http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, lokakuuta 16, 2020

Tuore amerikkalaistutkimus: 0,003 prosentin todennäköisyys saada lennoilla koronavirustartunta

 

Tuore yhdysvaltain puolustusministeriön tutkimus selvitti, että kuinka todennäköistä koronavirustartunnan saaminen on lentokoneissa ja tulos oli 0,003 prosentin todennäköisyys.

Tämän tutkimuksen mukaan kun lentokoneen ilma vaihtuu lähes täysin 99,99 prosenttisesti, niin tartunnan saamiseksi tulisi lentokoneessa olla yhtä mittaisesti 54 tuntia yhdellä kertaa tartunnan saaneen henkilön kanssa.

Tapaus Skopjen lennot

Unkarilaisen halpislentoyhtiö Wizzairin Skopje - Turku väliset lennot peruttiin kokonaan syyskuulle, koska väitettiin että koronavirus levisi näillä lennoilla.

Mutta kuten tämä tuore jenkkien puolustusministeriön tutkimus selvitti, että jos koronaviruksen saaminen lentokoneessa todennäköisyys on 0,003 prosenttia, niin mitkähän huru-ukot nämä koronavirukset on juuri Skopjesta tulleilta matkustajilta havainnut ? 

Koska ei niillä PCR-testituloksilla ole oikeasti minkäänlaista luottamusta tai todenperäisyyttä, koska ne perustuvat kaikki täysille valheille.Sen sijaan kun kerran nämä koronavirustestit ovat huijausta ja nämä positiiviset tulokset saadaan aina niille, joille ne voidaan vaikka tilata, niin tämä onkin sitten ollut näille Wizzair halpalentoyhtiön kilpailijoille nerokas keino savustaa tämä mm. Finnairin kilpailija pois Suomesta uhkaamasta Finnairin asiakkaita.

Finnair on jo aikaisemmin tänä vuonna lomauttanut suomalaista henkilökuntaansa ja korvannut heitä ulkomaalaisella halpatyövoimalla mm. aasian lennoillaan.


Samoin myös näillä keinoilla saa myös nämä musiikkijätit raivattua nämä pienemmät ei monikansallisten yhtiöiden kilpailijansa pois uhkaamasta mm. Antti Tuiskun kaltaisten Illuminati sellout artistien asemaa. 

Sen takia korona ei tartu tai leviä koskaan Antti Tuiskun konserteissa. 

Mutta se leviää taas mm. Warner Music ja Universalin levyyhtiöiden artistien ja bändien kilpailijoiden konserteissa.

Toki Tuiskunkin tilipussi köyhenee siinä missä muidenkin, kun turvavälit astuivat konsertteihin. 

Mutta Tuisku onkin laulanut muutaman miljoonan jo itselleen mm. laulamalla näistä hyvin suomalaisista aiheista kuten Twerkkaamisesta sekä Pedosta, joka on irti jne. 

Mutta koronasta joka on irti hän ei tee lauluja.

Tai koronahuijauksesta. 

Sillä muuten taas ne Warnerin omistajat hyppisivät seinille.


Somessahan tämä koronavirustesti huijaus jo paljastui. Joka on todellisuudessa pelkkä PCR-testi, jolla ei ole koronaviruksen havaitsemisen kanssa juuri mitään tekemistä.

Mutta se salaisuus näissä koronavirustesteissä on siinä, että terveysasemille ja sairaaloille on maksettu näitä feikkipositiivisia diagnooseja vastaan. Sekä heille maksetaan myös näistä feikki korona kuolintilastoista, että jos vaikka joku suomalainen ihminen jää auton alle, niin jos sairaala ilmoittaa, että hän kuoli koronavirukseen, niin sairaala saa siitäkin yhden ihmisen väärentävästä kuolintilastosta sen n. 8000-12 000 euroa lahjuksia lääkeyhtiöiltä.


Turvavälit

Lähes ainoa turvaväli joka erityisesti näinä aikoina kannattaisi jokaisen ottaa olisi riittävä turvaväli televisioon sekä radioon, josta tulee tätä koronapropagandaa 24/7.


Sen television ja ihmisen riittävä turvaväli olisi sellaisen verran, ettei televisioon enää löydy edes näkö ja kuuloetäisyyttä.

Tästä myös usein seuraa se, että jälleen yksi ihminen jäi näiden mainospellejen propagandan ulkopuolelle tv:n ja radion osalta. Joten se näkyy sitten aina näiden viihdealan huijarien osinko palkkakuiteissa miinusmerkkisesti.

Television nimen voisi muuttaa mielummin enemmän totuudenmukaiseksi ja IDIOOTTIVISIO olisi paljon parempi nimi sille. Moniko lapsi sen jälkeen kehuisi koulussa, että "Hei meille ostettiin uusi 9K kuvalla toimiva idioottivisio."

Television idioottimaisuus tulee juuri siinä näkyviin, että sieltä tulee joka kanavalta miltei täydellisintä paskaa ja et voi kuin vain päättää, että miltä kanavalta sitä sontaa tuijotat. 

Koska ei se tee yhdestäkään katsojasta juuri yhtään viisaampaa, koska niiden dokumenttiohjelmien sekä luonto-ohjelmien lisäksi tarjolla on runsaasti tuota älykkyyttä sekä ihmisen moraalia alentavaa viihdettä.

YLE:n kanavallakin on monta hypnologia töissä ja asiasta traagisemman tekee se, että ne sen kanavan teleprompterista uutisten lukijat ovat miltei yhtä samassa hypnoosissa, kuin niiden televisioruutujen toisella puolella istujat.

Kun he luulevat kuuntelevansa totuutta, vaikka heille syötetään sieltä tv-ruudusta joka päivä täysiä valheita ja puolitotuuksia. Sekä uutisten energian tulee olla vain sama moodi, eli pelko, jolla ihmiset sitten pidetään ruodussa, jottei heidän todellinen itse vain herättäisi itseään tuosta valveunesta. Joten mikäs onkaan sen nerokkaampi keino pitää se unessa, kuin kertoa, että KORONA siellä, KORONA täällä, KORONATARTUNNAT ovat nyt nousussa, KORONAA havaittiin nyt Mikkelissä, huomenna missä en muista missä. Tänään Jyväskylässä, sitten Savossa ja lopulta Helsingissä ja KORONA tuli sieltä, KORONA näkyy täällä, KORONAA havaittiin siellä, täällä tuolla, nyt korona voi levitä hississä, rappukäytävässä,  KORONA, KORONA, KORONA, KORONA.

Joten huomaatteko, että miten tämä KORONA uutisointi ja kansallinen COVID19 pandemia huijaus on saanut jo aivan hälyttävän suuret mittasuhteet, koska tämähän on CIA:n, MI6:n avustuksella toteutettava psykologisen terrorin operaatio koko planeetan kaikkien valtioiden itsemääräämisoikeuden hävittäminen tämän feikkipandemia koronan varjolla.

Mutta tämä elitistien suunnitelma tulee epäonnistumaan, koska tämä heidän UUSI MAAILMANÄRJESTYS tulee tuhoutumaan kokonaan, koska he eivät onnistu tuossa fasistisessa ja totalitaristisessa suunnitelmassaan koko ihmiskunnan humanismin sekä vapauden tuhoamisessa. 

He sen sijaan tuhoavat itsensä tässä lopulta ja tuo korona huijauksen takana oleva eliitti menettää lopulta kaiken valtansa eikä tule enää koskaan palaamaan tuohon vanhaan normaaliin ja näin kuuluu tapahtua, koska lopulta paha saa palkkansa ja se on näille Kabbalisteille aivan oikein. He saavat lopulta maistaa omaa lääkettään.

Lähteet: ILTALEHTI

https://olennaisiafaktoja.wordpress.com/2020/10/05/koronavirus-kriisin-alku-ja-loppu/

https://www.bitchute.com/video/6o7EP9fMa7N8/

https://davidicke.com/wp-content/uploads/2020/07/Paper-Virus-Lanka-002.pdf

https://yummy.doctor/blog/misinterpretation-virus-ii-2-by-dr-stefan-lanka-beginning-and-end-of-the-corona-crisis/