poliisi oli lipsauttanut, ettei heillä olisi lupa kertoa, kun se on salaista.

Sitten tämä peitetarina kerrottiin 3 päivää sitten Iltalehdessä ja väitettiin, että rajavartialaitoksen helikopteri olisi etsinyt metsästä Kivistön ja Seutulan alueella metsästä Katriinan sairaalasta kadonnutta henkilöä.

Nämä helikopterilla tehtävät ns. pelottelu-lennot ovat aina salattu ja julkisuudessa ne kuitenkin ilmoitetaan aina jollain peitetarinalla.

10. Suomen lehdistön grillaus (Tämä on useiden viikkojen kestävää pääasiassa sanomalehtien tekemää loka-kampanjaa, jota kohdistetaan vain tiettyyn henkilöön useiden viikkojen ajan syöttäen hänestä keinolla millä hyvänsä keksittyjä negatiivisia juoruja ja maineen tahraamiseen liittyvää tietoa)

Tällaisen kohteiksi ovat Suomessa joutuneet lukuisat henkilöt kuten dosentti
Johan Bäckman, elokuvaohjaaja Tuukka Temonen, Anneli Auer, Jari Aanio, Ilja Janitskin, James Hirvisaari, Teuvo Hakkarainen jne.

Mutta mikäli tällaisen kohteeksi joutunut henkilö ei suostu alistumaan tällaisen median loka kampanjan aikana. Niin silloin hän osoittaa henkistä vahvuutta ja jos vielä pystyy näyttämään tämän vahvuuden vaikka tv:ssä. Joka saa yleensä aikaan sen, että loka-osapuoli yrittää rajoittaa silloin näiden syytettyjen näkyvyyttä julkisuudessa.

Lähde: http://alussaonsana.fi/vainottu/olli-heikkila/