http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, lokakuuta 27, 2020

Espanjassa alkoivat KORONA-psykologisen sodan seuraava vaihe - Katu stalkkerointi

 

Espanjaan julistettiin poikkeustila ja ulkonaliikkumiskielto, joka on voimassa ainakin seuraavat 15 päivää.

Ylhäällä oleva kuva on otettu Malagasta ja kuvassa näkyy korttelialueen paikallis stalkkeri, joka siellä ilmeisesti toimii EU:n Gestapo stalkkerointi tehtävissä valvomassa, etteivät ihmiset riko ulkonaliikkumiskieltoa.


Mutta Espanjan valtionjohtajat ovat näistä poikkeustoimista nyt niin kiihottuneita, että he ovat huhujen mukaan suunnitelleet venyttävän poikkeustilaa ja ulkonaliikkumiskieltoja jopa kuudeksi kuukaudeksi. 

Sillä nämä fasistista, totalitaristista ja täydelliseen tyranniaan tähtäävää Uutta Normaalia (Uusi Maailmanjärjestys) tavoittelevat elitistit ovat näistä poikkeustoimista äärimmäisen kiihottuneita, kuten Vatikaaninkin johto on. Sieltähän nämä käskyt oikeasti jaellaan ja sen tietävät he, jotka näitä asioita ovat jo riittävän monta vuotta pähkäilleet ja tutkineet.


Gestapo palasi kaduille Euroopassa ja nämä ajat ovat samat kuin II-maailmansodan aikoihin, jolloin ihmisiltä kysyttiin papereita kaikkialla.


Unicef
on nyt sitten valmistautumassa kaikkien aikojen piikki ristiretkeen, kun koko maailman väestö täytyisi nyt rokottaa.

Sopii kokeilla, kun täällä Suomessa sitä ei huoli edes puolimiljoonaa.

THL on saanut jo AstraZenecalta useiden miljoonien eurojen mainosrahapotin, jolla se nyt jo alkaa mainostamaan näitä vaarallisia koronarokotteita (RNA-rokote), joita ei olla vielä edes valmistettu loppuun.


Mutta tässä on nyt tosiaan käynnissä tämän Uuden Maailmanjärjestyksen pilottivaihe, jossa tämä maskisekoilu näyttelee sen keskinäisintä osaa, koska sillä nyt mitataan se, että mistä teidät on tehty.

Että oletteko nurkkaan peloteltuja ihmislampaita, tai oletteko totuuden ja vapauden sotureita. Se on ihan teistä itsestänne kiinni, että minkä roolin näinä aikoina otatte.

Mutta hän joka nyt päättää luopua tästä omasta sekä valtiollisesta itsemääräämisoikeudestaan, niin toki se on heillä tietenkin vapaa tahto mahdollistanut ja juurikin tätä samaa vapaata tahtoa se Vatikaanikin käyttää nyt hyväkseen, koska se tietää miten tyhmäksi he ovat onnistuneet aivopesemään maailman ihmiset, jota voimaa nämä elitistit käyttävät hyväkseen alistaakseen koko maailman.

Tämä on satanistinen hanke, koska Saatana käsittää tällaiset pahuuden voimat ja eipä ihme, että miksi Vatikaanin johtokin koostuu saatanan palvojista.


Vatikaanin päämanaaja Pappi Gabriele Amorth on jopa itse sanonut julkisesti, että kuinka Saatana on Vatikaanissa.


Lähde: Uusi Suomi