http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, lokakuuta 21, 2020

Verenpainelääke valmistajat ruinaavat rahaa väärennetyllä tutkimuksella


Iso-Britanniassa on järjestetty arvostetussa lääketieteellisessä BMJ-lehdessä tutkimus, jossa väitetään verenpainelääkkeiden ehkäisevän ihmisten sairastumista koronaan.

Kun viimeksi keväällä tiedepiireissä kauhisteltiin sitä, että koronavirus tunkeutuu elimistöön ACE2-entsyymin avulla, jolloin verenpainelääkkeiden sisältämien ACE-estäjien pelättiin voivan altistaa lääkkeen käyttäjiä koronavirukselle.

Mutta sitten tilattiin tämä hutkimus tähän arvostettuun tiedelehteen, jotta nyt nämä verenpainelääkkeiden valmistajat saisivat lisää asiakkaita, vaikka tällä kertaa ihan terveistä ihmisistä, jotka pelkäävät koronavirusta.

BIG PHARMA:lla kun on tällainen vaiettu alan standardi ja liikestrategia, että terve potilas on aina menetetty asiakas.

Mutta nämä placebo kaltaiset taudit kuten koronavirus ovat nyt lääketeollisuuden lääkeyhtiöille melkoinen rahasampo, kun varsinkin tästä koronapiikistä (RNA-rokote) nämä monet lääkejätit luulevat saavansa jättipotin. 

Mutta tulevat myöhemmin nuolemaan näppejään, kun taas nämä piikit menevät haaskoille, kun mm. Puola ei suostu tilaamaan niitä yhtä ainuttakaan kappaletta myös tälläkään kerralla.

Että turha se on näiden lääkejättien alkaa itkemään, jos lähtee toreille myymään mätiä omenoita uusina ja tuoreina. 

Että ei se mätien omenoiden myyntivoitto paranisi, vaikka Porin keskustorin mätien omenoiden myyntikampanjaan laittaisi sen 6 miljoonaa euroa mainosrahaa aina Reposaarta myöten.

Mutta BIG PHARMA:n mainos strategia on perustunut aina samaan efektiin, jolla he saavat lisää asiakkaita ja se on lääkkeiden ostajaryhmässä aikaan saatu pelko.

Ketoosinen dieetti mm. heikentää statiinilääkkeiden (verenpainelääkkeet) myyntiä.

Lähde: IS