http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, lokakuuta 01, 2020

YLE:n propaganda juttu Triplasta ja kuolleista linnuista


Teksti: Teemu Vehkala

YLE:n sivuilla oli juttu Kalasatamassa sijaitsevan Triplan kauppakeskuksesta, kuinka siellä on viime aikoina löytynyt joukoittain kuolleita lintuja.

YLE:n toimitus kirjoitti valheellisesti, että nämä linnut (kuusitiaiset) olisivat kuolleet törmätessään Triplan kauppakeskuksen seinille ja kuolleet sen törmäyksen voimasta. 


BirdLife Suomi on saanut useita yhteydenottoja aiheesta.

Mutta itse kävelin eilen Sompasaaressa ja näin kuolleen kuusitiaisen yhden kerrostalon vieressä, että ei tämä mitenkään kauppakeskus Triplaan liity, vaan tämä liittyy alueella olevien 5G verkkojen testaukseen, jonka gigahertsitehoja on nostettu jo sen verran ylös, että pikkulinnut putoilevat sen voimasta taivaalta ja menettävät henkensä. 

Kun tämän 5G teknologian suuri vaara on myös ihmiselle siinä, että se myös grillaa immuniteetin alas ja saa aikaiseksi useita säteilysairauksia kuten syöpää jne. Nyt jos tällaisia oireita on ihmisillä esiintynyt 5G katvealueilla, että iskee yhtäkkiä sellainen äärimmäisen voimakas väsymys, että aivan kuin kaikki veto olisi poissa ja jos tämä tila on iskenut akuutisti ja toisena päivänä taas ollutkin virkeä olo, niin silloin luultavasti kyse on näiden 5G verkkojen testauksesta.

Mutta nämä 5G verkkoja hallinnoivat tahot ajavat näillä 5G oireilla sellaisia vaikutuksia, että niiltä alkaisivat nyt ihmiset luulemaan koronavirus oireiksi ja saisi heidät joukoittain sairaaloihin koronatesteihin.
5G säteilyltä suojautuminen

5G säteilyltä voi suojautua monella eri tavalla ja yksi on hopeakankaasta tehdyt suojavaatteet, joita Suomessa myy mm. EM Suojaus niminen lafga, jonka kotisivut löytyy tuolta: https://www.emsuojaus.com/

Valtamediassahan on viimeaikoina toimittajat alkaneet ilkkumaan näitä 5G suojavaatteita myyjille yrittäjille. Että nämä toimittajat itse asiassa kusevat tuolla ilkkumisjournalismilla vain omille kengilleen, koska nämä lehtijutut tekevät nämä 5G suojavaatteita tekevät yritykset tunnetuiksi. 

Kun myös valemediassa pätee sama julkisuuden kirjoittamaton sääntö, että kaikki julkisuus sekä negatiivinen, että positiivinen on julkisuutta ja lisää kirjoitettavan asian markkina-arvoa ja tämä ihmiskuntaa ja humanismia vastaan omaa sotaansa käyvä satanistinen eliitti on aina halunnut näyttää omistamassaan valemediassa kaapin paikan näille heidän vastustajilleen ja siksi nämä Helsingin-Sanomien valtaeliitin puudelit (toimittajat), eli vallan vahtikoirat joudutaan toistuvasti hyökkäämään näiden muutamien julkisten toisinajattelijoiden kimppuun näillä kohujournalismin opeilla tehtailluilla lehtijutuilla, jotka eivät milloinkaan noudata sitä asiallista lehtimiestapaa, jota Julkisen Sanan Neuvosto (JSN) vaatisi toimittajia noudattamaan.

Mutta kun nämä valemedioiden rivitoimittajat pääsevät kerran kuussa juomaan kännit CIA:n piikkiin Keskiviikkokerhossa, niin tuo ryyppykerho jo heidän keskuudessaan rikkoo heidän työmoraalin. Mutta tästä juoma piikistä ei melkein kukaan ammattitoimittaja uskalla puhua julkisesti ääneen, että heidän keskiviikkokerhon konjakitkin sekä kaikki paukut siellä keskiviikkokerhossa vingutetaan sellaisella VISA:lla, jonka rahahanat johtavat CIA:lle asti, sillä CIA:han on se poliittinen ja vieraan vallan taho, joka myös Suomessa lahjoo lukuisia toimittajia ja CIA:n palveluksessa työskentelee myös aina Helsingin Sanomienkin toimittajia.

Tämä on ihan nyrkkisääntö, että näiden sionististen mediakorporaatioiden on pystyttävä pitämään yllä tätä papukaijajournalismia, etteivät toimittajat saa kyseenalaistaa uutissisältöä, vaan heidät tehtiin tuollaisiksi uutistoimistojen viestisisällön toistaviksi papukaijoiksi.

Lähde: YLE