http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, lokakuuta 21, 2020

Maailman talousfoorumin tutkimus: Lähes 100 miljoonaa ihmistä menettää työnsä koneille viiden vuoden aikana

Maailman talousfoorumi on tehnyt tutkimuksen, jonka mukaan noin 85 miljoonaa ihmistä tulee menettämään työnsä seuraavan viiden vuoden aikana.


Talousfoorumin toimitusjohtajana toimiva Saadia Zahidi (kuvassa keskellä) sanoi, että lähes puolet työntekijöistä joutuvat opettelemaan uusia taitoja pitääkseen työpaikkansa vuoteen 2025 mennessä, jolloin ihmiset ja koneet jatkavat työn tasan.

Mutta samalla nämä talousfoorumin huru-ukot ennustivat, että työnteon muutos tulisi luomaan 97 miljoonaa uutta työpaikkaa, jotka liittyisivät tekoälyn kehiykseen ja sisällöntuotantoon.



Temppu ja kuinka se tehtiin

Nämä Maailman talousfoorumin (World Economic Forum) virkamiehet ovat vuosikausia esittäneet olevansa työntekijöiden puolella ja esittävät, että he olisivat kiinnostuneita maailman talouden tilasta.

Mutta nämä talousfoorumin nykyisen puheenjohtaja Klaus Schwabin päästelemät sammakot kyllä paljastivat jo sen, että mikä näiden koijareiden suunnitelma ja motiivi siellä on ollut mm. tämän koronan suhteen. Sillä korona ei ole syntynyt itsestään, jossa talousfoorumin edustajat ovat käyttäneet sen mahdollisuutta maailman talouden nollaamiseen. 

Vaan nämä Sveitsin Talousfoorumin elitistit Klaus Schwab mukaan lukien ovat olleet mukana juonimassa tätä koronaa (covid19). 

Schwab istuu myös tuon talousfoorumin puheenjohtajuuden lisäksi Bilderberg-ryhmän ohjauskomiteassa.

Nämä Bilderberg pöydissä istuvat elitistit ovat äärimmäisen kiihottuneita tästä talousjärjestelmän nollauksesta ja he nauravat räkäisesti noissa pöydissä näille ihmisten hölmöydelle, kun he luulevat että tässä on nyt jokin miljardeja ihmishenkiä uhkaava virus päällä, jonka vuoksi täytyy myös oma työura lopettaa ja uhata, koska tällainen flunssasta heiveröisempi tauti voi tarttua.

Mutta sen sijaan nämä miljardöörit eivät lukittaudu minnekään karanteeneihin, koska he ovat itse luoneet ja keksineet nämä ihmiskaranteenit yhdessä Rockefeller Instituutin kanssa.



Sillä juurikin tämä Rockefeller Foundationin vuonna 2010 julkaisema The Rockefeller Foundation. Annual Report 2010 paljastaa tämän 2020 vuodelle suunnitellun korona härdellin ja sen suunnitelman nimi on nimeltään LOCKSTEP.


Tämä LOCKSTEP juoni on tarkemmin kolmivaiheinen ja käsittää ensin tämän COVID19 feikkipandemian hysterian.

Toinen vaihe taas on se, että nämä 5G mastot laitetaan gigahertsitasoilla aina useiden yli kymmenien Gigahertsien tasoille, jolloin ihmiset kokevat sen lähialueilla suurta väsymystä ja luulevat näitä oireita koronaksi.


Kolmas vaihe on taas näiden rokotteiden saapuminen, joihin Rockefeller Foundation on suunnitellut sekaan mm. SARS-virusta, HIV-virusta ja MERS-virusta. 

Mutta luultavasti näitäkin rokotteita tullaan testaamaan ennen erien lähetystä Eurooppaan, kuten testattiin myös silloin 2009, jolloin niistä Eurooppaan lähtevistä sikainfluenssarokotteista löytyi tappavaa H5N1 virusta. 

Kyseessä oli Baxter International rokoteyhtiö, joka toimi Itävallassa tuolloin.


Lääkejätti Pfizer aloittanut koronarokotteiden valmistamisen

Nyt lääkejätti Pfizer on aloittanut koronarokotteiden valmistamisen. Yhdysvaltain hallitus on maksamassa nyt tälle lääkejätti Pfizerille peräti 1,95 miljardia dollaria koronarokotteiden tuotantoon.


Lähde: Iltalehti

Rockefeller Foundation