http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, lokakuuta 07, 2020

Hallituksen päästötavoite = Tehdä autoilusta kannattamatonta


Suomen liikenne- ja viestintäministeriö julisti eilen päästötavoitteensa, jonka tavoitteena on nostaa bensiinin litrahintaa jopa 0,40 euron korotuksella.

Eli käytännössä tässä se päästötavoitteen agenda tuli selväksi, että hallitus aikoo tehdä autoilusta niin kallista, ettei siihen enää edes veroja maksavilla taviksilla ole varaa ja tämähän sitten on sitä Uuden Maailmanjärjestyksen politiikkaa, että tehdään entisistä autoilijoista se EU-fillarikommunisti.


Vapaa liikkuvuus on ollut EU:n perusta. Mutta NEW WORLD ORDER /NWO agendassa se poistuu ja tilalle tulevat liikkumisrajoitukset, joita nyt mm. tämän keväällä 2020 käyttöön otetun valmiuslain aikana jo Suomessa maisteltiin, kun uudenmaan rajat laitettiin kiinni.

Fillarikommunismi Suomessa on vaan täällä viileässä pohjolassa vähän vieras käsite mitä tulee vuodenaikoihin. Mutta ei se Helsingin seudun liikennelaitosta (HSL) kiinnosta, joka ilmoitti nyt, että se alkaa karsimaan bussivuorojaan ja rajoittamaan palvelujaan ensi vuonna rankalla kädellä.

HSL kävi taas valtion veronmaksajien taskuilla, kun se haki 120 miljoonaa euroa menetetyistä lipputuloista ja sille mytönnettiin 58 miljoonaa valtiolta euroa menetetyistä lipputuloista.

Mutta minnepäs ne edelliset miljoonat katosivat, kun EU:n komissio vaati niitä itselleen laittomina tukina.

Lippuhinnat nousee ja lippurahat valuvat EU:n komission korruptioon ja bensaveroa nostetaan ylös.

Mutta tälläkös se ilmasto pelastuu ? 

Kun se moni ilmastohippi ei vieläkään tajua, että ei tällä bensaveron nostolla mitään ilmastoa olla pelastamassa, vaan tämä bensaveron nosto on Uuden Maailmanjärjestyksen agendaan nojaava toimenpide vapaan liikkuvuuden rajoittamiseksi.

Mutta vielä tulevaisuudessa nämä hullut psykopaatit saattavat saada vielä päähänsä, että polkupyöriin täytyisi asentaa jonkin seurantasovellus, jolla sitten alettaisiin maksamaan euromääräisesti fillarilla ajelusta, jotta ilmasto pelastuisi.

Kun näille ilmastonmuutosuskovaisille ei tarvitse oikein mitään muuta kuin sanoa tuo taikasana "ILMASTONMUUTOS", "ILMASTONPELASTUS", niin silloin nämä punaviiniä juomalla maailmaa pelastavat takkutukat saadaan mukaan mihinkä tahansa hankkeeseen, jolla oikeasti tuhotaan humanistinen maailma tuolla viherfasistisella ideologialla.

Lähde: Verkkouutiset