http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, lokakuuta 07, 2020

Elokapina-liikkeen salatut taustat


Tämä viime lauantaina Helsingin, Kaisaniemessä ajoliikenteen tukkinut aktivistiliike Elokapina (Extinction Rebellion) ei ole mikään ruohonjuuritason liike, vaan sen takaa löytyy hyvin vaikutusvaltaisia elitistejä aina ulkomaita myöten.

Elokapina-liike (Extinction Rebellion) sai alkunsa Iso-Britanniassa toukokuussa 2018 ja sen perustajina ovat mm. Robert Hallam, Gail Bradrook, Simon Brawell, Farhana Yamin.

Jo joulukuussa 2018 liike kasvoi 130 ryhmän kokoiseksi eri puolilla maailmaa yli 22 maan sisällä.

2019 tammikuussa tämän liikkeen toimintaa on jo 50:ssä eri maassa.

Mutta Elokapina-liikkeen kymmenen periaatteen lista on kuin suora kopio YK:n kestävän kehityksen agenda 2030 ohjelmasta.


Tämä Gail Bradbrook (kuvassa) tämän liikkeen johdossa on huippuluokan elitisti ja hänellä on yhteyksiä lukuisiin Hedge-rahastoihin.

Jo yksistään tämän pitäisi herättää jo ne hälytyskellot soimaan, että tällaiset rikkaat elitistit ovat ajamassa maailmalla ilmastotekoja.

Kun nämä rikkaat elitistit jotka tuota ilmastoa ovat omien sanojensa mukaan pelastamassa ajelevat luksusautoilla, lentävät luksusjeteillä pitkin maailmaa. Mutta samaan aikaan vaativat taas meitä jokaista kiristämään vyötään ilmastonmuutoksen vuoksi. Joten tämä ei oikein käy yksiin.

Samoin myös tuo superekologisuus homma... Sillä ei nämä hedgerahastoillaan sikailevat miljonäärit lähde minnekään Hurstin leipäjonoihin kuin korkeintaan vain sen ajan, että se joku MTV3:n uutiskuvaaja tulee sinne kerran paikalle ja sitten limusiinilla Helsingin kalastajatorpalle popsimaan hanhenmaksaa, kaviaaria ja pelastamaan sitä ilmastoa rahoittamalla näitä samoja liikkeitä.


Farhaman Yamin (kuvassa) on taas kansainvälisen tason asianajaja, joka toimii myös Greenpeacelle.

Toisin sanoen näiden edellämainittujen elitistien tavoite tuolla Elokapina-liikkeellä on YK AGENDA 2030 ohjelman toteuttaminen maailmanlaajuisesti ja siihen he tarvitsevat näitä hyväuskoisia ja hyödyllisiä idiootteja (Eng. useful idiots), jotka lähtevät sitten julistamaan näiden elitistien YK AGENDA 21 ja AGENDA 2030 ohjelman mukaista propagandaa maailmalla ja lähtevät istumaan ajoradoille kuten nyt täällä Suomessa viikonloppuna nähtiin. 

Se vasta olisikin suuri ekoteko, jos nämä YK AGENDA 2030 suunnittelevat ja piruilevat elitistit laitettaisiin sotarikosoikeuteen ja heille luettaisiin kaikille vähintäänkin elinkautiset kerralla. Sen jälkeen olisi meinaan tämän planeetan ilmasto hieman kevyempi, kun nämä psykologisen sodankäynnin ammattilaiset eivät pääsisi aiheuttamaan mielipahaa noine ilmastonmuutos, korona propaganda uutispläjäyksillään.

Tämä ilmastonmuutos ja korona jne. ovat kaikki psykologista sodankäyntia, jonka kohteena on ihmismieli.

Mutta annas kun herron, että mitä on se valtaeliitin suurin uhka ? 

Se on herännyt ihmismieli.

Sellaisen ihmisen herännyt mieli, joka toimii jo itsetietoisesti.

Kun tällainen ihminen muodostaa jo hieman enemmän voimavaroja, kuin taas tällainen ihminen, jonka nenä on muurattu kiinni siihen televisioon ja radioon uutisten ajaksi.

Kun se salattu totuus ihmismielestä on, että ihmismieli on kuin tietokone ja ihmisen muisti on kuin mikä tahansa muisti, jota voitaisiin verrata jopa USB-muistiin.

Mutta jos ihminen uskoo uutispropagandaan ja tunteena on pelko, niin jos tämä pelko lamaannuttaa järjen ja viisauden äänen. Näin tuo uutispropaganda toimii, että sen tehtävänä ei ole koskaan saada uutisia kuuntelevia ja vastaanottavia ihmisiä kuuntelemaan totuutta, vaan pikemminkin heille annetaan tuolla uutispropagandalla tekosyy olla ajattelematta lainkaan.

Siksi uutispropaganda onkin tehty vainihmisen lyhytaikaiselle muistille.

Sen sijaan tämä ihmisen toinen muisti (Säilömuisti) on se pitkäkestoinen muisti, joka ei ole työmuistin aktiivisessa käsittelyssä.

Niin tosiaan jokainen ihminen, jolla on pysyvästi käytössä tietoisesti tuo säilömuistin pitkäaikainen muisti, niin tällaisiä ihmisiä tämä korruptoituneen vallan ytimen porukka aina Vatikaania asti pelkää yli kaiken. Koska näitä heränneitä ihmisiä eivät edes Paavi pääse enää sumuttamaan millään feikkipandemia koronalla, turvaväleillä, ilmastonmuutoksella tai jollain muulla harhautuksella.


Tämän vuoksi Vatikaanissa onkin näitä mm. käpyrauhasta muistuttavia symboleja, jotka viestivät tästä ihmismieleen liittyvästä vaarasta, joka uhkaa valtaeliittiä.

Salaisuushan tästä käpylisäkkeestä (lat. glandula pinealis, corpus pineale, epiphysis cerebri) on se, että juurikin käpyrauhanen säätelee ihmisen tietoisuuden tasoa. Kun jos juot vaikka vesijohtovettä, niin siinä oleva natriumfluoridi tai hammastahnan fluori kalkkeuttaa sen käpylisäkkeen toiminnan.

Lähde: https://suomi.valtamedia.org/2020/10/06/elokapina-valkoisen-yrityseliitin-liike/